Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2022, 15:54

Εικόνα

"Στις 23 Φλεβαρη πεθανε ο πατερας μου. Την επομενη ξεκινησε ο πολεμος. Ενω αλλοι εφευγαν απο το Κιεβο, εγω με τον αντρα μου τρεχαμε για να κανονισουμε την κηδεια του μπαμπα μου. Οι σειρηνες ξεκινησαν και εμεις πηγαιναμε απο γραφειο σε γραφειο και τελικα δεν προλαβαμε να κανουμε την κηδεια.
Ειμαι προγραμματιστρια σε Γερμανικη εταιρια και οι ανθρωποι με βοηθησαν να περασω στην Πολωνια.
Εννια ατομα στριμωχτηκαμε σε ενα Peugeot 307. Εγω, η μαμα μου, η αδερφη μου, οι δυο αντρες μας, τεσσερα παιδακια και τα δυο σκυλια μας. Δεν μπορουσαμε ουτε να ανασανουμε μεσα στο αμαξι και οδηγησαμε για 16 ωρες ασταματητα. Φτασαμε σε ενα χωριο 140 χιλ. εξω απο το Κιεβο.
Το επομενο πρωι ξεκινησαμε παλι για τα συνορα. Στο χωριο αυτο ηταν πλεον πολυ επικινδυνα. Η ουρα των αυτοκινητων ηταν τοσο μεγαλη που δεν θα φταναμε ποτε. Παρατησαμε το αμαξι και περπατησαμε. Ειχαμε 17 χιλ ως τα συνορα. Τα παιδια περπατουσαν και εκλαιγαν απο το κρυο. Ηθελα να κλαψω κι εγω, αλλα κρατηθηκα γιατι επρεπε.
Η λυκαινα μας, η Pulya, ειναι 12μιση ετων και δυσκολα πια περπαταει. Προσπαθουσε, αλλα εκανε λιγα βηματα και επεφτε. Ημουν νεο κοριτσι οταν ηρθε στην οικογενεια μας, εχει ζησει ολες τις λυπες και τις χαρες μας και ειναι ο σκυλος της μαμας μου και οτι της εχει μεινει απο την ζωη που ηξερε.
Ο αντρας μου την πηρε στην πλατη και την κουβαλησε ωσπου να φτασουμε στα συνορα.
Οταν φτασαμε οι δυο αντρες μας εφυγαν. Γυρισαν πισω για να πολεμησουν. Εμεις μπηκαμε σε μια κοκκινη σκηνη, ολοι παγωμενοι και με μουσκεμενα ποδια. Μια γυναικα μου αφησε το παιδι της να το προσεχω. Ενα 11χρονο τρομαγμενο κοριτσακι. Η μανα επρεπε να μπει στην Πολωνια, να συναντησει μια γυναικα που θα τις βοηθουσε. Συμφωνησα.
Μειναμε στην σκηνη 7 ωρες, τρεις γυναικες, πεντε παιδια και δυο σκυλια. Πολλοι γυρω μας ηταν σε πανικο και αλλοι χρειαζονταν γιατρο επειγοντως.
Οταν πατησαμε τα ποδια μας στην Πολωνια και δειξαμε τα διαβατηρια μας, καταλαβα οτι ειμαστε ενταξει, ειμαστε καλα.
Αφησαμε πισω τους συγγενεις μας, ολους μαζεμενους σε ενα μικρο σπιτακι σε ενα χωριο. Δεν εχουν ουτε φαι, ουτε νερο, ουτε φαρμακα. Κοβουν ξυλα και καινε για να ζεσταθουν.
Πολλοι φιλοι μας ειναι ακομα στο Κιεβο ή αλλου, σε καταφυγια μαζι με τα παιδια τους.
Βλεπουμε ολη μερα ειδησεις, αυτα που γινονται μου ειναι απιστευτα.
Αν και ειμαι ασφαλης, δεν ηθελα να φυγω απο την πατριδα μου.
Αφησα πισω τον αντρα μου, ειναι ολη μου η ζωη, ο φιλος μου, ο συντροφος μου, αυτος που μου δινει κουραγιο και δυναμη.
Αφησα πισω την αγαπη μου και τον νεκρο πατερα μου σε ενα ψυγειο. Και δεν ξερω εαν και σε τι θα γυρισω."
Η Alisa ειπε την ιστορια της στον Alfie Packham της Guardian.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2022, 15:59

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Εικόνα

Τατιάνα Π., σκοτώθηκε από όλμο με τα δύο παιδιά της προσπαθώντας να φύγει από το Ιρπίν

https://www.sfchronicle.com/california/ ... 990037.php
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 10 Μαρ 2022, 16:03

Προέλλην έγραψε:
NikosVy έγραψε:Εκατοντάδες νήματα κάθε μέρα.

