Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2020, 13:22

atreu73 έγραψε:Σπάει η καρδιά μου όταν διαβάζω τα σχόλια ένθεν δια το ...., ίσως το πιο ελεύθερο φόρουμ στην ελλάδα, που μπορούσε να γράψει οποιοσδήποτε την αποψή του χωρίς φόβο και πάθος. Που οι χρήστες δεν ήσαν έρμαια του συντονισμού και άνθρωποι όλων των χρωμάτων και πιστεύω έγραφαν ελεύθερα τη σκέψη τους. Κομουνιστές, καπιταλιστές, ναζιστές ήσαν όλοι μέρος μιας ωραίας και μεγάλης συζήτησης. Γιατι τόση εμπάθεια δια το .... αναρωτιέται κανείς.

Αν σου πω ότι κάποια σπουδαία περσόνα από το βόθρουμ ήρθε εδώ πριν καμιά δεκαριά μέρες, χρησιμοποιώντας κιόλας λογαριασμό φίλης του (διότι ο ίδιος έχει μόνιμο μπαν εδώ), μόνο και μόνο για να βρίσει την οικογένεια κάποιου που γράφει εδώ και παίζει να είναι από τους πιο ήσυχους χρήστες έβερ, θα με πίστευες;

Βάζεις ένα στοίχημα; :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 13:28

Εικόνα
:ligouri:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 29 Μάιος 2020, 13:28

atreu73 έγραψε:Σπάει η καρδιά μου όταν διαβάζω τα σχόλια ένθεν δια το ...., ίσως το πιο ελεύθερο φόρουμ στην ελλάδα, που μπορούσε να γράψει οποιοσδήποτε την αποψή του χωρίς φόβο και πάθος. Που οι χρήστες δεν ήσαν έρμαια του συντονισμού και άνθρωποι όλων των χρωμάτων και πιστεύω έγραφαν ελεύθερα τη σκέψη τους. Κομουνιστές, καπιταλιστές, ναζιστές ήσαν όλοι μέρος μιας ωραίας και μεγάλης συζήτησης. Γιατι τόση εμπάθεια δια το .... αναρωτιέται κανείς.

Από πλευράς μου καμία εμπάθεια ( ο Αγις παραπάνω κατάλαβε ποια είναι η ένστασή μου ως προς το γενικό προφίλ).

Απλώς αυτό που λες έχει ιστορικά καταγραφεί με σαφώς καλύτερο τρόπο σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις ιστο-φόρουμ. (Έχουν κλείσει).

Για να αντιληφθείς τη διαφορά, υπήρξαν χρήστες που στις περιπτώσεις που αναφέρω έμοιαζαν παράταιροι και αούγκανοι σε σχέση με το όλο σύνολο (γι' αυτό και μπαναρίστηκαν εφόσον έδιωχναν τους σοβαρούς με τα γραφόμενά τους ή αποχώρησαν οικειοθελώς διότι διαπίστωναν ότι δεν μπορούν να δέσουν). Ε, στο ακατανόμαστο, κατά ένα μαγικό τρόπο "κούμπωσαν" μια χαρά διότι υπήρχε το γόνιμο έδαφος για κάτι τέτοιο.

Η συνταγή που εξασφαλίζει μεγάλη επισκεψιμότητα είναι ακριβώς αυτή που περιγράφεις. Στο ακατανόμαστο έχει εφαρμοστεί με επιτυχία όπως και στις άλλες δυο περιπτώσεις που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου.

Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο η προσωπική ευθύνη του εκάστοτε χρήστη. Οταν είναι εστω και οριακά συμβατός με τους κανόνες, αλλά από την άλλη επηρεάζεται από παρεούλες ή παιδιαρίζει γιατί βρίσκει επίσης ηλικιακά μικρούς εκεί μέσα, το σύνολο που προκύπτει είναι... Τατιάνα και Τσιμτσιλή.

Και δεν μπορεί να κάνει κάτι η διαχείριση (δεν μπορεί ας πούμε να μπανάρει κάποιον με βάση την αισθητική των γραφομένων του). Η διαχείριση επιθυμεί επισκεψιμότητα και δημοκρατικότητα. Μέχρι εκεί. Παραπέρα δεν μπορεί να κάνει κάτι. ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που δίνουν ποστ στα τρολονήματα.
    0 .

