Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2020, 14:50

Κάτι που είχα μάθει εγώ από τον πατησιώτη πάντως είναι ότι οι ΗΠΑ δεν γουστάρουν τον Αλέχση, διότι λέει ήτο κομμουνιστής στα νιάτα του, και στηρίζουν Σαμαρά φουλ. Και μιλάμε για την εποχή που ήδη είχαν αρχίσει κανάλια σαν το CNN να τον προβάλουν σαν το νέο αέρα που έρχεται στην Ευρώπη... :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2020, 14:51

vantono έγραψε:Τι πράγματα να μάθεις ακριβώς, τη γραμμή του μπράιτμπαρτ και λοιπών τραμπικών και ημιψεκασμένων βόθρων? Το οτι ειναι αξιοπρεπής συνομιλητής και μπορείτε να ανταλλάξετε 5 κουβέντες χωρίς να πλακωνεστε στα καντήλια και τα βλαστημίδια καθε τρεις και λίγο ισχυει, αλλά οχι και το "να μαθεις πολλα πραγματα".
Ο πιο οκ δεξιός συνομιλητής που θα μπορουσες να μαθεις και 5 πραγματα απο τη συζητηση σας, ηταν μονο ο Βησσαρίων(για το παλιο μιλαω, στο καινουργιο δεν τον εχω δει καν).

Μεχρι να βγει ο Τραμπ ηταν μια χαρα, μετα αρχισει να ρεταρει. Ισως φταινε και τα γεραματα. Παντως παραμενει αξιοπρεπης χρηστης. Αυτος και ο Καμερον ειναι απο τους λιγους σοβαρους ΝΔκρατες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 14:52

Σας τσούζει ο υπέρτατος δημοσιολόγος Πατησιώτης και στάζετε χολή.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 29 Μάιος 2020, 14:53

Adminović έγραψε:
atreu73 έγραψε:Ποιος ήσουν εσύ που προσπαθούσες να κάνεις σοβαρή συζήτηση αν επιτρέπεται; Βασικά πρέπει να γνωρίζεις τους συνομιλητές σου. Αν προσπαθείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση με τον Adriano ή τον Μπλεμπούμπης φυσικά και απλά χαραμίζεις το χρόνο σου. Αν όμως κάνεις συζήτηση με τον πατησιώτη ε τότε ακόμα κι αν δεν συμφωνείς μαζί του έχεις να μάθεις πολλά πολλά πράγματα.

Ως Alejandro έγραφα στο βόθρουμ. Από το 2014 είχα πάψει να γράφω εκεί.

Νομίζω σας θυμάμαι κύριε. Σας θυμάμαι αμυδρώς. Ήσασταν στο παλαιό ..... πριν την αναγέννησή του. Τι να πει κανείς. Σας ζητώ συγγνώμη εάν στεναχωρηθήκατε από την εμπειρία σας μα πρέπει να πούμε ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα παίρνουμε ποτέ στα σοβαρά. Κι εγώ είχα επενδύσει πολλάκις τον χρόνο και τη φαιά ουσία μου στο παλαιό και στο καινό ....., με ιστορίες, τραγούδια, ποιήματα. Πάντα όμως με την προγκούσα σκέψη πως όλα είναι εφήμερα. Θα μπορούσε να πει κανείς πως τα ίντερνετς και το ..... ιδιαίτερα υπήρξε μια απαστράπτουσα αντανάκλαση της ίδιας της ζωής. Τόσο σφύζουσα την μία στιγμή και τόσο απούσα και o διαμεσολαβητής δεν υπάρχει την άλλη.

