Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
pluton
- Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
bizeli έγραψε:pluton έγραψε:
Μήπως πηγές να ψωνίσεις στην Μόσχα;
Εγώ δεν βρίσκω καμία έλλειψη, ούτε στο αλεύρι, ούτε στα μακαρόνια, ούτε πουθενά.
Κοίτα για να είμαι ειλικρινής εγώ κέικ δε φτιάχνω οπότε δε με απασχόλησε το θέμα αλεύρι. Αυτό μου το είπε η αδερφή μου που πήγε να αγοράσει και δεν βρήκε τίποτα. Τα είχαν σηκώσει όλα. Τώρα τυχαίο; Δεν ξέρω.
Εγώ ομολογουμένως δεν εντόπισα ποικιλία ή υπήρχαν ελλείψεις σε κάποια προϊόντα εκεί που παλιά δε συνέβαινε. Τώρα αν είναι κι αυτό τυχαίο δεν ξέρω.
Δεν λέω πάντως ότι μπαίνεις και βλέπεις άδεια ράφια αλλά υπάρχει μια εσάνς ότι κάτι γίνεται.
Άκουσε στην οικογένεια μου εγώ ψωνίζω. Ούτε στην λαϊκή, ούτε στα σούπερ μάρκετ, ούτε στις αγορές των παραγωγών, ούτε στα καταστήματα του Πειραιά ούτε πουθενά παρατήρησα την παραμικρή έλλειψη, τσιμπημενα είναι λίγο τα πράγματα τά μακαρόνια τα αγόραζα από 55 λεπτά τώρα τα βρίσκεις απο 65 λεπτά, το ψωμί το έβρισκες από 50 λεπτά το μισό κιλό, τώρα από 60 λεπτά.
Τίποτα άλλο δεν υπάρχει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
bizeli
- Moderator

pluton έγραψε:Άκουσε στην οικογένεια μου εγώ ψωνίζω. Ούτε στην λαϊκή, ούτε στα σούπερ μάρκετ, ούτε στις αγορές των παραγωγών, ούτε στα καταστήματα του Πειραιά ούτε πουθενά παρατήρησα την παραμικρή έλλειψη, τσιμπημενα είναι λίγο τα πράγματα τά μακαρόνια τα αγόραζα από 55 λεπτά τώρα τα βρίσκεις απο 65 λεπτά, το ψωμί το έβρισκες από 50 λεπτά το μισό κιλό, τώρα από 60 λεπτά.
Τίποτα άλλο δεν υπάρχει.
Καλά ναι δεν προσπαθώ να σπείρω πανικό ΑΛΛΑ ΑΛΕΥΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

bizeli έγραψε:pluton έγραψε:Άκουσε στην οικογένεια μου εγώ ψωνίζω. Ούτε στην λαϊκή, ούτε στα σούπερ μάρκετ, ούτε στις αγορές των παραγωγών, ούτε στα καταστήματα του Πειραιά ούτε πουθενά παρατήρησα την παραμικρή έλλειψη, τσιμπημενα είναι λίγο τα πράγματα τά μακαρόνια τα αγόραζα από 55 λεπτά τώρα τα βρίσκεις απο 65 λεπτά, το ψωμί το έβρισκες από 50 λεπτά το μισό κιλό, τώρα από 60 λεπτά.
Τίποτα άλλο δεν υπάρχει.
ξερεις κατι; πριν η ελλειψη γινει μαζικη, αρχικα γινεται μονον τοπικα. Αρα ισως ειμαστε στην αρχη ακομα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
pluton
- Supreme poster

