Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
Στην Ουκρανία και την διασημοποιημενη κρίση της με φόντο την Ρώσικη Εισβολή με ολα τα διεθνή μέσα να αφιερώνουν πάνω από το 80 % του χρόνου τους και του λόγου τους γενικά σε αυτήν δεν έχουμε έναν πραγματικό πόλεμο αλλά μια παράσταση πολέμου με πραγματικά πυρά κι ελεγχόμενες προς το παρόν καταστροφές .. καθώς Διεθνής Νεα Τάξη δεν έχει πλέον σε τέτοιο βαθμό ανταγωνιστικά στρατόπεδα ...αλλά θέλει να διατηρήσει το προσωπείο της διπολικότητας κι αντιπαράθεσης των υπερδυνάμεων γιατί αυτό βοηθάει στην χρήση ενός νέου εργαλείου λέγεται παγκόσμια ψευδοκρίση ...
...τι πετυχαίνει το σύστημα το ""ενιαιοποιημένο"" με αυτά τα εργαλεία των ψευδοκρίσεων ;;;( που βέβαια δεν αργούν να δημιουργήσουν πραγματικές κρίσεις φτάνοντας τις παραστάσεις επἰ πραγματικού πεδίου στα άκρα όπως πραγματικό βιολογικό πολεμο με απελευθέρωση μολυσματικών παραγόντων , πυρηνικό πόλεμο με χρήση ισχυρών πυρηνικών όπλων , προσέλκυση μετεωριτών ώστε να στηθεί το σκηνικό επίθεσης εξωγήινων κτλ κτλ ) ....
..με αυτές λοιπόν τι στημένες διασημοποιημένες κρίσεις το σύστημα...
α) καλύπτει τις πραγματικές κρίσεις που είναι κοινωνικές και οικολογικές και δεν αφήνει τις κοινωνίες να τις αντιληφθούν παράλληλα ασκώντας μαζική τρομοκρατία που ειναι εργαλείο κοινωνικής καθυπόταξης και τυφλής υπακοής
β) στομώνει και εξουδετερώνει τα οικοκοινωνικά κινήματα που αποκαλύπτουν την συστημική ασυδωσία και αφυπνίζουν τις κοινωνίες ως προς τα δικαιώματ τους και την κλεμμένη εξουσία τους
γ) δημιουργεί εφεδρικά εργαλεία ερμηνείας των μεγάλων αποσιωπημένων γεωφυσικών διαταραχών που είναι στα πρόθυρα να ξεσπάσουν επειδή υπάρχει διαχρονικό ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ...
δ) δημιουργούν συνθήκες οικονομικών κρίσεων και συγκεντρωποίησης του πλούτου που είναι βασικό εργαλείο κοινωνικού ελέγχου κι ανάσχεσης της ανθρώπινης εξέλιξης
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
vallon έγραψε:Ε βέβαια, τα νεοφιλελεύθερα δουλικά δεν τολμούσαν να πουν κάτι όταν έριχναν ουράνιο οι αμερικλανοί στην πολύπαθη Γιουγκοσλαβία..
αλλά τότε οι βόμβες ήταν καλές... ήταν ανθρωπιστικές
τώρα που οι βόμβες δεν πέφτουν από τους αμερικλανούς είναι κακές είναι θανατηφόρες
ενώ τότε που διαλυόταν η Γιουγκοσλαβία ήταν απαλές βομβούλες μωρέ..
δεν κάναν κακό
σα δεν ντρέπεστε νεοφιλελεύθερη μούργα, ντροπή σας να υποστηρίζετε πόλεμο και να καταδεικνύετε τον φταίχτη ανάλογα με τις προσταγές των εργοδοτών σας
Κανένας δεν υπαρασπίζεται τον πουτιν που σκοτώνει κόσμο , αλλά όχι να μας την λένε και ο αμερικλάνοι με κηρύγματα περί ελευθερίας και ανθρωπισμού.
Ε όχι ρε φίλε
αυτοί έχουν αιματοκυλίσει την μισή υφήλιο και τώρα έρχονται να κουνάνε το δάχτυλο;
μοιάζουν σαν τα φασιστάκια που προσπαθούσαν να ενσωματωθούν με τους αγανακτισμένους τότε στο σύνταγμα..
πες και για τον τρωικό πόλεμο
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:προσέλκυση μετεωριτών ώστε να στηθεί το σκηνικό επίθεσης εξωγήινων κτλ κτλ ) ....
Κάνε τέτοιες αποκαλύψεις και σε βλέπω να μπαίνεις σε λίστα απαχθέντων από εξωγήινους.
