Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Μαρ 2022, 14:41

pluton έγραψε:
denplirono έγραψε:Οταν στελνεις τον στρατο σου σε πολεμικες επιχειρησεις εχεις χεσμενο το χρηματιστηριο

Στον β ΠΠ τα χρηματιστήρια της δύσης ήταν ανοιχτά και της Αγγλίας και των ΗΠΑ και του Γ Ράιχ στην κατοχή το χρηματιστήριο στην Αθήνα λειτουργούσε.

Τωρα ποσο σημασια εχει αυτο εγω δεν ξερω, ξερω μονο οτι σε λιγο απελευθερενωνεται 100% η Μαριουπολη και μετα με ανανεωμενα τα φτερα και ανεβασμενο ηθικο....δεν ξερω, πρωτα Οδησσο και μετα Κιεβο; Και τα δυο ταυτοχρονα; Δε γνωριζω, γνωριζω μονον οτι ο οικονομικος αντικτυπος στην Ρωσσια ειναι πολυ σημαντικος, οποτε εικαζω οτι αν δεν κανει την Ουκρανια χωραφι προς παραδειγματισμο για τον επομενο, δεν βλεπω να τελειωνει τιποτα. Δηλαδη τωρα να βγει πει ο Ζελενσκι παραδινομαι ανευ ορων, μην μπεις Κιεβο, θα μπει θα το κανει χωραφι και μετα θα δεχτει την παραδοση
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 13 Μαρ 2022, 14:45

Καλημερίζω την αριστερή προοδευτική προδοτική μάκα. Βάλατε βενζίνη σήμερα?
1 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 13 Μαρ 2022, 15:12

Το Τάγμα Αζόφ κρατά τον Έλληνα πρόξενο στην Μαριούπολη κι εμείς στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία;
https://www.pentapostagma.gr/kosmos/707 ... -opla-stin
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Μαρ 2022, 16:34

denplirono έγραψε:Το Τάγμα Αζόφ κρατά τον Έλληνα πρόξενο στην Μαριούπολη κι εμείς στέλνουμε όπλα στην Ουκρανία;
https://www.pentapostagma.gr/kosmos/707 ... -opla-stin

λογικό είναι, αφού αυτοί κρατάνε τους πολίτες για ομήρους και ανθρώπινες ασπίδες
τον πρόξενο θα φοβηθούν;

ο πουτιν ξεκληρίζει τις στρατιωτικές βάσεις και στη δυτική πλευρά της ουκρανίας
δεν θα αφήσει κολυμπιθρόξυλο...
αυτός ο ηλίθιο ο ζελίνσκι δεν λυπάται τους ουρανούς;
τι θέλει ; να τους ισοπεδώσει όλους;
πιστεύει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στην στρατιωτική μηχανή της μόσχας
ο άνθρωπος είναι παράφρων και αδίστακτος που αφήνει να δολοφονούνται οι ουκρανοί φουκαράδες...μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις διαταγές που παίρνει απο τα αμερικανά
η κατάσταση είναι τραγική και νιώθω πολύ μεγάλη θλίψη για όσους πολίτες και ανθρώπους χάνονται άδικα για την θηριωδία της σύγκρουσης δυο υπερδυνάμεων

μου θυμίζει την ηλιθιότητα που κάναμε στο δεύτερο παγκόσμιο να πάμε να τα βάλουμε με τους γερμανούς για να σωθούν οι άγγλοι...
γιατί ρε ΖΩΑ έπρεπε εμείς να πολεμήσουμε το 40 για να εξανδραποδιστεί όλη η χώρα ; για να σωθούν οι άγγλοι; τι μας νοιάζει εμάς;;

γιατί τώρα θυσιάζεται η φουκαριάρα η ουκρανία για να παίξουν με τα στρατιωτάκια τους οι μεγάλοι???
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Μαρ 2022, 16:40

ρε σεις...
ο κούλης που πήγε παρακαλεστός στον τούρκο γιατί έβγαλε τη γραβάτα;
αααμμααααννν σαν τον τσιπράκο μοιάζει; λέτε να του το είπαν τα αμερικανά;

:laugh1:

τώρα που φιλιώσαμε θα τους δώσουμε τα πετρέλαια στο αιγαίο;
:laugh1: :angry:

πάνε τα πετρέλαιαααααααα
τα ξεπούλησε κι αυτά ο κούληηηηςςςςς
τώρα που η τουρκία είναι το καλό παιδί του νάτο ε , κι ο τούρκος να μην πάρει ένα δωράκι απο τα αμερικανά; ε τι αποφάσισαν; να δώσουν και ένα κομματάκι απο την Κρήτη και απο τα νησιά..ελα μωρέ πως κάνουμε έτσι...
είναι καλά παιδιά τώρα.

:laugh1:
γιανοπουλλλλεεεεεεεεεεεε
βγάλε τη γραβάτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 13 Μαρ 2022, 18:00

pluton έγραψε:Προφανώς η Τσεχία, η Σλοβακία, η Αλβανία, η Κροατία, η Σλοβενία, τα Σκόπια, η Πολωνία, η Βουλγαρία η Ρουμανία, τα Βαλτικα κράτη είναι στην Αφρική.

Σιγα-σιγα ρε μάστορα, ειμαστε ακομα στην αρχη :dirol:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Μαρ 2022, 19:39

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Μαρ 2022, 20:35

pluton έγραψε:

Μήπως πηγές να ψωνίσεις στην Μόσχα;

Εγώ δεν βρίσκω καμία έλλειψη, ούτε στο αλεύρι, ούτε στα μακαρόνια, ούτε πουθενά.

Κοίτα για να είμαι ειλικρινής εγώ κέικ δε φτιάχνω οπότε δε με απασχόλησε το θέμα αλεύρι. Αυτό μου το είπε η αδερφή μου που πήγε να αγοράσει και δεν βρήκε τίποτα. Τα είχαν σηκώσει όλα. Τώρα τυχαίο; Δεν ξέρω.

Εγώ ομολογουμένως δεν εντόπισα ποικιλία ή υπήρχαν ελλείψεις σε κάποια προϊόντα εκεί που παλιά δε συνέβαινε. Τώρα αν είναι κι αυτό τυχαίο δεν ξέρω.

Δεν λέω πάντως ότι μπαίνεις και βλέπεις άδεια ράφια αλλά υπάρχει μια εσάνς ότι κάτι γίνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Μαρ 2022, 20:47

Φασολαδα έγραψε:Καλημερίζω την αριστερή προοδευτική προδοτική μάκα. Βάλατε βενζίνη σήμερα?

Εγώ έβαλα. Βασικά συμπλήρωσα για να το φουλάρω. Ειχα κάποια ποσότητα μέσα.
Μου κόστισε κάπου 28 € το αέριο (φουλαρίστηκε) και έβαλα 20 € βενζίνη. Η βενζίνη πήγε λίγο πιο κάτω από τη μέση. Είχα λίγη (λίγη όμως) μέσα εντάξει.
Τιμή απλής 1,999 αν θυμάμαι καλά και αέριο 1.099 αν θυμάμαι καλά.
Κάπου εκεί τέλος πάντων.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Μαρ 2022, 21:34

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Επιστροφή σε “Διεθνή”