Κανένας όμως δεν έπιασε ορισμένα θέματα όπως επανεξέταση εκκρεμοτήτων με παραγκωνισμένες πετρελαιοπαραγωγικές χώρες όπως Ιράν και Βενεζουέλα.

Χαμπάρι.

Tα πιάσαμε κύριε, έχουν ήδη γίνει αναφορές επ αυτών στις παραπίσω σελίδες :D/quote]

Αφού νομίζεις ότι εσείς με τα σεντόνια σας καλύψατε το θέμα, ΟΚ.

Τώρα για το θέμα των "ανθρωπιστικών διαδρόμων" γιατί δεν προχωράνε οι λύσεις; Τι συμπεραίνουν οι του elefthero;

Είναι θέμα ότι δεν τους θέλουν οι εθνικιστές και οι ναζί για να χρησιμοποιήσουν τους αμάχους ως "ανθρώπινες ασπίδες"; Ε;

Ο Πρόξενος γιατί έκανε κονβόϊ από τη Μαριούπολη μέχρι τη Ρουμανία ενώ αν πήγαινε ανατολικά θα ήταν συντομότερος ο δρόμος; Ηταν καπρίτσιο του; Το ρωτάω σε εσάς τα μεγάλα κεφάλια που θεωρείτε ότι "Η Ελλάδα αναγνωρίζει ως πρωτεύουσα του Ισραήλ το Τελ Αβίβ". Γι' αυτό σας το θέτω.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Μαρ 2022, 16:09

Εικόνα

- Χρυσός Ολυμπιονίκης το 1988 στη Σεούλ.
- Χρυσό στο Ευρωμπάσκετ 1985 στη Στουτγκάρδη.
- Αργυρό δυο φορές στο Μουντομπάσκετ 1986 και 1990
- Αργυρό στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας 1987
- Χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ του Ζαγκρεμπ το 1989
- Πρωταθλητής Ελλάδας και δευτεραθλητής Ευρώπης το 1995 με τον Ολυμπιακό.
- Τρια χρόνια στους Ατλάντα Χοκς του ΝΒΑ, ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία από τη Σοβιετική Ένωση που κλήθηκε στο ΝΒΑ μετά τον Σαμπόνις.
- Μέλος της λίστας με τους 50 Καλύτερους Παίχτες όλων των εποχών, όπως την δημοσίευσε η FIBA το 1991, στην επέτειο των 100 χρόνων από την δημιουργία του αθλήματος.
- Mέλος του Hall of Fame της FIBA.
- Πρώην Πρόεδρος της Ουκρανικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ
- Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ολυμπιακής Επιτροπής της Ουκρανίας.
- Τρεις φορές βουλευτής στο Ουκρανικό Κοινοβούλιο.
Κυρίες και κύριοι, ο θρύλος του σοβιετικού και ουκρανικού μπάσκετ, Σάσα Βολκόφ, στα 57 του υπερασπίζεται την πατρίδα του από την εισβολή των Ρώσων.
Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο ισπανός πρώην παίκτης και μετέπειτα Πρόεδρος της Μπανταλόνα, Ζόρντι Βιγιακάμπα, στο Τουίτερ.
Υπάρχει κι ένα σύνθημα που δονούσε το ΣΕΦ στην εποχή του, που θα ταίριαζε πολύ και στην περίσταση, αλλά είναι ακατάλληλο δια ανηλίκους....
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μαρ 2022, 16:52

Προέλλην έγραψε:
Εικόνα

More than 13,000 people have been arrested in antiwar protests in Russia since its invasion of Ukraine began on Feb. 24. While the majority of arrests have taken place in Moscow and St. Petersburg, Russia’s two largest cities, protesters have been detained in more than 150 cities in a sign of the pent-up anger about the war that is felt across the country.

Antiwar protests have continued even as President Vladimir V. Putin renewed his clampdown on free speech. On Friday, a new law was enacted that threatened anyone spreading “false information” about Russia’s invasion of Ukraine with up to 15 years in prison. Facebook, Twitter and all major foreign media were also blocked as the Kremlin seeks to control the narrative in Russia, which faces an economic crisis as a result of Western sanctions.

