Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Μάιος 2020, 13:43

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μοίρασε πόνο και τρομπόνια σήμερα ο Αρίστος ή δεν εμφανίστηκαν ακόμα οι τακτικοί πελάτες του; :fico:

Σημερα δεν ειχαμε στιχομυθια οι δυο μας
Αρα δεν μπορει να μου εριξε πανω απο 7 τρομπονια
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λεγεώνης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Λεγεώνης » 29 Μάιος 2020, 13:44

Αρχέλαος έγραψε:
Adminović έγραψε:
Αν σου πω ότι κάποια σπουδαία περσόνα από το βόθρουμ ήρθε εδώ πριν καμιά δεκαριά μέρες, χρησιμοποιώντας κιόλας λογαριασμό φίλης του (διότι ο ίδιος έχει μόνιμο μπαν εδώ), μόνο και μόνο για να βρίσει την οικογένεια κάποιου που γράφει εδώ και παίζει να είναι από τους πιο ήσυχους χρήστες έβερ, θα με πίστευες;

Βάζεις ένα στοίχημα; :fico:

Πολυ βαρύ αυτο και αισχρό. Είναι εξακριβωμενο;

Εγώ το πιστεύω, διότι υπάρχουν πολλοί ψυχάκηδες εκεί έξω και νομίζουν ότι το ίντερνετ μπορεί να τους κρύψει. Και εδώ είναι αρκετοί, ο Συριζαίος για παράδειγμα είναι τύπος που είχε κάνει 50 λογαριασμούς την τελευταία διετία στο άλλο φόρουμ, για να σπαμμάρει σύριζα και αλ6 αντί 0.60/ποστ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Μάιος 2020, 13:48

Adminović έγραψε:
atreu73 έγραψε:Σπάει η καρδιά μου όταν διαβάζω τα σχόλια ένθεν δια το ...., ίσως το πιο ελεύθερο φόρουμ στην ελλάδα, που μπορούσε να γράψει οποιοσδήποτε την αποψή του χωρίς φόβο και πάθος. Που οι χρήστες δεν ήσαν έρμαια του συντονισμού και άνθρωποι όλων των χρωμάτων και πιστεύω έγραφαν ελεύθερα τη σκέψη τους. Κομουνιστές, καπιταλιστές, ναζιστές ήσαν όλοι μέρος μιας ωραίας και μεγάλης συζήτησης. Γιατι τόση εμπάθεια δια το .... αναρωτιέται κανείς.

Αν σου πω ότι κάποια σπουδαία περσόνα από το βόθρουμ ήρθε εδώ πριν καμιά δεκαριά μέρες, χρησιμοποιώντας κιόλας λογαριασμό φίλης του (διότι ο ίδιος έχει μόνιμο μπαν εδώ), μόνο και μόνο για να βρίσει την οικογένεια κάποιου που γράφει εδώ και παίζει να είναι από τους πιο ήσυχους χρήστες έβερ, θα με πίστευες;

Σπουδαια περσονα ειμαι εγω
Μηπως δεν ειναι σπουδαια περσονα;
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 29 Μάιος 2020, 13:48

Bazoomba έγραψε:Κυριε Αγι, δεν θυμαμαι να σας κρατουσε κανεις με το ζορι στο .com.Αντιθετως, μετα απο καθε μπαν επιστρεφατε πιο ενεργα.

Υστερα κυριε Αγι, οι σεξοσυζητησεις σε ασχετα νηματα οπως (Τι μαγειρεψατε σημερα) δεν νομιζω πως συνεισεφεραν στην απο-Τατιανοποιηση του .com .

Οπως και να εχει, ποιοτικη διαφορα δεν υπαρχει μεταξυ των 2. Απλως εδω εχει στηθει ενα κουβουκλιο πανω σε κοινες πεποιθησεις μελων και παρουσιαζει μια ομοιογενεια.

Σε καποιους αρεσει, σε καποιους οχι.
Truth spirngs from arguments (σκετο)

πολυ σωστα - εχω γραψει κατι αλλο ;
το λατρευω για αυτο που ειναι :inlove45:
Διαφορα υπαρχει παντως - μην τα ισοπεδωνουμε ολα .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 13:51

Ο πιο γαμάτος είναι εκείνη η μυθική περσόνα με τα 7000 ακάουντς και τα 1000 πρόσωπα, που αντιγράφει ψευδώνυμα, μιμείται άλλες περσόνες κλπ.

