Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Δημοσίευσηαπό itteithe » 16 Απρ 2020, 17:10

Αρίστος έγραψε:Εγω ανθρωπε μου εβαζα ΟΛΕΣ τις δημοσιευσεις που αναφεροντουσαν σε πιθανοτητα τεχνητου ιου ειτε ηταν κινεζικες, ειτε αμερικανικες, ειτε τριτης χωρας. :laugh1:

ΠΟΣΟ δυσκολο σου φαινεται να το καταλαβεις;

Δεν με ενδιεφερε να ριξω τις ευθυνες σε συγκεκριμενη χωρα απλα ηθελα να σε στριμωξω με το να σου δειχνω οτι οι δυο υπερδυναμεις αμφισβητουν τη συλλογιστικη σου οτι ειναι αντιεπιστημονικη θεση να ειναι ο ιος τεχνητος. :D

.

Η διαφωνία μας ξεκίνησε με σένα, όχι απλώς να ισχυρίζεσαι πως ο ιός είναι τεχνητός, αλλά πως πρόκειται για βιολογικό όπλο. Όλα τα παραπάνω ποστ σου που παρέθεσα, με αυτό έχουν να κάνουν. Είναι αντιεπιστημονικό να θεωρείς πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας τέτοιου είδους ιός σαν όπλο, αυτό σου γράφω τόσες σελίδες, όχι το αν μπορεί να κατασκευαστεί τεχνητά ένας ιός. Αυτό είναι κάτι που γράφεις απλώς για να διαστρεβλώσεις τη συζήτηση και για να ξεφύγεις. Και ήθελες όντως να επιρρίψεις ευθύνες στις ΗΠΑ, απλά αυτήν την εβδομάδα είσαι φιλοαμερικάνος, επειδή σε βολεύει.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Απρ 2020, 17:21

Σου εξηγησα 100 φορες γιατι δεν ειναι αντιεπιστημονικο. Γιατι και στο παρελθον εχουν κατασκευαστει ιοι σαν βιολογικα οπλα και πολλες χωρες εχουν αλληλοκατηγορηθει γι' αυτους.

Ειδικα η Αμερικη εχει κατηγορηθει για ολους τους ιους που κυκλοφορουν στην πιατσα και ειδικα για τον Ebola.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Απρ 2020, 19:58

itteithe έγραψε:Αμερικάνοι κακοί, Κινέζοι καλοί:
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288502#p288502
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288510#p288505
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288510#p288509
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288502#p288515
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288502#p288516
viewtopic.php?f=18&t=11711&p=288502#p288517

Κινέζοι κακοί, Αμερικάνοι καλοί:
viewtopic.php?f=18&t=11711&start=210#p291443

Χαλαρωσε, πρωτον δεν σχολιασα την αναρτηση, δευτερον βαζω ολες τις αναρτησεις ειτε αμερικανικες ειτε κινεζικες που μιλανε για πιθανοτητα τεχνητου ιου. Και εγω θεση δεν εχω παρει, ουτε για το αν ηταν τεχνητος, ουτε για το ποιος τον εφτιαξε αν τυχον ηταν. Στο μονο που ΕΧΩ παρει θεση ειναι οτι τεχνητοι ιοι κατασκευαζονται.

Αυτες οι περιεργες πνευμονιες ειπαν οι Κινεζοι πως οι Αμερικανοι τις απεδωσαν στο ηλεκτρονικο τσιγαρο.

Μονο που (σχολιαζω εγω) δεν εμφανιστηκαν πουθενα αλλου στον κοσμο τετοιες πνευμονιες απο ηλεκτρονικο τσιγαρο παρα μονο στην Αμερικη.

Αρα η συνωμοσιολογικη θεωρια των ΚΙνεζων εχει σοβαρα επιχειρηματα.

Αν τωρα ισχυει, τοτε ισχυει και η δικη μου υποθεση που λεει πως οι οργανωτες του Event 2001 γνωριζαν τι ερχεται.

Απλά κάτι μας ξεφεύγει, ή δεν ξέρουμε να διαβάζουμε.

Γερο τρομπονι. Κατσε τωρα θα δεις οτι θα σε πει stalker και ψυχακια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Απρ 2020, 20:41

Αυτογκολ του itteithe ηταν, οχι τρομπονι.

Βουαλα γιατι.

Αρίστος έγραψε:Εγω ανθρωπε μου εβαζα ΟΛΕΣ τις δημοσιευσεις που αναφεροντουσαν σε πιθανοτητα τεχνητου ιου ειτε ηταν κινεζικες, ειτε αμερικανικες, ειτε τριτης χωρας. :laugh1:

ΠΟΣΟ δυσκολο σου φαινεται να το καταλαβεις;

Δεν με ενδιεφερε να ριξω τις ευθυνες σε συγκεκριμενη χωρα απλα ηθελα να σε στριμωξω με το να σου δειχνω οτι οι δυο υπερδυναμεις αμφισβητουν τη συλλογιστικη σου οτι ειναι αντιεπιστημονικη θεση να ειναι ο ιος τεχνητος. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 16 Απρ 2020, 20:44

Οχι ρε σιγα μην τον πω stalker, καλο παιδι ειναι ο itteithe, εμενα μου ειναι εξαιρετικα συμπαθης.

