viewtopic.php?f=30&t=10550

Ραν ταν πλαν έγραψε:itteithe έγραψε:Καλό μήνα, χρόνια πολλά! Δεν είχα σύνδεση στο χωριό για να σας ευχηθώ και είπα να κάνω και λίγη αποτοξίνωση από τις οθόνες στις γιορτές.
Γρήγορη επανάσταση.![]()
Δεν έχασες και κάτι, εκτός από το ότι ο νέμο ανακάλυψε τον Μπένγιαμιν και ενθουσιάστηκε. Αν πάρει πρέφα και τους υπόλοιπους της παρέας, Βέμπερ, Αντόρνο, Χορκχάιμερ και λοιπούς σε δυο τρεις μήνες τον βλέπω να εξελίσσεται σε ηγετικό στέλεχος του συριζα.
.gif)
nemo έγραψε:η πολιτικη πρεπει να εξελισσεται σαν την τεχνη ετσι θα εχουμε επιρροες
απο το κκ απο καπιταλισμο απο εθνικισμο σοσιαλισμο και ουτω καθεξης
περιπλοκοτητα και στην πολιτικη οποιος δεν μπορει ..σπιτι του
τα κομματα και οι ιδεολογιες οπως εχουν δεν μας αρκουν γιατι οι δομες τους
ειναι ηδη παρελθοντολογια ....πιστευω να συμφωνεις

Στύγιος έγραψε:nemo έγραψε:η πολιτικη πρεπει να εξελισσεται σαν την τεχνη ετσι θα εχουμε επιρροες
απο το κκ απο καπιταλισμο απο εθνικισμο σοσιαλισμο και ουτω καθεξης
περιπλοκοτητα και στην πολιτικη οποιος δεν μπορει ..σπιτι του
τα κομματα και οι ιδεολογιες οπως εχουν δεν μας αρκουν γιατι οι δομες τους
ειναι ηδη παρελθοντολογια ....πιστευω να συμφωνεις
Μλκ ,είσαι ένας μικρός Θεούλης ,ούτε σουρωμένος, ούτε υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων δεν πιστεύω ότι θα έφτανα τέτοιο απόλυτο level

Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Μλκ ,είσαι ένας μικρός Θεούλης ,ούτε σουρωμένος, ούτε υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων δεν πιστεύω ότι θα έφτανα τέτοιο απόλυτο level
Οντως. Μου χει γινει συμπαθης τελευταια.
Λεει τα δικα του αλλα τουλαχιστον δεν ενοχλει. Μεχρι προσφατα εσπαγε @@.
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:Και ο Νεμο τρωγλοδυτης ειναι δηλαδη
Πολλοι λαρισαιοι-θεσαλλοι χιπηδες μαζευτηκαν εδω, σε φωλια επεσα?

που μπορώ να κάνω μπαν και χρήστες από άλλα φόρα.
.gif)

Στύγιος έγραψε:Nαι μαλάκες στο βόθρο,εγώ που έχω φάει ήδη 2 μπαν εδώ μέσα ,έχω τόση υπεργαμάτη εξουσίαπου μπορώ να κάνω μπαν και χρήστες από άλλα φόρα.
Μπουαχαχα![]()
Μαμημένοι ηλίθιοι , πρωτόζωα ..