Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα
-
vallon
- Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα
Αν την αντιμετωπίζεις σαν κνόμα και εκμετάλλευση ,κάπως έτσι θα στα φέρει πίσω η ζωή , μα στην επόμενη μα στην μεθεπόμενη σχέση και θα καταλάβεις ότι σε αυτή τη ζωή ότι κάνουμε το πληρωνόμαστε.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

vallon έγραψε:Αυτό που ξέρω είναι ότι όπως αντιμετωπίζεις μια σχέση το αυτό ( δηλ το ίδιο ) θα εισπράξεις...
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η υπομονή μου τελείωσε.
Επιλεκτική τελείως με τους ανθρώπους και ας μείνω και μόνη μου.
Από το να μου σπάνε τα νεύρα.
Σας έχω πει ότι ο άνθρωπος δεν είναι κοινωνικό ον τελικά.
Εδώ δεν μπορεί να αντέξει τα δικά του συκώτια, θα αντέξει του άλλου;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Το είχα ψιλοαναλύσει και με τον micro το θέμα.
Του είχα πει ότι το μεγαλύτερο προσόν που μπορεί να έχει κάποιος για να μπορεί να συνυπάρχει αρμονικά με τους άλλους είναι η ενσυναίσθηση.
Αλλά αυτό πρέπει να είναι αμφίδρομο. Όχι να το κάνει ένας για όλους.
Στο τέλος διαλύεται.
Αυτό συνέβη σε μένα.
Προσπαθούσα να μπαίνω πάντα στη θέση του άλλου και να δικαιολογώ τις πράξεις του.
Ε διαλύθηκα.
Του είχα πει ότι το μεγαλύτερο προσόν που μπορεί να έχει κάποιος για να μπορεί να συνυπάρχει αρμονικά με τους άλλους είναι η ενσυναίσθηση.
Αλλά αυτό πρέπει να είναι αμφίδρομο. Όχι να το κάνει ένας για όλους.
Στο τέλος διαλύεται.
Αυτό συνέβη σε μένα.
Προσπαθούσα να μπαίνω πάντα στη θέση του άλλου και να δικαιολογώ τις πράξεις του.
Ε διαλύθηκα.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Εντάξει, καλό είναι να περνάμε απο διάφορες φάσεις στη ζωή μας.
Πάντως σωστά το σκέφτεσαι, δύσκολο πράγμα να μπορεί κάποιος να μπει στα παπούτσια του άλλου
Δύσκολη εποχή διάλεξες για μοναξιές.
Πάντως σωστά το σκέφτεσαι, δύσκολο πράγμα να μπορεί κάποιος να μπει στα παπούτσια του άλλου
Δύσκολη εποχή διάλεξες για μοναξιές.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να προσπαθείς να μπεις στη θέση του κάθε ατόμου (δλδ του κάθε μαλάκα) προσπαθώντας να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις (μαλακίες) του.
Ή τον αποδέχεσαι όπως είναι και μέχρι εκεί χωρίς να σε επηρεάζει ψυχικά ή με όποιον άλλο τρόπο ή τον σουτάρεις με τη μία μόλις πάρεις χαμπάρι για τι ακριβώς πρόκειται.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
Ή τον αποδέχεσαι όπως είναι και μέχρι εκεί χωρίς να σε επηρεάζει ψυχικά ή με όποιον άλλο τρόπο ή τον σουτάρεις με τη μία μόλις πάρεις χαμπάρι για τι ακριβώς πρόκειται.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:vallon έγραψε:Αυτό που ξέρω είναι ότι όπως αντιμετωπίζεις μια σχέση το αυτό ( δηλ το ίδιο ) θα εισπράξεις...
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η υπομονή μου τελείωσε.
Επιλεκτική τελείως με τους ανθρώπους και ας μείνω και μόνη μου.
Από το να μου σπάνε τα νεύρα.
Σας έχω πει ότι ο άνθρωπος δεν είναι κοινωνικό ον τελικά.
Εδώ δεν μπορεί να αντέξει τα δικά του συκώτια, θα αντέξει του άλλου;
σε καταλαβαινω γιατι και εγω τα ιδια -δεν αντεχω την βλακεια ακομη και την δικη μου
αλλα ακομη και αν σταθουμε μονοι μας πανω σε ενα βραχο παραμενουμε κοινωνικα οντα
-γιατι συλλαμβανουμε τους ηχους και την οσμη του πληθους οποτε ο ανθρωπος οπου και να σταθει δεν παυει
να ειναι κοινωνικος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να προσπαθείς να μπεις στη θέση του κάθε ατόμου (δλδ του κάθε μαλάκα) προσπαθώντας να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις (μαλακίες) του.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
η επιτομή του εγωισμού

1 .
-
nemo
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να προσπαθείς να μπεις στη θέση του κάθε ατόμου (δλδ του κάθε μαλάκα) προσπαθώντας να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις (μαλακίες) του.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
το κανω συνεχεια και συνεχως και παντα κατηγορω τον εαυτο μου -και οχι μονο εγω βασικα το κανουν οι περισσοτεροι
νομιζω οτι αυτο που ειπες περιγραφεις την ιδια την ζωη με τις απειρες προεκτασεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

vallon έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να προσπαθείς να μπεις στη θέση του κάθε ατόμου (δλδ του κάθε μαλάκα) προσπαθώντας να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις (μαλακίες) του.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
η επιτομή του εγωισμού
Ναι ρε, π.χ. σιγά μην κάτσω να σκάσω επειδή με κεράτωσε ή με παράτησε η γκόμενα.
Ή θα κάνω το κορόιδο μέχρι να βρω την επόμενη ή αν βρεθώ σε φάση βαριάς αντρίλας να της ρίξω το πολύ πολύ κανα άγριο βλέμμα. Βασικά χέστηκα και γι' αυτήν και για τις επιλογές της και για τα κίνητρα της και για τις αιτίες που μου τα φόρεσε.
Μέχρι τώρα όμως έχω εφαρμόσει με μεγάλη επιτυχία την πρώτη επιλογή.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
vallon
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:vallon έγραψε:
η επιτομή του εγωισμού
Ναι ρε, π.χ. σιγά μην κάτσω να σκάσω επειδή με κεράτωσε ή με παράτησε η γκόμενα.
Ή θα κάνω το κορόιδο μέχρι να βρω την επόμενη ή αν βρεθώ σε φάση βαριάς αντρίλας να της ρίξω το πολύ πολύ κανα άγριο βλέμμα. Βασικά χέστηκα και γι' αυτήν και για τις επιλογές της και για τα κίνητρα της και για τις αιτίες που μου τα φόρεσε.
Μέχρι τώρα όμως έχω εφαρμόσει με μεγάλη επιτυχία την πρώτη επιλογή.
Ντροπή σου , καζανόβα της Καλαμάτας
Διερωτώμαι πόσες αθώες ψυχές έχεις καταστρέψει
Που πάει αυτή η κοινωνία.... πόσο έχουν εκφυλιστεί τα ήθη μας
Πλέον ο θεσμός της οικογένειας έχει περάσει σαν μια εταιρική συμφωνία
0 .