Και ο Διαδοχος μου ειναι συμπαθης, αν τον κραζω το κανω στα ορια της πλακιτσας.

Οι συγκρουσεις ειναι χρησιμες στα πλαισια της εκτιναξης της αναγνωσιμοτητας του ελευθερου.

Απλα αρκει καποιοι να μην παθαινουν ψυχωσικα συνδρομα και βγαζουν αφρους. :D

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2021, 14:51

Τί νέα αγαπούλες; Όλα καλά εκεί στο Αλφαδιστάν; :D :giggle02:

Έρευνα-σοκ: Κινέζοι δημιούργησαν τον κοροναϊό σε εργαστήριο και μετά προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη του

Μία νέα έρευνα που υποστηρίζει ότι ο νέος κοροναϊός δεν έχει φυσική προέλευση αλλά ότι δημιουργήθηκε από Κινέζους επιστήμονες οι οποίοι στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, έρχεται να ταράξει τα νερά

[...]

Σύμφωνα με την Daily Mail, κατά την ανάλυση των δειγμάτων COVID-19 πέρυσι σε μια προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου, οι Dalgleish και Sørensen ανακάλυψαν «μοναδικά δακτυλικά αποτυπώματα» στον ιό που λένε ότι θα μπορούσαν να προκύψουν μόνο από χειραγώγηση σε εργαστήριο. Επιπλέον όπως υποστηρίζουν προσπάθησαν να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, αλλά απορρίφθηκαν από μεγάλα επιστημονικά περιοδικά καθώς η κυρίαρχη άποψη ήταν ότι ο ιός έχει φυσική προέλευση.

«Ακόμα και όταν ο πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (MI6) Sir Richard Dearlove μίλησε δημόσια λέγοντας ότι η θεωρία των επιστημόνων πρέπει να διερευνηθεί, η ιδέα απορρίφθηκε», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. Σύμφωνα με την Daily Mail, πλέον όλο και περισσότεροι επιστήμονες εξετάζουν την πιθανότητα ο ιός να «ξέφυγε» από το εργαστήριο στην Ουχάν της Κίνας.

[...]

Στην μελέτη των 22 σελίδων οι δύο επιστήμονες περιγράφουν την έρευνά τους στα πειράματα που έγιναν στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν μεταξύ του 2002 και του 2019 και υποστηρίζουν ότι Κινέζοι επιστήμονες, μερικοί από αυτούς μάλιστα συνεργάστηκαν και με αμερικανικά πανεπιστήμια, φέρεται να βρήκαν τα εργαλεία για τη δημιουργία του ιού. Μεγάλο μέρος της εργασίας επικεντρώθηκε στην αμφιλεγόμενη έρευνα «Gain of Function» – η οποία απαγορεύτηκε στις ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση Ομπάμα.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Μάιος 2021, 15:00

carpet bombing γμ τους σχιστομάτηδες

:madwoman: :lengua: :ohno343: :neonaziaris: :diablo: :lahourenios:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2021, 15:10

vallon έγραψε:carpet bombing γμ τους σχιστομάτηδες

ας τους ψεκ να λενε...το μονο σιγουρο ειναι πως σε πεντε χρονια το 80% των συνταξιουχων
και το 60% των δημοσιων απο 50 και πανω -των εμβολιασμενων ..θα μας αφησει χρονους
οπως και τα ταμεια γεματα ....ευχομαι να μην χασουμε κανενα απο το ελευθερο :D :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Μάιος 2021, 23:38

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:carpet bombing γμ τους σχιστομάτηδες

ας τους ψεκ να λενε...το μονο σιγουρο ειναι πως σε πεντε χρονια το 80% των συνταξιουχων
και το 60% των δημοσιων απο 50 και πανω -των εμβολιασμενων ..θα μας αφησει χρονους
οπως και τα ταμεια γεματα ....ευχομαι να μην χασουμε κανενα απο το ελευθερο :D :laugh1:

θα κάνεις εμβόλιο;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Μάιος 2021, 09:13

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:ας τους ψεκ να λενε...το μονο σιγουρο ειναι πως σε πεντε χρονια το 80% των συνταξιουχων

θα κάνεις εμβόλιο;

οχι αφου το ειπα απο την αρχη οτι θα περιμενω να δω και αν παραστει αναγκη θα το κανω
οστοσο μια ελαφρια ιωση την περασα ....
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”