Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Φεβ 2019, 10:56

Αγις έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Ρε νοιωθω σαν καταδρομέας σε μυστικη αποστολη των ειδικων δυναμεων σε ξενη χωρα. :laugh1:

.

Το Misery το εχεις διαβάσει η δεί ;

ΩΧ.
Αρίστο πάρε μαζί σου και δεύτερο ή και τρίτο κινητό καλά κρυμμένα. Η μέχρι τώρα εξέλιξη των γεγονότων δείχνει ότι θα σου χρειαστούν. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Φεβ 2019, 12:47

Κατα τις 3.00 θα την παρω και θα παμε στη Ραφηνα στο σπιτι καποιων φιλων μου που θα μας κανουν το τραπεζι.

Θα κατσουμε εκει μεχρι αργα, θα παιξουμε και χαρτακι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Φεβ 2019, 12:49

Και την αλλη βδομαδα θα της αναπτυξω το σχεδιο μου περι ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Φεβ 2019, 12:52

Αυτονομια σημαινει οτι θα δεχεται να μπορω να τρεχω 3-4 μερες τη βδομαδα στην Αθηνα για τις δουλειες μου.

Επισης να δεχθει να αξιοποιησουμε μερος της περιουσιας συμφωνα με τις δικες μου ιδεες.

Πιχι εχω ιδεα για μια επιχειρηση στη Θεσσαλονικη.

Αυτο ομως σημαινει οτι θα συμφωνησει στην ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ μου: να μπορω να κινουμαι μονος μου σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.

.
0 .

.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Φεβ 2019, 12:58

;) ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Φεβ 2019, 14:05

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Φεβ 2019, 14:16

Αρίστος έγραψε:Αυτονομια σημαινει οτι θα δεχεται να μπορω να τρεχω 3-4 μερες τη βδομαδα στην Αθηνα για τις δουλειες μου.

Επισης να δεχθει να αξιοποιησουμε μερος της περιουσιας συμφωνα με τις δικες μου ιδεες.

Αυτο ομως σημαινει οτι θα συμφωνησει στην ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ μου: να μπορω να κινουμαι μονος μου σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.

.

Πολύ φιλοδοξο το βλέπω το σχέδιο. Ουσιαστικά θες επενδυτη και τα ΣΚ σερβιτορο για τα ούζα.
Στηρίζω αλλά το βλέπω λίγο χλωμό.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 24 Φεβ 2019, 15:03

Χαμένος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Αυτονομια σημαινει οτι θα δεχεται να μπορω να τρεχω 3-4 μερες τη βδομαδα στην Αθηνα για τις δουλειες μου.

.

Πολύ φιλοδοξο το βλέπω το σχέδιο. Ουσιαστικά θες επενδυτη και τα ΣΚ σερβιτορο για τα ούζα.
Στηρίζω αλλά το βλέπω λίγο χλωμό.

Οταν καταλάβει τι συμβαινει θα χρειαστει να κοψει το ποδι του με τα δοντια του για να απαλλαγει απο το δοκανο .Επωδυνο αλλά απαραιτητο . Σε αντιθετη περιπτωση θα εκπαιδευτει να χορευει στο ταψι στους ρυθμους απο το νταούλι της Αφέντρας του.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Φεβ 2019, 15:15

Αφήστε τον Αρίστο ήσυχο ρε μλκισμένα , μακάρι να γίνει κι εγώ κουμπάρος :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 24 Φεβ 2019, 21:42

Δηλαδή αν πάρει όλα αυτά ο Αρίστος από την μνηστή του, εκείνη τι θα κερδίσει;

Έτσι όπως μας τα περιγράφει είναι να να ευρίσκεται στα εδάφη που κρατάει ακόμα ο Isis και η γυναίκα δεν απαιτεί τίποτα από τον άντρα.

Εδώ ούτε ο Πολλάκης δεν θα μπορούσε να απαιτήσει τόσα πολλά προκαταβολικά από δαύτην και να της κόψη το βήχα από την πρώτη στιγμή.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”