Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
ΩRIΩNAS7

Re: Κορονοϊός COVID-19, πρόκληση ή ευκαιρία για το ανθρώπινο είδος;

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 28 Απρ 2020, 19:32

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ειναι ο ορισμός την καπιταλιστικης λογικής.
Το ότι για εσάς δεν υπάρχει κάτι ανώτερο από το χρήμα, δείχνει και την αξία σας. Αυτοί είστε οι καπιταλιστες, που θέλετε να διατηρήσετε την παγκόσμια εταιρική και τραπεζική Δικτατορία, η οποία μας καταδυναστευει σήμερα.

Αν κλεισουν ολες οι εταιρειες και μεινουν ολοι ανεργοι δεν θα υπαρχει οχι μονο καπιταλισμος αλλα ουτε αλλο συστημα, μονο Mad Max situation.

.

Άρα παραδέχεσαι ότι ακολουθείς την καπιταλιστικη θεώρηση των πραγμάτων.
Αν εξαπλωθεί ο ιός και αρχίσει να σκοτώνει και να μέταλλάσεται δεν θα υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε ούτε το ψεκασμενο τρομολαγνικο σου σενάριο περί mad max situation.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Απρ 2020, 20:06

Αρίστος έγραψε:Γιατι τα μεσα παραγωγης ΚΑΠΟΙΟΙ πρεπει να τα δουλευουν ειτε σε καπιταλισμο, ειτε σε κομμουνισμο.

.

Σωστό.
Οπότε εκείνο που χρειάζεται είναι το να σχεδιάσουμε κεντρικά και σε παγκόσμιο επίπεδο την παραγωγή παράγοντας μόνο εκείνα τα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστούμε για μια μακρόχρονη καραντίνα, μέχρι την εξάλειψη του ιού, μετασχηματίζοντας τις μονάδες παραγωγής από εμπορευματικές ιδιωτικές επιχειρήσεις σε κοινωνικού χαρακτήρα οργανώσεις που δε θα στοχεύουν στο κέρδος και θα λύναμε άμεσα το πρόβλημα της επιβίωσης. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 28 Απρ 2020, 20:17

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Γιατι τα μεσα παραγωγης ΚΑΠΟΙΟΙ πρεπει να τα δουλευουν ειτε σε καπιταλισμο, ειτε σε κομμουνισμο.

.

Σωστό.
Οπότε εκείνο που χρειάζεται είναι το να σχεδιάσουμε κεντρικά και σε παγκόσμιο επίπεδο την παραγωγή παράγοντας μόνο εκείνα τα απαραίτητα προϊόντα που θα χρειαστούμε για μια μακρόχρονη καραντίνα, μέχρι την εξάλειψη του ιού, μετασχηματίζοντας τις μονάδες παραγωγής από εμπορευματικές ιδιωτικές επιχειρήσεις σε κοινωνικού χαρακτήρα οργανώσεις που δε θα στοχεύουν στο κέρδος και θα λύναμε άμεσα το πρόβλημα της επιβίωσης. :D

Αν και γενικά δεν είμαι υπέρ του κεντρικού σχεδιασμού, αυτή είναι ένα από εκείνες τις περιπτωσεις που θα λειτουργούσε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 28 Απρ 2020, 20:21

Ραν ταν πλαν έγραψε:Σωστό.

Και δημιουργώντας το πρόβλημα της έλλειψης σκοπού.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Απρ 2020, 21:12

Green Dragon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Σωστό.

Και δημιουργώντας το πρόβλημα της έλλειψης σκοπού.

