Συμβουλες-Πληροφοριες

Γενικά θέματα που αφορούν την σχολή και την φοίτηση.
Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες

Δημοσίευσηαπό xristos » 18 Σεπ 2016, 18:21

Τα μαθήματα της σχολης ειναι διαβαθμησμενης δυσκολιας σε σχεση με τα εξαμηνα; δηλαδη οσο προχωρανε τα εξαμηνα γινονται πιο δυσκολα ή δεν παιζει ρολο; τα μαθηματα του πρωτου ετους ειναι ευκολοτερα σε σχεση με τα αλλα ετη;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Σεπ 2016, 13:41

xristos έγραψε:Τα μαθήματα της σχολης ειναι διαβαθμησμενης δυσκολιας σε σχεση με τα εξαμηνα; δηλαδη οσο προχωρανε τα εξαμηνα γινονται πιο δυσκολα ή δεν παιζει ρολο; τα μαθηματα του πρωτου ετους ειναι ευκολοτερα σε σχεση με τα αλλα ετη;

Ναι, εννοείται.
Γενικά στα πρώτα έτη είναι τα πιο βασικά και εύκολα μαθήματα.
3ο-4ο έτος τα πιο δύσκολα.
Εκτός από τη Φιλοσοφία Δικαίου, που για κάποιο ανεξηγητο λόγο την έχουν στο 4ο έτος.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 19 Σεπ 2016, 14:01

Εντωμεταξυ ολες σχεδον οι σχολες του ΕΚΠΑ εχουν ανακοινωση προγραμματα σπουδων, ωρολογια, ανακοινωση για το ποτε θα πρεπει να πανε οι πρωτοετεις στη σχολη για την ολοκληρωση της εγγραφης κτλ και μονο η νομικη δεν εχει βγαλει τιποτα :s_no
0 .

ft256
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ft256 » 19 Σεπ 2016, 14:14

xristos έγραψε:Εντωμεταξυ ολες σχεδον οι σχολες του ΕΚΠΑ εχουν ανακοινωση προγραμματα σπουδων, ωρολογια, ανακοινωση για το ποτε θα πρεπει να πανε οι πρωτοετεις στη σχολη για την ολοκληρωση της εγγραφης κτλ και μονο η νομικη δεν εχει βγαλει τιποτα :s_no

Ακριβώς!2 φίλες έχω εκπα και στις 27 τους έχουν ανακοινώσει να προσέλθουν με τα απαραίτητα έγγραγα.Κι εγώ μπαίνω κάθε μέρα κι όλο γράφει για εξετάσεις και ακροάσεις.Πότε θα βγάλουν πια;; :s_dunno
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Σεπ 2016, 20:29

ft256 έγραψε:
xristos έγραψε:Εντωμεταξυ ολες σχεδον οι σχολες του ΕΚΠΑ εχουν ανακοινωση προγραμματα σπουδων, ωρολογια, ανακοινωση για το ποτε θα πρεπει να πανε οι πρωτοετεις στη σχολη για την ολοκληρωση της εγγραφης κτλ και μονο η νομικη δεν εχει βγαλει τιποτα :s_no

Ακριβώς!2 φίλες έχω εκπα και στις 27 τους έχουν ανακοινώσει να προσέλθουν με τα απαραίτητα έγγραγα.Κι εγώ μπαίνω κάθε μέρα κι όλο γράφει για εξετάσεις και ακροάσεις.Πότε θα βγάλουν πια;; :s_dunno

Σε αυτό θα πρέπει να συνηθίσετε, η Γραμματεία γενικώς τα ξυνει.
Πχ έχουν απεργία όλα τα μμμ, οι άλλες σχολές έχουν βγάλει ανακοίνωση από 1 εβδομάδα πριν ότι αναβαλλονται οι εξετάσεις και η δίκη μας Γραμματεία έβγαζε ανακοίνωση στις 12 τα μεσάνυχτα ότι αναβαλλονται οι εξετάσεις της επόμενης μέρας. :haka: Σε πολλές δε περιπτώσεις η ανακοίνωση έβγαινε αφού οι φοιτητές είχαν πρήξει στα mail γραμματείς και καθηγητές...

ΥΓ. καλού - κακού στείλτε ένα mail εδώ ekoureli@law.uoa.gr και ρωτήστε. Είναι η γραμματέας της σχολης, κ. Κουρέλη. Παίζει να μην έχουν καν πάρει χαμπάρι.
0 .

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 19 Σεπ 2016, 23:14

Ααα για τετοια οργανωση μιλαμε η γραμματεια :s_omg
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 20 Σεπ 2016, 00:19

xristos έγραψε:Ααα για τετοια οργανωση μιλαμε η γραμματεια :s_omg

Και πού 'σαι ακόμα.... έχεις πολλά να δεις.... :LoL:
Στο στυλ να έχεις δώσει μάθημα, να το έχεις περάσει και αν μην έχουν βάλει το βαθμό σου. Ή να σου εμφανίζουν βαθμό σε μάθημα που δεν έδωσες ποτέ. Μου συνέβησαν εμένα και τα δύο αυτά. :D

Επίσης, σε πολλές περιπτώσεις έβλεπα να στέλνω mail για κάποιο θέμα και την άλλη μέρα να βγαίνει ανακοίνωση (που κανονικά θα έπρεπε πιο πριν να έχει βγει).

Επίσης, σημειώστε και το mail της Καλλινίκου kallinikoudionysia@yahoo.gr
Είναι η κοσμήτωρ της σχολης και γενικά απαντάει στα mail. Ό,τι πρόβλημα υπάρχει, μπορείτε να στέλνετε και σε εκείνη.
0 .

Ελένη
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ελένη » 20 Σεπ 2016, 12:45

ft256 έγραψε:

Ακριβώς αυτό ρε παιδιά! Δηλαδή έχω φτάσει σε σημείο να νομίζω ότι το έχουν ανακοινώσει, αλλά εγώ δεν το έχω δει! Και, όταν τηλεφώνησα, το μόνο που μου είπαν είναι να παρακολουθώ τις ανακοινώσεις...
0 .

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 20 Σεπ 2016, 12:54

Αν σου πω οτι και εγω το ιδιο σκεφτηκα... και μενα αυτο μου ειπαν :angry:
0 .

Άβαταρ μέλους
xristos
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό xristos » 21 Σεπ 2016, 13:38

Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο τη στιγμη που παιρνουμε το password σε ποσο καιρο ειναι δυνατον να παρουμε το πασο; ;)
0 .

Επιστροφή σε “Γενικά”