Bazoomba
    Rookie poster
    Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Bazoomba » 29 Μάιος 2020, 13:34

Κυριε Αγι, δεν θυμαμαι να σας κρατουσε κανεις με το ζορι στο .com.Αντιθετως, μετα απο καθε μπαν επιστρεφατε πιο ενεργα.

Υστερα κυριε Αγι, οι σεξοσυζητησεις σε ασχετα νηματα οπως (Τι μαγειρεψατε σημερα) δεν νομιζω πως συνεισεφεραν στην απο-Τατιανοποιηση του .com .

Οπως και να εχει, ποιοτικη διαφορα δεν υπαρχει μεταξυ των 2. Απλως εδω εχει στηθει ενα κουβουκλιο πανω σε κοινες πεποιθησεις μελων και παρουσιαζει μια ομοιογενεια.

Σε καποιους αρεσει, σε καποιους οχι.
    Truth spirngs from arguments (σκετο)
    0 .

Άβαταρ μέλους
    Προέλλην
    Right to Repair Champion
    Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 13:36

Μην κάνετε νάζια ρε παιδιά, αφού όταν θα ξανασηκωθεί όλοι εκεί θα είστε. Δόξα την αντιπαγκοσμιοποίηση, αντικαραντινικoπρολεταριακά μπορεί να διαβάσει κανείς και εκεί .

.
    0 .
    Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
    Λεγεώνης
    Rookie poster
    Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Λεγεώνης » 29 Μάιος 2020, 13:38

Αγις έγραψε:
    Alien_ex_forums έγραψε:
    Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο άτομο και είμαι βέβαιος ότι όλοι αυτοί αν έγραφαν σε φόρουμ με άλλου είδους προφίλ, δεν θα βιάζονταν να απαξιώσουν στοιχεία με βάση το προσωπικό τους γούστο.

Αυτά είναι απλώς ενδεικτικά της ελευθεριότητας που κάποιοι προσέδωσαν στον συγκεκριμένο ιστότοπο αυτοβούλως και ανεξάρτητα από τη διαχείριση. Οπως μου είχε πει κάποιος χαρακτηριστικά: "Μη παίρνεις σοβαρά αυτό το μέρος όπου γράφουμε, δες το χαβαλετζίδικα και θα περάσεις καλά". Εδώ είναι το πρόβλημα: Που σταματά ο χαβαλές και που αρχίζει το τρολάρισμα; Που σταματα η υποστήριξη άποψης και που αρχίζει η οπαδική φανατίλα; Είναι δυνατόν να βλέπουμε συζητήσεις ποδοσφαιρικού τύπου σε ζητήματα πολιτικής; Απλά ερωτήματα θέτω.

Και κάτι άλλο: Οσοι ομιλείτε περί ρατσιστικών-φαστιστικών απόψεων, το βλέπετε από τη σκοπιά σας (λογικά είστε αριστεροί). Πιστέψτε με, ακόμη και η αριστερά στο ακατανόμαστο, με την ίδια τρολο-οπαδική ρητορική εκφραζόταν. Δεν γνωρίζω ποια είναι η πλευρά που παρέσυρε την άλλη, αλλά έτσι ήταν.

Τέλος, όλα αυτά έγιναν ανεξάρτητα από τις θέσεις της διαχείρισης (αυτό είναι δική μου πεποίθηση). Συγκεριμένες ομάδες αντίπαλων χρηστών, είχαν ξεμείνει από το παλιό και απλώς (σιωπηλά, απροσχεδίαστα, αυθόρμητα) ποδοσφαιροποίησαν τα πάντα.

Αίνιγμα αποτελεί το γιατί οι γυναίκες επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο από άλλους, με αποτέλεσμα η επισκεψιμότητά του να εκτοξευτεί στα ύψη και να αποτελεί "αναγκαίο κακό".

Πολυ σωστα σου ειπαν .
    Αυτη ειναι η ''φυση του ''
    Λαθος εισαι εσυ που το θελεις σαν κατι αλλο .
    Ειναι σαν να ζητας απο την Τατιανα το Μακελειο η την Ελευθερη Ωρα :D να αλλαξουν θεματολογια - υφος - προσεγγιση

Τα αλλα που εγραψες ειναι σωστα γενικα εκτος απο τα της διαχειρισης - εχεις λαθος πεποιθηση οπως κ για το αινιγμα που απλα δεν υπαρχει - γουσταρουν οι γυναικες για διαφορους λογους κ για αυτο το επελεξαν .