Αυτά τα λένε μόνο με κωδικοποιημένα πμ και μόνο σε μυημένους και όχι φόρα παρτίδα στο ίντερνετ το οποίο βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο αυτών που ζουν ανάμεσα μας (με πιάνεις ποιους εννοώ ε;).
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Τι δηλαδή; To NATO είναι ο μηχανισμός αμυντικής ασφάλειας του ευρωατλαντικού κόσμου. Αν θες να είσαι μέρος αυτού του κόσμου, θες και το ΝΑΤΟ να σε προστατεύει, το επιζητάς.
Παρακαλάει κόσμος για να ενσωματωθεί στη Δύση και να τον προστατεύει το ΝΑΤΟ, δεν πάει το ΝΑΤΟ και τους βάζει με το ζόρι.
Αν εξαιρεσεις την μικρη και ασημαντη λεπτομερεια οτι το ΝΑΤΟ υποκινησε πραξικοπημα εναντιον του εκλεγμενου φιλορωσου προεδρου για να εγκαταστησει φιλοδυτικη κυβερνηση τοτε ναι η Ουκρανια παρακαλεσε να μπει στο ΝΑΤΟ

NikosVy έγραψε:Δεν έκαναν τη δήλωση που παρέθεσες οι σύμμαχοί μας. Πρόσεξέ το.
Είναι σαν μια δήλωση ευχής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ.
Εβαλα 100 αποσπασματα, δεν μπορω να ποσταρω συνεχεια τα ιδια. Δεν φταιω εγω αν η πραγματικοτητα δεν συμφωνει με τις ιδεοληψιες σας. Τοσο η ουκρανικη πλευρα οσο και η ΝΑΤΟικη πλευρα ελεγαν ρητα για μελλοντικη εισοδο της Ουκρανιας στο ΝΑΤΟ.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Είδα, όμως, ότι αυτή την σκέψη δεν την κάνω μόνο εγώ. Την πέτυχα κι αλλού. Ακόμα κι εδώ είδα ότι άρχισε να συζητιέται απ' έξω απ' έξω αυτό το σενάριο. Είδα και τις τελευταίες δηλώσεις του Ζελένσκι για τους όρους της Ρωσίας "Είμαστε έτοιμοι για διάλογο και όχι για συνθηκολόγηση". Που αυτό έτσι όπως το ερμηνεύω εγώ σημαίνει ότι μέχρι και ο Ζελένσκι αρχίζει να βάζει λίγο νερό στο κρασί του. Φυσικά δε θα πει "συνθηκολόγηση" αλλά τον βλέπω να ζορίζεται.
Συνθηκολογηση και ''διαλογος'' ειναι το ιδιο πραγμα. Δεν μπορει να γινει διαλογος επι ισοις οροις οταν ο αλλος ειναι εξω απο την πρωτευουσα σου. Απλα δε θα το παραδεχθει ανοιχτα λογω εντυπωσεων.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:bizeli έγραψε:Είδα, όμως, ότι αυτή την σκέψη δεν την κάνω μόνο εγώ. Την πέτυχα κι αλλού. Ακόμα κι εδώ είδα ότι άρχισε να συζητιέται απ' έξω απ' έξω αυτό το σενάριο. Είδα και τις τελευταίες δηλώσεις του Ζελένσκι για τους όρους της Ρωσίας "Είμαστε έτοιμοι για διάλογο και όχι για συνθηκολόγηση". Που αυτό έτσι όπως το ερμηνεύω εγώ σημαίνει ότι μέχρι και ο Ζελένσκι αρχίζει να βάζει λίγο νερό στο κρασί του. Φυσικά δε θα πει "συνθηκολόγηση" αλλά τον βλέπω να ζορίζεται.
Συνθηκολογηση και ''διαλογος'' ειναι το ιδιο πραγμα. Δεν μπορει να γινει διαλογος επι ισοις οροις οταν ο αλλος ειναι εξω απο την πρωτευουσα σου. Απλα δε θα το παραδεχθει ανοιχτα λογω εντυπωσεων.
Είπες και κάτι σωστό.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
denplirono
- Extreme poster

Φασολαδα έγραψε:Περσι τέτοια εποχή τσακωνόμασταν ολοι στην Ελλαδα αν θα φαει ο Δολοφόνος Κουφοντινας ή όχι.
Χτες ενα μικρο παιδάκι πέθανε στην Μαριουπολη της Ουκρανίας γιατι δεν υπήρχε ουτε ενα ποτήρι νερό να πιει εξαιτίας των Δολοφόνων Ρωσων. Καταλαβες Έλληνα ?
ο ζελεσκι φταιει που δεν σκεφτηκε τα παιδια της πατριδας του οταν ειπε να το παιξει νταης στους ρωσσους, εδω χεστηκανε οι αμερικανοι και ο βλαξ το παιζει βαρυ πεπονι....ας προσεχε η μανα του παιδια τι ψηφιζε...
