Σημερα Παρασκευη θα εχουμε νεα εξοδο στην οποια θα προσπαθησω να την πεισω να εμφανιστω ως αγοραστης-επενδυτης στο χωριο της.
.
Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Φυσικα την επεισα. Θα κινηθουμε εξυπνα. Δεν θα παμε μαζι, εγω θα κλεισω δωματιο σε ξενοδοχειο στη γειτονικη πολη και θα κανω δυο επισκεψεις, Σαββατο σχεδον ολη μερα για να μου κανει περιηγηση σε κτηματα και σπιτια. Την Κυριακη θα με καλεσει αυτη με την αδελφη της να μου κανουν τραπεζι στο αρχοντικο.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
'71
- Crazy poster

Αρίστος έγραψε:Φυσικα την επεισα. Θα κινηθουμε εξυπνα. Δεν θα παμε μαζι, εγω θα κλεισω δωματιο σε ξενοδοχειο στη γειτονικη πολη και θα κανω δυο επισκεψεις, Σαββατο σχεδον ολη μερα για να μου κανει περιηγηση σε κτηματα και σπιτια. Την Κυριακη θα με καλεσει αυτη με την αδελφη της να μου κανουν τραπεζι στο αρχοντικο.
.
Ζίγκολας περιωπής

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Φυσικα την επεισα. Θα κινηθουμε εξυπνα. Δεν θα παμε μαζι, εγω θα κλεισω δωματιο σε ξενοδοχειο στη γειτονικη πολη και θα κανω δυο επισκεψεις, Σαββατο σχεδον ολη μερα για να μου κανει περιηγηση σε κτηματα και σπιτια. Την Κυριακη θα με καλεσει αυτη με την αδελφη της να μου κανουν τραπεζι στο αρχοντικο.
.
Σατανικό σχέδιο.
Το πρώτο βήμα για το ολοσχερές κουτούπωμα έγινε.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
NikosVy
- Extreme poster

Αν σε πειράζουν οι λάσπες, λόγω της κακοκαιρίας, της έντονης βροχόπτωσης και του χιονιά, πιστεύω να έχεις πάρει μαζί σου τουλάχιστον γαλότσες ψαρέματος για ποτάμια και καμιά φουσκωτή βάρκα.
Μην ξεχάσεις να της πεις "αγάπη μου, ήταν η καλύτερη μέρα για να μου δείξεις τα χτήματά σου".
Μην ξεχάσεις να της πεις "αγάπη μου, ήταν η καλύτερη μέρα για να μου δείξεις τα χτήματά σου".
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
'71
- Crazy poster

Ο νίκος που διώκει τον αρίστο σε κάθε νήμα εικάζω ότι είναι μακροχρόνια ανέραστος.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

'71 έγραψε:Αρίστος έγραψε:Φυσικα την επεισα. Θα κινηθουμε εξυπνα. Δεν θα παμε μαζι, εγω θα κλεισω δωματιο σε ξενοδοχειο στη γειτονικη πολη και θα κανω δυο επισκεψεις, Σαββατο σχεδον ολη μερα για να μου κανει περιηγηση σε κτηματα και σπιτια. Την Κυριακη θα με καλεσει αυτη με την αδελφη της να μου κανουν τραπεζι στο αρχοντικο.
.
Ζίγκολας περιωπής
Ρε νοιωθω σαν καταδρομέας σε μυστικη αποστολη των ειδικων δυναμεων σε ξενη χωρα.
.
1 .
.
.
-
Αγις
- Rookie poster

Αρίστος έγραψε:'71 έγραψε:Ζίγκολας περιωπής
Ρε νοιωθω σαν καταδρομέας σε μυστικη αποστολη των ειδικων δυναμεων σε ξενη χωρα.![]()
.
Το Misery το εχεις διαβάσει η δεί ;
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Oxι, τι ειναι αυτο;
.
.
0 .
.
.
-
NikosVy
- Extreme poster

Τίποτε δεν είναι το Misery. Μην τους ακούς. Πήγαινε.
Εμείς θα ξέρουμε τι θα σου έχει συμβεί, αν δεν ακούσουμε νέα σου, μετά.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".