Εγώ του το είχα πει, την πρώτη εβδομάδα που είχε γραφτεί μετά το κλείσιμο του forums. Εγώ όμως έχω εμπειρία 20 ετών από τα δύο παλιά φόρουμ (και άλλα ελληνικά και ξένα φόρουμ ανά τα χρόνια) και ξέρω τι να περιμένω πλέον, ενώ γνωρίζω κάποια πρόσωπα και καταστάσεις στα εν λόγω φόρουμ. Και του το είπά εγώ αυτό, που κοιτούσα την δουλειά μου και δεν έμπαινα στα πολλά δράματα που γίνονταν κατά καιρούς, γιατί ξέρω την τάση για δραματοποίηση και είχα δει την οπτική πολλών εκεί μέσα να αλλάζει ανά τα χρόνια και να κάνουν ότι δεν θυμούνται (δείτε τις μεγαλιθικές κυβιστήσεις του Αρίστου ας πούμε, θυμηθείτε τις κυβιστήσεις του Έκτορα για την "σβάστιγγα" και πόσων άλλων), αλλά και τι συνέβαινε όταν τους το θύμιζες. Αλλά εγώ επίσης ξέρω την ιντερνετική φύση του ανώνυμου Έλληνα και συνειδητά απέχω από social media, από σχόλια στο πρώτο φλέμμα και σε άλλα χαμαιτυπεία, και βλέπω την χαβαλεδοποίηση που μαστίζει την κοινωνία.

Ο Alien έχει την απαίτηση επειδή ξοδεύει τον χρόνο του και γράφει σοβαρά (το αν γράφει μπαρούφες ή ενδιαφέρουσες απόψεις δεν έχει σημασία), να του μιλάνε και σοβαρά, λες και γράφει σε κάποιο επιστημονικό φόρουμ. Όταν αυτό δεν γινόταν, τον ενοχλούσε. Όταν όμως γινόταν, και γινόταν καλά, τον ενοχλούσε και πάλι.

C' est la vie.
    0 .

Άβαταρ μέλους
    Αγις
    Rookie poster
    Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 29 Μάιος 2020, 13:41

Λεγεώνης έγραψε:
    Αγις έγραψε:
    Πολυ σωστα σου ειπαν .
    Αυτη ειναι η ''φυση του ''
    Λαθος εισαι εσυ που το θελεις σαν κατι αλλο .
    Ειναι σαν να ζητας απο την Τατιανα το Μακελειο η την Ελευθερη Ωρα :D να αλλαξουν θεματολογια - υφος - προσεγγιση

Τα αλλα που εγραψες ειναι σωστα γενικα εκτος απο τα της διαχειρισης - εχεις λαθος πεποιθηση οπως κ για το αινιγμα που απλα δεν υπαρχει - γουσταρουν οι γυναικες για διαφορους λογους κ για αυτο το επελεξαν .

Εγώ του το είχα πει, την πρώτη εβδομάδα που είχε γραφτεί μετά το κλείσιμο του forums. Εγώ όμως έχω εμπειρία 20 ετών από τα δύο παλιά φόρουμ (και άλλα ελληνικά και ξένα φόρουμ ανά τα χρόνια) και ξέρω τι να περιμένω πλέον, ενώ γνωρίζω κάποια πρόσωπα και καταστάσεις στα εν λόγω φόρουμ. Και του το είπά εγώ αυτό, που κοιτούσα την δουλειά μου και δεν έμπαινα στα πολλά δράματα που γίνονταν κατά καιρούς, γιατί ξέρω την τάση για δραματοποίηση και είχα δει την οπτική πολλών εκεί μέσα να αλλάζει ανά τα χρόνια και να κάνουν ότι δεν θυμούνται (δείτε τις μεγαλιθικές κυβιστήσεις του Αρίστου ας πούμε, θυμηθείτε τις κυβιστήσεις του Έκτορα για την "σβάστιγγα" και πόσων άλλων), αλλά και τι συνέβαινε όταν τους το θύμιζες. Αλλά εγώ επίσης ξέρω την ιντερνετική φύση του ανώνυμου Έλληνα και συνειδητά απέχω από social media, από σχόλια στο πρώτο φλέμμα και σε άλλα χαμαιτυπεία, και βλέπω την χαβαλεδοποίηση που μαστίζει την κοινωνία.