εγω παντως....
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Περσι τέτοια εποχή τσακωνόμασταν ολοι στην Ελλαδα αν θα φαει ο Δολοφόνος Κουφοντινας ή όχι.
Χτες ενα μικρο παιδάκι πέθανε στην Μαριουπολη της Ουκρανίας γιατι δεν υπήρχε ουτε ενα ποτήρι νερό να πιει εξαιτίας των Δολοφόνων Ρωσων. Καταλαβες Έλληνα ?
ο ζελεσκι φταιει που δεν σκεφτηκε τα παιδια της πατριδας του οταν ειπε να το παιξει νταης στους ρωσσους, εδω χεστηκανε οι αμερικανοι και ο βλαξ το παιζει βαρυ πεπονι....ας προσεχε η μανα του παιδια τι ψηφιζε...
εγω παντως....
Χεστηκε ο κωμικος χουντικος για τα παιδια της πατριδας του. Θα παει να ζησει στις ΗΠΑ και θα τρωει τα λεφτα απο τις οφσορ ενω ολοι οι ουκρανοι κατω των 40 θα φυγουν για ΕΕ και ΗΠΑ ως μεταναστες και οσοι μεινουν πισω θα πεινανε. Και ολα αυτα για ποιο λογο? Ετσι οπως κατεντησε την χωρα του ουτε οι δυτικοι θα τους θελουν. Τι να κανει η ΕΕ μια Ουκρανια ακρωτηριασμενη, κατεστραμενη απο τον πολεμο και με γερασμενο πληθυσμο? Σιγα μην δωσουν λεφτα για να ανοικοδομηθει.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:vallon έγραψε:Ε βέβαια, τα νεοφιλελεύθερα δουλικά δεν τολμούσαν να πουν κάτι όταν έριχναν ουράνιο οι αμερικλανοί στην πολύπαθη Γιουγκοσλαβία..
αλλά τότε οι βόμβες ήταν καλές... ήταν ανθρωπιστικές
τώρα που οι βόμβες δεν πέφτουν από τους αμερικλανούς είναι κακές είναι θανατηφόρες
ενώ τότε που διαλυόταν η Γιουγκοσλαβία ήταν απαλές βομβούλες μωρέ..
δεν κάναν κακό
σα δεν ντρέπεστε νεοφιλελεύθερη μούργα, ντροπή σας να υποστηρίζετε πόλεμο και να καταδεικνύετε τον φταίχτη ανάλογα με τις προσταγές των εργοδοτών σας
Κανένας δεν υπαρασπίζεται τον πουτιν που σκοτώνει κόσμο , αλλά όχι να μας την λένε και ο αμερικλάνοι με κηρύγματα περί ελευθερίας και ανθρωπισμού.
Ε όχι ρε φίλε
αυτοί έχουν αιματοκυλίσει την μισή υφήλιο και τώρα έρχονται να κουνάνε το δάχτυλο;
μοιάζουν σαν τα φασιστάκια που προσπαθούσαν να ενσωματωθούν με τους αγανακτισμένους τότε στο σύνταγμα..
πες και για τον τρωικό πόλεμο
αυτό που με διασκεδάζει με κάτι τύπους σαν κι εσένα είναι ότι επειδή ζουν ή ζήσανε σε κάπως προστατευμένο περιβάλλον.... , σύμφωνα με την οπτική τους ταυτίζονται με οικογένειες σαν του κούλη..

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Δεν έκαναν τη δήλωση που παρέθεσες οι σύμμαχοί μας. Πρόσεξέ το.
Είναι σαν μια δήλωση ευχής του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ.
Εβαλα 100 αποσπασματα, δεν μπορω να ποσταρω συνεχεια τα ιδια. Δεν φταιω εγω αν η πραγματικοτητα δεν συμφωνει με τις ιδεοληψιες σας. Τοσο η ουκρανικη πλευρα οσο και η ΝΑΤΟικη πλευρα ελεγαν ρητα για μελλοντικη εισοδο της Ουκρανιας στο ΝΑΤΟ.
Αντί για όλη αυτή τη σαβούρα που μου παρέθεσες, θα μπορούσες να μου βάλεις κάτι που να δείχνει διαδικασία (Απόφαση Συνόδου Κορυφής) όπως π.χ. για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ;
Τα άλλα που μου παραθέτεις είναι σαν τις πηγές του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ για το πως οι Αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν και αποίκισαν την Αμερική ("Είπε ο βοηθός αναπληρωτής του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ απευθυνόμενος στην γιαγιά του ότι ...")
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".