Despite the risks, Sunday saw the highest single-day tally of protester arrests in recent memory. More than 5,300 protesters were detained across 74 cities, according to OVD-Info, an activist group that tracks protests in Russia. People were seen chanting “No to war!” on St. Petersburg’s central avenue, Nevsky Prospekt, and on Moscow’s Manezhnaya Square, just outside the Kremlin walls.

https://www.nytimes.com/interactive/202 ... -maps.html

Ρωτά τον ραντανπλαν είναι ναζί κάποιοι εξ αυτών είναι εγγόνια αυτών που έκαψαν το Ράιχσταγκ
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μαρ 2022, 16:57

Φασολαδα έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Χεστηκε ο κωμικος χουντικος για τα παιδια της πατριδας του. Θα παει να ζησει στις ΗΠΑ και θα τρωει τα λεφτα απο τις οφσορ ενω ολοι οι ουκρανοι κατω των 40 θα φυγουν για ΕΕ και ΗΠΑ ως μεταναστες και οσοι μεινουν πισω θα πεινανε. Και ολα αυτα για ποιο λογο? Ετσι οπως κατεντησε την χωρα του ουτε οι δυτικοι θα τους θελουν. Τι να κανει η ΕΕ μια Ουκρανια ακρωτηριασμενη, κατεστραμενη απο τον πολεμο και με γερασμενο πληθυσμο? Σιγα μην δωσουν λεφτα για να ανοικοδομηθει.

Πρώτον, δεν ειναι χουντικός. Ειναι Εβραίος προερχόμενος απο οικογένεια που σκότωσαν οι Ναζι και εκλεγμενος απο το 72% της Ουκρανίας.

Δευτερον, δεν εχει offshore. Αυτο ηταν ενα ψεμα που διέσπειρε η Ρωσικη προπαγάνδα οπως δείχνει το παρακάτω τουι στο οποιο στηρίχθηκε η αρχική λάσπη.
Εικόνα

Το 60% της πρότασης σου εμπεριέχει ψέματα.

Ε τότε είναι Εβραίος ναζί, είναι ένα νέο μοντέλο ναζί καίει λιγότερο και τραβάει καλύτερα στην ανηφόρα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μαρ 2022, 17:12

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Εικόνα

Τατιάνα Π., σκοτώθηκε από όλμο με τα δύο παιδιά της προσπαθώντας να φύγει από το Ιρπίν

https://www.sfchronicle.com/california/ ... 990037.php

Είναι όμως εγκληματίες οι Ρώσοι. Ρε τέτοια γυναίκα την σκοτώνουν;
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Μαρ 2022, 19:41

India-UAE-Israel trade deals set up a US-backed Western Quad ‘alternative to China’, as Abraham Accords bring new reality to the Middle East

Series of free-trade deals between India, the UAE and Israel will give an economic underpinning to the emerging US-backed alliance known as the West Asian Quad

While the group does not presently seek to confront Beijing, experts say the deals give it a US-corralled ‘alternative’ source of trade and investment to China

https://www.scmp.com/week-asia/politics ... e=homepage
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Μαρ 2022, 19:50

Moscow stock trading to remain suspended on March 10

The Bank of Russia announced on Wednesday that trading on the Moscow Exchange on March 10 will remain suspended, according to their Press Services.

Additionally, "trading on the foreign exchange market, money market, repo market of the Moscow Exchange will open at 10:00 Moscow time." It is still not decided whether the Moscow Exchange will be operating on March 11.

Moscow stock trading was halted on February 28, four days after Russian President Vladimir Putin began the special military operation in Ukraine.

https://www.teletrader.com/moscow-stock ... 6934695078

Ούτε σήμερα άνοιξε το μικρομάγαζο :s_no
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Μαρ 2022, 19:53

Bayraktar TB2 της Ουκρανίας καταστρέφει ταχέως κινούμενο τεθωρακισμένο των Ρώσων

10 Μαρτίου 2022

Βίντεο δείχνει πως οι Ουκρανοί καταστρέφoυν τις ρωσικές φάλαγγες με τη βοήθεια drones

https://twitter.com/DAlperovitch/status ... 8319762436

https://twitter.com/RALee85/status/1501874452090560515
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Διεθνή”