Ο Alien έχει την απαίτηση επειδή ξοδεύει τον χρόνο του και γράφει σοβαρά (το αν γράφει μπαρούφες ή ενδιαφέρουσες απόψεις δεν έχει σημασία), να του μιλάνε και σοβαρά, λες και γράφει σε κάποιο επιστημονικό φόρουμ. Όταν αυτό δεν γινόταν, τον ενοχλούσε. Όταν όμως γινόταν, και γινόταν καλά, τον ενοχλούσε και πάλι.

C' est la vie.

ε ναι
    αρνειται να το δεχθει

Η διαχειριση δινει τον τονο - τον χαρακτηρα καθε ιστοτοπου - εχει το τιμονι κ την αποκλειστικη ευθυνη για την πορεια του .
    Ετσι το θελουν κ φυσικα κ οσοι συχναζουμε εκει - την ελευθεριοτητα που εγραψε .
    Αν το κανανε παραρτημα της Ακαδημιας Αθηνων θα φευγαμε τρεχοντας ολοι κ ολες . :D
    0 .
    ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Αρχέλαος
    Basic poster
    Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 29 Μάιος 2020, 13:41

Adminović έγραψε:

Αν σου πω ότι κάποια σπουδαία περσόνα από το βόθρουμ ήρθε εδώ πριν καμιά δεκαριά μέρες, χρησιμοποιώντας κιόλας λογαριασμό φίλης του (διότι ο ίδιος έχει μόνιμο μπαν εδώ), μόνο και μόνο για να βρίσει την οικογένεια κάποιου που γράφει εδώ και παίζει να είναι από τους πιο ήσυχους χρήστες έβερ, θα με πίστευες;

Βάζεις ένα στοίχημα; :fico:

Πολυ βαρύ αυτο και αισχρό. Είναι εξακριβωμενο;
    0 .

Άβαταρ μέλους
    Adminović
    Sloboda Narodu
    Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2020, 13:42

Bazoomba έγραψε:Απλως εδω εχει στηθει ενα κουβουκλιο πανω σε κοινες πεποιθησεις μελων και παρουσιαζει μια ομοιογενεια.

Πεποίθηση έχει όποιος λέει την αλήθεια; Ενδιαφέρουσα άποψις! :s_crazy

Ξέρεις, έχω και σκρήνσοτ και πολλά άλλα στοιχεία για όσα λέω. Αλλά πες στους ποινικούς να μην αγχώνονται, δεν έχω σκοπό να τα δημοσιοποιήσω (εκτός φυσικά αν αναγκαστώ).
    0 .
    Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
    . :yesyes:

Άβαταρ μέλους
    Προέλλην
    Right to Repair Champion
    Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 13:43

Bazoomba έγραψε:Οπως και να εχει, ποιοτικη διαφορα δεν υπαρχει μεταξυ των 2. Απλως εδω εχει στηθει ενα κουβουκλιο πανω σε κοινες πεποιθησεις μελων και παρουσιαζει μια ομοιογενεια.

Για κάποια περίοδο υπήρξε αναστάτωση με κάποιους επιτήδειους ταραξίες που έκαναν ενοχλητικές αναφορές για ρατσιστικά, απειλητικά κ.α. ποστς και ζητούσαν αποκλεισμό όσων το έκαναν συστηματικά, όπως και τώρα τελευταία με αμφισβητίες του δημοκρατικού δικαιώματος στην παραπληροφόρηση. Τα φαινόμενα αυτά καταπολεμήθηκαν δραστικά με σποραδικές αλλά εύστοχες ψυχογραφηματικές παρεμβάσεις-τρεμπουτσέ, και πλέον ο χώρος βαδίζει ομοιογενώς κάτω απο τα λάβαρα της αντιπαγκοσμιοποιησης και του αντικαραντινισμού.

.
    0 .
    Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”