Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Αύγ 2022, 17:12

Παυλος Γ. έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο δοκτωρ Ιωαννιδης που τον εχετε για ειδωλο και λεει οτι οι υγειονομικοι πρεπει να εμβολιαστουν ειναι ή δεν ειναι φασιστας?

Α πάγαινε από δω ρε.
Γ.Ιωαννίδης για εμβόλια: «Δεν τα συστήνω στους νέους – Δεν ξέρουμε όλες τις παρενέργειες – Όχι σε υποχρεωτικότητα»
https://www.ygeiamasnews.gr/astheneies/ ... otikotita/
Ο καθηγητής Ιωαννίδης τόνισε πως «είμαι διστακτικός στο να δώσω σύσταση σε παιδιά και νέους 22-24 ετών να εμβολιαστούν»,
συνέστησε στους γιατρούς να εμβολιαστούν, παρόλα αυτά τόνισε πως δεν μπορεί να υποχρεωθεί κανείς

Εδω απο το βοθροσάιτ του πρωθυπουργου.
https://www.megatv.com/2021/08/24/giann ... -pandimia/
Εναντίον του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Παράλληλα, τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας στους εμβολιασμούς.

«Οι εμβολιασμένοι θα κολλάνε τους ανεμβολίαστους»

Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά της σύστασης, με την υποχρεωτικότητα,
ξαναγύρνα στο δημοτικό.
Γου και α γα.
του και α τα.
Ολο μαζί, κατσούλα..

Το επιστημονικο κομματι αφορα το αν πρεπει να εμβολιαστουν οι υγειονομικοι ή οχι. Ο ''φασιστας'' δρ Ιωαννιδης ειπε οτι πρεπει να εμβολιαστουν. Η υποχρεωτικοτητα ή μη ειναι πολιτικο μετρο και εξω απο τις αρμοδιοτητες του καθε επιστημονα.

Αν διαφωνουν με αυτο οι αμερικανοι φασιστες που διαβαζεις (εισαι πολυ δημοκρατης κατα τα αλλα :D ) δεν πειραζει, δε θα σκασουμε κιολας ρε λαδεμπορα! Μπορουμε να ζησουμε και χωρις την γνωμη τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Αύγ 2022, 17:36

Λαχουρένιος έγραψε:λαδεμπορα

Φιδέμπορα νομίζω είναι πιο σωστό
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 06 Αύγ 2022, 17:53

Λαχουρένιος έγραψε:
Παυλος Γ. έγραψε:
Α πάγαινε από δω ρε.
Γ.Ιωαννίδης για εμβόλια: «Δεν τα συστήνω στους νέους – Δεν ξέρουμε όλες τις παρενέργειες – Όχι σε υποχρεωτικότητα»
Ο καθηγητής Ιωαννίδης τόνισε πως «είμαι διστακτικός στο να δώσω σύσταση σε παιδιά και νέους 22-24 ετών να εμβολιαστούν»,
συνέστησε στους γιατρούς να εμβολιαστούν, παρόλα αυτά τόνισε πως δεν μπορεί να υποχρεωθεί κανείς

ξαναγύρνα στο δημοτικό.
Γου και α γα.
του και α τα.
Ολο μαζί, κατσούλα..

Το επιστημονικο κομματι αφορα το αν πρεπει να εμβολιαστουν οι υγειονομικοι ή οχι. Ο ''φασιστας'' δρ Ιωαννιδης ειπε οτι πρεπει να εμβολιαστουν. Η υποχρεωτικοτητα ή μη ειναι πολιτικο μετρο και εξω απο τις αρμοδιοτητες του καθε επιστημονα.

Αν διαφωνουν με αυτο οι αμερικανοι φασιστες που διαβαζεις (εισαι πολυ δημοκρατης κατα τα αλλα :D ) δεν πειραζει, δε θα σκασουμε κιολας ρε λαδεμπορα! Μπορουμε να ζησουμε και χωρις την γνωμη τους.

και γιατι πρεπει να συμφωνουμε με ολα οσα λεει καποιος ? η ολο το πακετο η τιποτα?
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 06 Αύγ 2022, 18:03

Washington (CNN)President Joe Biden participated Wednesday in the second CNN town hall of his presidency, taking questions from anchor Don Lemon and local residents in Cincinnati.