denplirono έγραψε:bizeli έγραψε:
ξερεις κατι; πριν η ελλειψη γινει μαζικη, αρχικα γινεται μονον τοπικα. Αρα ισως ειμαστε στην αρχη ακομα
Η γνώση σου αυτή εκπηγαζει από την εμπειρία που έζησες στην περίοδο της κατοχής;
Η έλλειψη είναι θέλουμε χαρτί τουαλέτας, δεν υπάρχει στα ράφια, να συγκεντρώσουμε στην τουαλέτα βότσαλα η αμπελόφυλλα, μη χρησιμοποιήσετε χαρτί εφημερίδων θα γεμίσει μελάνια το σοβρακο, μη χρησιμοποιήσετε συκόφυλλα θα γεμίσει φουσκάλες ο πισινός σου, τέλος αποφύγετε την χρήση γυαλοχαρτου.
Ρε δεν υπάρχει έλλειψη ούτε τοπική ούτε γενική σε τίποτα κάθε μέρα είναι στην αγορά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
denplirono
- Extreme poster

pluton έγραψε:denplirono έγραψε:ξερεις κατι; πριν η ελλειψη γινει μαζικη, αρχικα γινεται μονον τοπικα. Αρα ισως ειμαστε στην αρχη ακομα
Η γνώση σου αυτή εκπηγαζει από την εμπειρία που έζησες στην περίοδο της κατοχής;
Η έλλειψη είναι θέλουμε χαρτί τουαλέτας, δεν υπάρχει στα ράφια, να συγκεντρώσουμε στην τουαλέτα βότσαλα η αμπελόφυλλα, μη χρησιμοποιήσετε χαρτί εφημερίδων θα γεμίσει μελάνια το σοβρακο, μη χρησιμοποιήσετε συκόφυλλα θα γεμίσει φουσκάλες ο πισινός σου, τέλος αποφύγετε την χρήση γυαλοχαρτου.
Ρε δεν υπάρχει έλλειψη ούτε τοπική ούτε γενική σε τίποτα κάθε μέρα είναι στην αγορά.
η γνωση μου πηγαζει απο την λογικη. Δεν ειναι λογικο ταυτοχρονα και μαζικα παντου να παρατηρειται ελλειψη σε καποιο ή καποια προιοντα. Λογικα, θα εμφανιστει ελληψη σε καποια λιγα σημεια στην αρχη και καθως περνα ο χρονος θα παρουσιαζεται και σε αλλα σημεια και ετσι θα εξαπλωνεται η ελλειψη. Δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας του ΜΙΤ ή της ΝΑSA για να καταλαβεις τα βασικα.....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Καλημερίζω την αριστερή προοδευτική προδοτική μάκα. Βάλατε βενζίνη σήμερα?
Εγώ έβαλα. Βασικά συμπλήρωσα για να το φουλάρω. Ειχα κάποια ποσότητα μέσα.
Μου κόστισε κάπου 28 € το αέριο (φουλαρίστηκε) και έβαλα 20 € βενζίνη. Η βενζίνη πήγε λίγο πιο κάτω από τη μέση. Είχα λίγη (λίγη όμως) μέσα εντάξει.
Τιμή απλής 1,999 αν θυμάμαι καλά και αέριο 1.099 αν θυμάμαι καλά.
Κάπου εκεί τέλος πάντων.
Εγω χθες φουλαρα το VW Tiguan μου με περιπου 15 ευρω

1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
NikosVy
- Extreme poster

Α, πω, πω!
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
denplirono
- Extreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:bizeli έγραψε:
Εγώ έβαλα. Βασικά συμπλήρωσα για να το φουλάρω. Ειχα κάποια ποσότητα μέσα.
Μου κόστισε κάπου 28 € το αέριο (φουλαρίστηκε) και έβαλα 20 € βενζίνη. Η βενζίνη πήγε λίγο πιο κάτω από τη μέση. Είχα λίγη (λίγη όμως) μέσα εντάξει.
Κάπου εκεί τέλος πάντων.
εβαλες ολη την οικογενεια να κατουρησει ή μονος σου κατουραγες;
με 15 ευρω κουνιεται με το ζορι μια γραμμη, 2η δεν.....
0 .
-
pluton
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:bizeli έγραψε:
Εγώ έβαλα. Βασικά συμπλήρωσα για να το φουλάρω. Ειχα κάποια π οσότητα μέσα.
Κάπου εκεί τέλος πάντων.
Μπραβο, άρα περνάς μεγκλα μη παραπονεθεί για τίποτα αφού έχεις φτηνή βενζίνη.
0 .