Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!
-
vipera lebetina
- Rookie poster

Re: Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!
μη μου γυρνάς τώρα τ'άντερα με μαγιονέζες και αηδίες... θα βγάλω τα μακαρόνια που έφαγα!!!!!!!
0 .
-
Cecily Anne
- Rookie poster

Admin έγραψε:Επίτρεψέ μου να ξέρω τί σημαίνει να είσαι γιατρός -που να ασκείς επάγγελμα εννοείται- (έστω και διευθυντής κλινικής), να μεγαλώνεις παιδιά ή να σπουδάζεις νομική.
Τα έχω βιώσει στην πραγματική ζωή αυτά.
Δεν έχει ξύσιμο @@ περισσότερο κι από ελ δημόσιο υπάλληλο με τίποτα σε όλα αυτά.
Τώρα αν κάποιοι θέλουν να καταπίνουν αμάσητο το σανο που σερβίρει το κάθε αποτυχημένο τρολλ στο ίντερνετ, δικαίωμά τους. Αλλά δικαίωμά μας και εμάς να μην μασάμε.
Μπορείς να λες και να πιστεύεις ό,τι θες, απλά σου απαντάω ότι λες βλακείες.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Cecily Anne έγραψε:Μπορείς να λες και να πιστεύεις ό,τι θες, απλά σου απαντάω ότι λες βλακείες.
Καλώς.
Πίστευε εσύ τις διάφορες εξυπνάδες τότε.
Δεν έχω πρόβλημα εγώ.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nid de mare
- Rookie poster

vipera lebetina έγραψε:μη μου γυρνάς τώρα τ'άντερα με μαγιονέζες και αηδίες... θα βγάλω τα μακαρόνια που έφαγα!!!!!!!
Ε, τι θέλεις πια να σου σερβίρουν;
Πολύ απαιτητική μας ήρθες εσύ

0 .
In romine tirmeno, Ne romine to fa, Imaginas per meno per imentira
-
Cecily Anne
- Rookie poster

Admin έγραψε:Cecily Anne έγραψε:Μπορείς να λες και να πιστεύεις ό,τι θες, απλά σου απαντάω ότι λες βλακείες.
Καλώς.
Πίστευε εσύ τις διάφορες εξυπνάδες τότε.
Δεν έχω πρόβλημα εγώ.
Εμένα δεν με αφορά τι είναι. Δεν θέλω την ιατρική του γνώμη και δεν ασχολούμαι. Καλό θα ήταν να έχουμε όλοι την ίδια αντιμετώπιση και να μην ασχολούμαστε με πράγματα που δεν μας αφορούν. Προσωπική γνώμη, από 'κει και πέρα, κάντε ό,τι νομίζετε.
3 .
-
vipera lebetina
- Rookie poster

nid de mare έγραψε:vipera lebetina έγραψε:μη μου γυρνάς τώρα τ'άντερα με μαγιονέζες και αηδίες... θα βγάλω τα μακαρόνια που έφαγα!!!!!!!
Ε, τι θέλεις πια να σου σερβίρουν;
Πολύ απαιτητική μας ήρθες εσύ
καλά ρε κάθαρμα ολκής.. παίζουν τόσα φαγιά λίγο παραπέρα και σε με έχεις αφήσει εδώ να πήξω στο μακαρόνι;;;

και τα αντιτρόλλια συνεχίζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 .
-
nid de mare
- Rookie poster

Καλά, εσύ όταν πεινάς, δεν παίζεσαι...
Πού να σε άκουγαν κιόλας.gif)
Πού να σε άκουγαν κιόλας
.gif)
0 .
In romine tirmeno, Ne romine to fa, Imaginas per meno per imentira
-
Cecily Anne
- Rookie poster

vipera lebetina έγραψε:
καλά ρε κάθαρμα ολκής.. παίζουν τόσα φαγιά λίγο παραπέρα και σε με έχεις αφήσει εδώ να πήξω στο μακαρόνι;;;
και τα αντιτρόλλια συνεχίζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσένα πάλι σε πήρε το μάτι μου μετά από 200 χρόνια και ξέχασα να σε χαιρετίσω, καλή επιστροφή.
1 .
-
Ερμής
- Rookie poster

Admin έγραψε:Cecily Anne έγραψε:Admin, δε θα αναφερθώ προσωπικά στον γιατρό, διότι δεν τον ξέρω, αλλά αρκετοί από τους υπόλοιπους δε γνωριζόμαστε μόνο ιντερνετικά, οπότε δεν καταλαβαίνω, γιατί σου κάνει εντύπωση, όταν σου λένε, μπάστα, δεν έχεις δίκαιο.
Κράτα μια πισινή, διότι προσωπικά έχω συνεργαστεί με διευθυντή κλινικής στην Αγγλία στο μεταπτυχιακό μου και τα μάτωνε στο ξύσιμο.
Επίτρεψέ μου να ξέρω τί σημαίνει να είσαι γιατρός -που να ασκείς επάγγελμα εννοείται- (έστω και διευθυντής κλινικής), να μεγαλώνεις παιδιά ή να σπουδάζεις νομική.
Τα έχω βιώσει στην πραγματική ζωή αυτά.
Δεν έχει ξύσιμο @@ περισσότερο κι από ελ δημόσιο υπάλληλο με τίποτα σε όλα αυτά.
Τώρα αν κάποιοι θέλουν να καταπίνουν αμάσητο το σανο που σερβίρει το κάθε αποτυχημένο τρολλ στο ίντερνετ, δικαίωμά τους. Αλλά δικαίωμά μας και εμάς να μην μασάμε.
Και άλλοι χρήστες υπήρχαν με δουλειές που αν τις ακούσεις θα σου πέσει το σαγόνι, με γνωριμίες κλπ που δε πάει το μυαλό σου οτι κάποιος τέτοιος θα γράφει σε φόρα σα το συγχωρεμένο. Και όμως. Και μιλάω για χρήστες που έχω γνωρίσει προσωπικά.
2 .
-
vipera lebetina
- Rookie poster

nid de mare έγραψε:Καλά, εσύ όταν πεινάς, δεν παίζεσαι...
Πού να σε άκουγαν κιόλας
κρύβε λόγια, κρύβε λόγια... μην καταλάβουν ότι είμαι 180 κιλά και με μπανάρουν.... κάτι πήρε το μάτι μου ότι δεν πολυγουστάρουν τις χωντροκώλες...
0 .