Αυτή η ανθρωπιστική εμμονή του Κόκκινου Στρατού και τα χειρουργικού τύπου χτυπήματα του ώστε να μηδενίσει τις απώλειες αμάχων κατά την ειρηνευτική επέμβαση του στην κατεχόμενη, από τους υποστηριζόμενους από το δυτικό ιμπεριαλισμό νεοναζιστές, Ουκρανία παρερμηνεύεται από τα δυτικά παπαγαλάκια ως αδυναμία του.
Το ότι οι θρασύδειλοι νεοναζί οχυρώνονται δίπλα από σχολεία, νοσοκομεία, νηπιαγωγεία και γενικά όπου υπάρχουν άμαχοι ώστε εκ του ασφαλούς να προσποιούνται ότι κάνουν αντίσταση κάτω από τη ζωντανή ασπίδα αθώων η Δύση κάνει ότι δεν το βλέπει και τους ανακηρύσσει χωρίς ντροπή ως ήρωες μαχητές της δημοκρατίας και της ελευθερίας.
Αλλά κάποια στιγμή το θέλουν ή όχι η πλειοψηφία των αμάχων θα αποχωρήσει από τα πεδία των επιχειρήσεων και τότε τους περιμένει η εξαΰλωση.
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Φασολαδα
- Basic poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Όλοι κατά του Πούτιν, εκτός από τους Έλληνες αριστερούς που δεν τους φταίει ο Πούτιν αλλά ο Μητσοτάκης
0 .
-
Φασολαδα
- Basic poster

Εν τω μεταξύ αυτοί που κράζουν τον Ζελενσκι επειδή υπήρξε κωμικός ηθοποιός πριν λίγο καιρό ψήφιζαν Χαϊκάλη!!!!
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Φασολαδα έγραψε:Όλοι κατά του Πούτιν, εκτός από τους Έλληνες αριστερούς που δεν τους φταίει ο Πούτιν αλλά ο Μητσοτάκης
αρε φασιστα τοσα χρονια περασαν εσυ ακομα δεξιους και αριστερους βλεπεις ρε βαλτε; σε πληροφορω οτι τον πουτιν τον στηριζει το μεγαλυτερο μερος του ελληνικου λαου μονο οι μενουμευρωπαιοι δεν τον στηριζουν. Οσοι ειμαστε ελληνες ειμαστε με τον πουτιν, εσεις οι μενουμευρωπαιοι δεν εισασταν ποτε ελληνες
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Φασολαδα
- Basic poster

denplirono έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Όλοι κατά του Πούτιν, εκτός από τους Έλληνες αριστερούς που δεν τους φταίει ο Πούτιν αλλά ο Μητσοτάκης
αρε φασιστα τοσα χρονια περασαν εσυ ακομα δεξιους και αριστερους βλεπεις ρε βαλτε; σε πληροφορω οτι τον πουτιν τον στηριζει το μεγαλυτερο μερος του ελληνικου λαου μονο οι μενουμευρωπαιοι δεν τον στηριζουν. Οσοι ειμαστε ελληνες ειμαστε με τον πουτιν, εσεις οι μενουμευρωπαιοι δεν εισασταν ποτε ελληνες
Μόλις πριν 3 μήνες αυτά τα δύο σούργελα έκαναν όνειρα για "προοδευτική αριστερή κυβέρνηση".... σήμερα ο ένας ντύθηκε ζορό κι ο άλλος Peaky Blinder. Πατρινό καρναβάλι για πάντα.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ναι ρε φασολαδα πατρινο καρναβαλι ειναι μαζι σου. Εσυ ομως δεν εισαι ελληνας, εισαι μενουευρωπαιος παντως οπως ειναι και αυτοι οι καρναβαλοι της φωτογραφιας.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Φασολαδα
- Basic poster

denplirono έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Όλοι κατά του Πούτιν, εκτός από τους Έλληνες αριστερούς που δεν τους φταίει ο Πούτιν αλλά ο Μητσοτάκης
Εκτακτο
Ο Κασιδιαρης μεσα απο τις φυλακες καλεί τους Πουτανικους Πουτινικους συντρόφους του να πανε να πολεμήσουν στο πλευρό της Ζαχαροβα
Το ιδιο και ο ΛΑΓΟΣ καλεί τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ στο πλευρο του ΠΟΥΤΙΝ
Αναστατο το ΚΚΕ και η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ζητώντας να στείλουν και εκεινοι ΛΟΑΤΚΙ
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Φασολαδα έγραψε:bizeli έγραψε:
Οκ δεκτό.
Ξέρω ακούστηκε κάπως η ερώτηση. Και ύστερα μην το πας μακριά.
Και ο τούρκος αύριο μεθαύριο μπορεί να έχει τις ίδιες αξιώσεις για θράκη και νησιά που γλυκοκοιτάζουν.
Δεν ξέρω. Εγώ απλά θέλω να σταματήσει ο πόλεμος.
Γιατί εντάξει μπορεί εδώ εμείς να συζητάμε χίλια δυο αλλά είναι και κάποιοι άμαχοι στη μέση που θα ήθελαν να γυρίσουν σπίτια τους.
Πραγματικά δεν ξέρω πώς μπορεί να βρεθεί μια λύση.
Εκτός των ρουβλιομάχων υπέρ Πούτιν υπάρχουν κ οι άλλοι. Αυτοί που χαμογελούσαν χαιρεκακα στους Δίδυμους Πύργους,στο Λονδίνο,στο Παρίσι.Ναυάγια που μισούν τη Δύση γιατί ενώ ζουν στην πιο ελεύθερη κοινωνία της ιστορίας,πέτυχαν μια τρύπα στο νερό. Και δεν συγχωρούν τον εαυτό τους.
Ακριβώς όπως το έγραψες: ναυάγια
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Φασολαδα έγραψε:denplirono έγραψε:
.
πώς έχει μπαρμπαδέψει έτσι αυτός;!
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

https://www.facebook.com/EuropeanCommis ... 072615716/
Για την ημέρα της γυναίκας στην ουκρανία, δείτε το όλοι!
Για την ημέρα της γυναίκας στην ουκρανία, δείτε το όλοι!
0 .