εχει καπως χαζεψει ο ραν ουτε και εγω τον αναγνωριζω μια τα προσωπικα μια ο κορωναιος και τεζα
ολοι μας κατι παθαμε εγω παθαινω που και που διαλείψεις ξεχναω τα τσιγαρα αναπτηρες χρηματα
παω ερχομαι κλπ σημερα το πρωι ειδα κατι χαρτονομισματα στο αυτοκινητο και με πηρε δυο ωρες να θυμηθω
ποιος μου τα εδωσε χθες :rolleyes: τεσπα αυτα που λεει ουτε σε ονειρο δεν γινονται
ουτε ακομη και με παγκοσμιο κομμουνισμο ....θα χρειασθουν χρονια προσαρμογης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Απρ 2020, 21:19

Green Dragon έγραψε:Όπως καταλάβατε την λέω σε όλους σας (πλην ενός που έχει αποδειχτεί ακριβής στα θέματα που πραγματεύεται σε σχέση με τον κορωνοϊό), μερικώς όμως γιατί κανείς σας δεν έχει 100% άδικο αλλά ούτε και 100% δίκιο.

γιατι σε ολους;!! και εγω για μερικη καραντινα μιλουσα δεκα δεκαπεντε ημερων αντε και εικοσι
απο κι και περα φταινε οι κυβερνωντες που καθυστερησαν στα νοσοκομεια
και υποψιν τα σχολεια ας τα εκλειναν απο την πρωτη μερα

αν δεν καταλαβα τι ειπες ..ξαναριχτα σε ταληρα για να τα κατααλαβω
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Απρ 2020, 21:23

Green Dragon έγραψε:Πρώτον, δήλωσαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι πάμε για ανοσία αγέλης, το είπε και ο Τσιόδρας στην τελευταία του εμφάνιση. Αυτό ήταν το σκεπτικό εξ αρχής αφού λόγω της πολύ υψηλής μεταδοτικότητας θεωρούν, σωστά κατά την γνώμη μου, ότι η νόσος δεν μπορεί να εξαλειφθεί παρά μόνο να γίνει suppressed.

Χαιρομαι που συμφωνουμε σε αυτο.

Αρα οι επιδημιολογοι του Διαδοχου που μιλουσαν για παρατεταμενες καραντινες παραμεριστηκαν λογω της οικονομιας.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 28 Απρ 2020, 21:29

Αρίστος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:O Αρίστος δείχνει πως σκέφτεται η λαικιστικη μάκα.

Ο Αριστος σκεφτεται ακριβως οπως ο Σοιμπλε που ανεβασα, οπως ο Τραμπ και οπως ο Φιλιπ, πρωθυπουργος της Γαλλιας που ανεβαζω τωρα.

Μας πανε σε ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ γιατι δεν μπορει να γινει διαφορετικα εστω και αν δεν το παραδεχονται, εστω και αν ξορκιζουν τη λεξη για να μην μας τρομαξουν.

Αρα ΤΖΑΜΠΑ και η καταστροφη της παγκοσμιας οικονομιας απο το lockdown αφου τελικα θα καταληγαμε στη λυση της αγελης.

Φιλίπ: «Θα πρέπει να ζήσουμε με τον κορωνοϊό» – Σταδιακή άρση μέτρων στη Γαλλία

https://www.tribune.gr/world/news/artic ... allia.html

.

KANENAS δεν αρνηθηκε οτι παμε σε ανοσια αγελης αρκει αυτο να γινει με χρονοκαθυστερηση (μειωση της υγειονομικης καμπυλης που σου λεγε ο Διαδοχος) και με προσεκτικα βηματα και μετρα προστασιας. Αλλο αυτο και αλλο να μας αμολας τιτανοτεραστιες πατατοσυνομωσιες της κλανιας.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 28 Απρ 2020, 21:30

Ειναι ξεκαθαρο πως συγκοινωνουνε τα λαικικιστοφασιστικα ακρα της κοινωνας μας, κοκκινα και μαυρα.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 28 Απρ 2020, 21:37

Οργισμένος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

KANENAS δεν αρνηθηκε οτι παμε σε ανοσια αγελης αρκει αυτο να γινει με χρονοκαθυστερηση (μειωση της υγειονομικης καμπυλης που σου λεγε ο Διαδοχος) και με προσεκτικα βηματα και μετρα προστασιας. Αλλο αυτο και αλλο να μας αμολας τιτανοτεραστιες πατατοσυνομωσιες της κλανιας.

ελα μηλα λολα πατε καλαααα! :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”