As he did at his February town hall, Biden made a number of false or misleading claims. We haven't been able to look into every single thing he said Wednesday night, but here is a rundown on some of his remarks.
Covid-19 vaccines
Calling on Americans to get vaccinated against Covid-19, Biden said, "If you're vaccinated, you're not going to be hospitalized, you're not going to be in the ICU unit and you're not going to die." In another exchange moments later, Biden said that even if vaccinated people do "catch the virus," they are "not likely to get sick."
But then, during a third exchange, Biden said that since the vaccines "cover" the highly transmissible Delta variant of the virus: "You're not going to get Covid if you have these vaccinations."
https://edition.cnn.com/2021/07/22/poli ... index.html

Αυτα τα ψεμματα λεγονται τον ιουλιο του 2021 και τα λεει ο πρεοδρο της αμερικης ...
Απατεωνες ψεκομπολ ,πηρατε στον λαιμο σας εκατομμυρια ανθρωπους.
Αντε ρε Προ καντυ μια σβιιιν να παρεις και εσυ καμμια 50νταρια εκατ δολλαρια.
0 .

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 06 Αύγ 2022, 23:19

Λαχουρένιος έγραψε:
Παυλος Γ. έγραψε:
Α πάγαινε από δω ρε.

ξαναγύρνα στο δημοτικό.
Γου και α γα.
του και α τα.
Ολο μαζί, κατσούλα..

Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο στη διαθεση μου,
κι επειδή σκοπίμως γράφεις παπαριές,
ας πιάσουμε τα πιο απλά πράγματα.
Τα κυρίαρχα ΜΜΕ (Σκάει, Μεγκα κλπ) είναι ελεύθερα δημοκρατικά Μέσα, ή χρηματοδοτούμενα βοθροκάναλα, που παίζουν το κυβερνητικό αφήγημα ;

Από Δευτέρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Αύγ 2022, 10:16

Προέλλην έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:λαδεμπορα

Φιδέμπορα νομίζω είναι πιο σωστό

Τον λεω λαδεμπορα γιατι ειχε βαλει κατι αρθρα σε αυτο το νημα απο κατι ψεκασμενους αμερικανους απατεωνες που πουλουσαν λαδι καρυδας ως θεραπεια για τον κοβιντ και αλλες ασθενειες.

Για καποιο λογο, ο προοδευτικος αντιφασιστας Παυλος ανεβαζει ειδησεις αποκλειστικα απο αμερικανικα ακροδεξια μεσα. Περιεργο ε? :giggle02:

Perseus1966 έγραψε:και γιατι πρεπει να συμφωνουμε με ολα οσα λεει καποιος ? η ολο το πακετο η τιποτα?

Οταν μιλουσε κατα των λοκνταουν μας τον παρουσιαζατε ως επιστημοναρα και αυθεντια. Οταν μιλαει υπερ των εμβολιων πως γινεται η ''αυθεντια'' να λεει παπαριες? :D

Ή ειναι ασχετος ή δεν ειναι. Επιστημονας ειναι οχι καλλιτεχνης ή φιλοσοφος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Αύγ 2022, 10:19

Παυλος Γ. έγραψε:Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο στη διαθεση μου,
κι επειδή σκοπίμως γράφεις παπαριές,
ας πιάσουμε τα πιο απλά πράγματα.
Τα κυρίαρχα ΜΜΕ (Σκάει, Μεγκα κλπ) είναι ελεύθερα δημοκρατικά Μέσα, ή χρηματοδοτούμενα βοθροκάναλα, που παίζουν το κυβερνητικό αφήγημα ;

Από Δευτέρα.

Βαζεις γκολ σε κενη εστια. Ουδεποτε εχω υπερασπιστει τον ΣΚΑΙ ή την κυβερνηση ουτε εχουν σχεση με το ζητημα των εμβολιων, το οποιο ειναι επιστημονικο ζητημα.