Πρόκειται για καλλιτέχνη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι λογκαρισμένος εδώ μέσα με τουλάχιστον 3 ακάουντς.

.
4 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 29 Μάιος 2020, 13:52

Προέλλην έγραψε:Ο πιο γαμάτος είναι εκείνη η μυθική περσόνα με τα 7000 ακάουντς και τα 1000 πρόσωπα, που αντιγράφει ψευδώνυμα, μιμείται άλλες περσόνες κλπ.

Πρόκειται για καλλιτέχνη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι λογκαρισμένος εδώ μέσα με τουλάχιστον 3 ακάουντς.

.

:yesyes: :D
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2020, 13:54

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Adminović έγραψε:

Σπουδαια περσονα ειμαι εγω
Μηπως δεν ειναι σπουδαια περσονα;

Εσύ είσαι τιτανομεγιστοτεράστια περσόνα, μαζί με πίθηκα και μιστερ μαξ. Είσαι στο τοπ λέβελ. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 29 Μάιος 2020, 14:08

Με υποεκτιμας βαζοντας με διπλα τους αλλα οι προγονοι μου κερδισαν τον εμφυλιο για να μπορουν ολοι να εχουν αποψη οποτε ολα οκ
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2020, 14:27

Alien_ex_forums έγραψε:Για να το πω διαφορετικά: Προερχόμουν από έναν διαδικτυακό τόπο όπου όταν κάποιος διαφωνούσε με κάποιο δημοσιευμένο επιστημονικό άρθρο που προτεινόταν ως επιχείρημα, απαντούσε με ένα επίσης δημοσιευμένο άρθρο ή παρέθετε στατιστικά.

Το "είσαι λακαμάς και ποστάρεις λακαμιές" είναι επιχειρηματολογία που πρωτοσυνάντησα στο ακατανόμαστο.

Θα σου πω κατι με πολυ σεβασμο και εκτιμηση γιατι μου εισαι συμπαθης ως ''περσονα''.

Θυμαμαι πριν καποιους μηνες ειχες παρεξηγηθει με αυτους για καποιο λογο και γραφτηκες εδω, ανοιξες ενα νημα αλλα εξαφανιστηκες και γυρισες στο αλλο οταν τα ξαναβρηκατε και απο τοτε μεχρι που επεσε συνεχισες να γραφεις. Αρα ενω οι παρατηρησεις σου ειναι σωστες, δεν καταλαβαινω γιατι συνεισφερεις σε ενα χωρο που θεωρεις οτι δεν σε σεβεται. Και μην γελιομαστε, εκει θα ξαναγυρισεις οταν αργα ή γρηγορα θα ξαναανεβει η σελιδα, οποτε προς τι τα παραπονα?

Καταλαβαινω οτι σε πολλους νορμαλ αρεσει ολη αυτη η τρασιλα και το φρηκ σοου που προσφερει εκεινο το φορουμ, αλλα οπως σωστα ειπε ο Αγης πριν δεν μπορεις να βλεπεις Τατιανα ή να διαβαζεις Ελ. Ωρα και μετα να γκρινιαζεις για το χαμηλο επιπεδο.
1 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 29 Μάιος 2020, 14:28

Alien_ex_forums έγραψε:
    atreu73 έγραψε:Σπάει η καρδιά μου όταν διαβάζω τα σχόλια ένθεν δια το ...., ίσως το πιο ελεύθερο φόρουμ στην ελλάδα, που μπορούσε να γράψει οποιοσδήποτε την αποψή του χωρίς φόβο και πάθος. Που οι χρήστες δεν ήσαν έρμαια του συντονισμού και άνθρωποι όλων των χρωμάτων και πιστεύω έγραφαν ελεύθερα τη σκέψη τους. Κομουνιστές, καπιταλιστές, ναζιστές ήσαν όλοι μέρος μιας ωραίας και μεγάλης συζήτησης. Γιατι τόση εμπάθεια δια το .... αναρωτιέται κανείς.

