Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Re: Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 22 Μαρ 2018, 22:03

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ρε αντμίν, μην επιμένεις, για τα επαγγελματικά του ταλαίπωρα δεν έχεις δίκαιο

Άσχετο, εσύ τι δηλώνεις; Εγώ το ψήνω να βάλω λαδέμπορας στο μπίζνες καρντ. Θα'ναι χρήσιμο μετά το ντου.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 22 Μαρ 2018, 22:06

Νορδικός κούρος - φιλελεχότι
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2018, 22:07

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Νορδικός κούρος - φιλελεχότι

Το χεις πιστεψει ε? :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
LavrentyiBeria
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό LavrentyiBeria » 22 Μαρ 2018, 22:08

Cecily Anne έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ρε αντμίν, μην επιμένεις, για τα επαγγελματικά του ταλαίπωρα δεν έχεις δίκαιο

Άσχετο, εσύ τι δηλώνεις; Εγώ το ψήνω να βάλω λαδέμπορας στο μπίζνες καρντ. Θα'ναι χρήσιμο μετά το ντου.

Πολλάν τσαούσα είσαι εσύ!
με το ζωνάρ' λυμένο όλη μέρα :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 22 Μαρ 2018, 22:13

LavrentyiBeria έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:Άσχετο, εσύ τι δηλώνεις; Εγώ το ψήνω να βάλω λαδέμπορας στο μπίζνες καρντ. Θα'ναι χρήσιμο μετά το ντου.

Πολλάν τσαούσα είσαι εσύ!
με το ζωνάρ' λυμένο όλη μέρα :P

Μου'πανε να πίνω πολλά νερά και κατουριέμαι συνέχεια. :tease:
0 .

Άβαταρ μέλους
Uppercut
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Uppercut » 22 Μαρ 2018, 23:55

Γκαιζ, σοβαρά τώρα. Υπάρχουν κάποια μέλη που δεν θα το βρουν ποτέ αυτό το μέρος και θα τα χάσουμε για πάντα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 23 Μαρ 2018, 01:15

Η δική μου άποψη, και ξέρω, στ' @@ σας, αλλά έχω το δικαίωμα να την πω: ΜΗ γίνει ένας τόπος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών άλλης ιστοσελίδας, αδικεί τον τόπο αυτόν, κι εμάς.Όχι μόνον ηθικά, και πρακτικά. Και δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τόσο πλατιά, πρόσωπα που δεν μπαίνουν εδώ. Είμαι στο είδος μέσου πολλά χρόνια, ακούτε τον θείο, που έφαγε ψωμί, αλάτι, και παντεσπάνι , τον χώρο. Η ιστοσελίδα εδώ, για καλή τύχη, έχει προδιαγραφές να μας κάνει να περάσουμε και καλά, και να επικοινωνήσουμε (όσοι με όσους). Μην πιάνουμε απόντες, για λόγους άλλους.
5 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Oresths
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Oresths » 23 Μαρ 2018, 01:20

Cavaliere έγραψε:Η δική μου άποψη, και ξέρω, στ' @@ σας, αλλά έχω το δικαίωμα να την πω: ΜΗ γίνει ένας τόπος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών άλλης ιστοσελίδας, αδικεί τον τόπο αυτόν, κι εμάς.Όχι μόνον ηθικά, και πρακτικά. Και δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τόσο πλατιά, πρόσωπα που δεν μπαίνουν εδώ. Είμαι στο είδος μέσου πολλά χρόνια, ακούτε τον θείο, που έφαγε ψωμί, αλάτι, και παντεσπάνι , τον χώρο. Η ιστοσελίδα εδώ, για καλή τύχη, έχει προδιαγραφές να μας κάνει να περάσουμε και καλά, και να επικοινωνήσουμε (όσοι με όσους). Μην πιάνουμε απόντες, για λόγους άλλους.

στους αλλους απο διπλα πεστα
0 .

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 23 Μαρ 2018, 01:33

Oresths έγραψε:στους αλλους απο διπλα πεστα
Η πρώτη μου δουλειά ήταν και είναι να φέρω εδώ όσα με ευχαριστούσαν αληθινά στο μέσον. Όσους ήταν να βρίσω αλλού, τους έβρισα, δεν έχω άλλη ανάγκη. Και κακίες δεν κρατάω, κι εγώ κάνω λάθη, και οι άλλοι. Γουστάρω εδώ να γράψω και τελείωσε. Κατανοώ πολλούς, αλλά μη γαμήσουμε μια ωραία προσπάθεια που μας φιλοξενεί φιλικά ως τώρα. Και κυρίως, μη γαμάμε τους εαυτούς μας. Ο καθένας έχει ένα ταλέντο. Ένα φόρουμ, είναι η αξία των γραπτών των χρηστών (γενική στη γενική, Βυζάντιε) κι όχι άλλα.
2 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 23 Μαρ 2018, 01:34

Cavaliere έγραψε:Η δική μου άποψη, και ξέρω, στ' @@ σας, αλλά έχω το δικαίωμα να την πω: ΜΗ γίνει ένας τόπος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών άλλης ιστοσελίδας, αδικεί τον τόπο αυτόν, κι εμάς.Όχι μόνον ηθικά, και πρακτικά. Και δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τόσο πλατιά, πρόσωπα που δεν μπαίνουν εδώ. Είμαι στο είδος μέσου πολλά χρόνια, ακούτε τον θείο, που έφαγε ψωμί, αλάτι, και παντεσπάνι , τον χώρο. Η ιστοσελίδα εδώ, για καλή τύχη, έχει προδιαγραφές να μας κάνει να περάσουμε και καλά, και να επικοινωνήσουμε (όσοι με όσους). Μην πιάνουμε απόντες, για λόγους άλλους.

Μέχρι στιγμής γω βλέπω να συμβαίνει το αντίθετο. Όλα καλά δηλαδή. Συν στην πλατφόρμα επίσης που είναι σε αλλά λίγο σε άλλα αρκετά αλλά καλύτερη όπως και να χει όβεραλ.
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”