Ο μαζικος εμβολιασμος των πολιτων ειναι μια πρακτικη που ακολουθουν ολα τα κρατη του πλανητη ανεξαρτητως κυβερνησης και οικονομικου συστηματος. Το οτι παρουσιαζετε αυτην την πρακτικη ως παραξενια ή καινοτομια του ζαβου ή του ΣΚΑΙ δειχνει ποσο αυτιστικοι και αποκομμενοι απο την πραγματικοτητα ειστε.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 07 Αύγ 2022, 10:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Φιδέμπορα νομίζω είναι πιο σωστό

Τον λεω λαδεμπορα γιατι ειχε βαλει κατι αρθρα σε αυτο το νημα απο κατι ψεκασμενους αμερικανους απατεωνες που πουλουσαν λαδι καρυδας ως θεραπεια για τον κοβιντ και αλλες ασθενειες.

Για καποιο λογο, ο προοδευτικος αντιφασιστας Παυλος ανεβαζει ειδησεις αποκλειστικα απο αμερικανικα ακροδεξια μεσα. Περιεργο ε? :giggle02:

Perseus1966 έγραψε:και γιατι πρεπει να συμφωνουμε με ολα οσα λεει καποιος ? η ολο το πακετο η τιποτα?

Οταν μιλουσε κατα των λοκνταουν μας τον παρουσιαζατε ως επιστημοναρα και αυθεντια. Οταν μιλαει υπερ των εμβολιων πως γινεται η ''αυθεντια'' να λεει παπαριες? :D

Ή ειναι ασχετος ή δεν ειναι. Επιστημονας ειναι οχι καλλιτεχνης ή φιλοσοφος.

για την ακριβεια εγω δεν εχω τιποτε για τον ιωαννιδη διοτι ολα αυτα ειναι υποθετικα σεναρια τα οποια δεν λαμβανω υποψιν ,μιλαω οταν εχω αποδειξεις περι απατης.

οπως εδω δηλαδη

[/quote]
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Αύγ 2022, 10:28

Perseus1966 έγραψε:για την ακριβεια εγω δεν εχω τιποτε για τον ιωαννιδη διοτι ολα αυτα ειναι υποθετικα σεναρια τα οποια δεν λαμβανω υποψιν ,μιλαω οταν εχω αποδειξεις περι απατης.

οπως εδω δηλαδη

Τι υποθετικα σεναρια ανθρωπε μου? Ο Ιωαννιδης που λεγατε οτι ειναι σοβαρος γιατρος και αξιοπιστος την περιοδο των λοκονταουν εχει παρει σαφη θεση υπερ των εμβολιασμων.

Ουτε ΝΔουλης ειναι, ουτε κολλητος του ΣΚΑΙ, ουτε του ''κτηνιατρου''. Γιατι δεν τον ακουτε και δεν εμβολιαζεστε?

Επειδη ειστε ψεκασμενοι. Δεν υπαρχει αλλη απαντηση.

ΥΓ. Σιγα μην δωσω βιουζ σε απατεωνες.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 08 Αύγ 2022, 09:31

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:για την ακριβεια εγω δεν εχω τιποτε για τον ιωαννιδη διοτι ολα αυτα ειναι υποθετικα σεναρια τα οποια δεν λαμβανω υποψιν ,μιλαω οταν εχω αποδειξεις περι απατης.

οπως εδω δηλαδη

Τι υποθετικα σεναρια ανθρωπε μου? Ο Ιωαννιδης που λεγατε οτι ειναι σοβαρος γιατρος και αξιοπιστος την περιοδο των λοκονταουν εχει παρει σαφη θεση υπερ των εμβολιασμων.

Ουτε ΝΔουλης ειναι, ουτε κολλητος του ΣΚΑΙ, ουτε του ''κτηνιατρου''. Γιατι δεν τον ακουτε και δεν εμβολιαζεστε?

Επειδη ειστε ψεκασμενοι. Δεν υπαρχει αλλη απαντηση.

ΥΓ. Σιγα μην δωσω βιουζ σε απατεωνες.

Απλα σπας ρεκορ ανοησιας για αυτο δεν βλεπεις το βιντεακι ,εισαι αλλεργικος στην αληθεια.
Εαν ησουν γιατρος θα αφηνες κοσμο να πεθανει (ξερω εναν σαν και εσενα)
Φανατικο ψεκομπολ του κετατα.
0 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”