Από πλευράς μου καμία εμπάθεια ( ο Αγις παραπάνω κατάλαβε ποια είναι η ένστασή μου ως προς το γενικό προφίλ).

Απλώς αυτό που λες έχει ιστορικά καταγραφεί με σαφώς καλύτερο τρόπο σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις ιστο-φόρουμ. (Έχουν κλείσει).

Για να αντιληφθείς τη διαφορά, υπήρξαν χρήστες που στις περιπτώσεις που αναφέρω έμοιαζαν παράταιροι και αούγκανοι σε σχέση με το όλο σύνολο (γι' αυτό και μπαναρίστηκαν εφόσον έδιωχναν τους σοβαρούς με τα γραφόμενά τους ή αποχώρησαν οικειοθελώς διότι διαπίστωναν ότι δεν μπορούν να δέσουν). Ε, στο ακατανόμαστο, κατά ένα μαγικό τρόπο "κούμπωσαν" μια χαρά διότι υπήρχε το γόνιμο έδαφος για κάτι τέτοιο.

Η συνταγή που εξασφαλίζει μεγάλη επισκεψιμότητα είναι ακριβώς αυτή που περιγράφεις. Στο ακατανόμαστο έχει εφαρμοστεί με επιτυχία όπως και στις άλλες δυο περιπτώσεις που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου.

Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο η προσωπική ευθύνη του εκάστοτε χρήστη. Οταν είναι εστω και οριακά συμβατός με τους κανόνες, αλλά από την άλλη επηρεάζεται από παρεούλες ή παιδιαρίζει γιατί βρίσκει επίσης ηλικιακά μικρούς εκεί μέσα, το σύνολο που προκύπτει είναι... Τατιάνα και Τσιμτσιλή.

Και δεν μπορεί να κάνει κάτι η διαχείριση (δεν μπορεί ας πούμε να μπανάρει κάποιον με βάση την αισθητική των γραφομένων του). Η διαχείριση επιθυμεί επισκεψιμότητα και δημοκρατικότητα. Μέχρι εκεί. Παραπέρα δεν μπορεί να κάνει κάτι. ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που δίνουν ποστ στα τρολονήματα.

Δεν είναι έτσι. Μπορούσες να κάνεις όσες σοβαρές συζητήσεις ήθελες με στιβαρά επιχειρήματα από όλες τις πλευρές είτε αυτό είχε να κάνει με λογοτεχνία είτε με πολιτική είτε με φιλοσοφία.

Δεν βλέπω επίσης κάτι κακό σε κάποια ελαφρότητα που διέκρινε το ακατονόμαστο και κάποιο καυστικό χιούμορ. Όλα μες στη ζωή είναι. Εγώ φερειπείν έτρωγα τρομερό μπούλινγκ στη μαγειρική αλλά το επέστρεφα στην πολιτική και ειδικά στους κομουνίστας. Θυμάμαι ένα από τα τελευταία νήματα για τον Μαρξ και τα δανεικά του. Ήταν λαμπρό παράδειγμα των εκατέρωθεν απόψεων και διαστάσεων αυτών.

Να πω σε αυτό το σημείο ότι οι αιθέριες θηλυκές παρουσίες πρόσδιδαν όχι μόνο Τατιανισμό αλλά και μια σπάνια είδους ευεξία που πηγάζει από το γεγονός ότι συνδιαλέγεσαι με τρυφερές χυμώδεις υπάρξεις με σκέψη διαφορετική από τη δική σου.

Θα παραδεχτώ επίσης ότι υπήρξαν πολλά τρολ στο ...... Ναι. Μα ακόμα και στο τρολάρισμα βρίσκεις υπαρξιακές ανησυχίες και μια ντουζίνα απόψεις.

Μα ομιλούμε ωσάν το ..... να έχει πεθάνει πλέον και να αποτελεί παρελθόν. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν ισχύει και ο Σπύρος με τα άλλα παιδιά θα το επαναφέρουν στη ζωή από το σαθρό του ιντερνετικό νεκροκρέβατο.

Σας αφήνω με ένα χαικού.

ο Άνθρωπος δημιουργήθηκε το 4004 π.χ.
    Στις εννέα το πρωί
    0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”