Μα μιλάμε ήδη σαν να έχει πεθάνει το ..... φίλοι μου. Κι αν έχει πεθάνει, σηκώστε μαζί μου αυτό το τελευταίο ποτήρι ουίσκυ στην υγειά του. Λίγο να μας κάψει το λαρύγγι και λίγο απά στη γη για τους προγόνους. Θα ζει στη μνήμη μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 29 Μάιος 2020, 14:56

Λαχουρένιος έγραψε:
vantono έγραψε:Τι πράγματα να μάθεις ακριβώς, τη γραμμή του μπράιτμπαρτ και λοιπών τραμπικών και ημιψεκασμένων βόθρων? Το οτι ειναι αξιοπρεπής συνομιλητής και μπορείτε να ανταλλάξετε 5 κουβέντες χωρίς να πλακωνεστε στα καντήλια και τα βλαστημίδια καθε τρεις και λίγο ισχυει, αλλά οχι και το "να μαθεις πολλα πραγματα".
Ο πιο οκ δεξιός συνομιλητής που θα μπορουσες να μαθεις και 5 πραγματα απο τη συζητηση σας, ηταν μονο ο Βησσαρίων(για το παλιο μιλαω, στο καινουργιο δεν τον εχω δει καν).

Μεχρι να βγει ο Τραμπ ηταν μια χαρα, μετα αρχισει να ρεταρει. Ισως φταινε και τα γεραματα. Παντως παραμενει αξιοπρεπης χρηστης. Αυτος και ο Καμερον ειναι απο τους λιγους σοβαρους ΝΔκρατες.

Και ο φοσίλις επίσης. Κρυφονεοδημοκρατοσοσιαλιστικοκαθαρεσλύσεις χρήστης.
Και ποιος μπορεί να λησμονήσει τον Helligenis με τις αναλύσεις και τις εμμονές του.

Όποιος γνωρίζει κανα email τους ας στείλει μια ειδοποίηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2020, 14:59

atreu73 έγραψε:
Adminović έγραψε:
Ως Alejandro έγραφα στο βόθρουμ. Από το 2014 είχα πάψει να γράφω εκεί.

Νομίζω σας θυμάμαι κύριε. Σας θυμάμαι αμυδρώς. Ήσασταν στο παλαιό ..... πριν την αναγέννησή του. Τι να πει κανείς. Σας ζητώ συγγνώμη εάν στεναχωρηθήκατε από την εμπειρία σας μα πρέπει να πούμε ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να τα παίρνουμε ποτέ στα σοβαρά. Κι εγώ είχα επενδύσει πολλάκις τον χρόνο και τη φαιά ουσία μου στο παλαιό και στο καινό ....., με ιστορίες, τραγούδια, ποιήματα. Πάντα όμως με την προγκούσα σκέψη πως όλα είναι εφήμερα. Θα μπορούσε να πει κανείς πως τα ίντερνετς και το ..... ιδιαίτερα υπήρξε μια απαστράπτουσα αντανάκλαση της ίδιας της ζωής. Τόσο σφύζουσα την μία στιγμή και τόσο απούσα και o διαμεσολαβητής δεν υπάρχει την άλλη.

Μα μιλάμε ήδη σαν να έχει πεθάνει το ..... φίλοι μου. Κι αν έχει πεθάνει, σηκώστε μαζί μου αυτό το τελευταίο ποτήρι ουίσκυ στην υγειά του. Λίγο να μας κάψει το λαρύγγι και λίγο απά στη γη για τους προγόνους. Θα ζει στη μνήμη μας.

Μα εγώ δεν είπα ποτέ ότι στενοχωρήθηκα που έχασα τα κείμενά μου στο παλιό ή ότι δεν ξέρω πως είναι εφήμερα. Τα σημαντικά κείμενά μου τα έχω στο πισι έτσι κι αλλιώς.
Η εμπειρία μου ήταν κάκιστη, κυρίως από την συμπεριφορά διαφόρων χρηστών που είχαν σχηματίσει μια κλίκα και την κλίκα αυτή στήριζε και η διαχείριση. Δικαίωμά τους να κάνουν όποια προπαγάνδα θέλουν, αλλά όχι να αφήνουν ατιμώρητες τέτοιες συμπεριφορές, όπως πχ οι απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας. Στην πορεία βέβαια έμαθα πολλά και διάφορα για τον εν λόγω ιστότοπο, οπότε δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να επιστρέψω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2020, 15:01

Αγις έγραψε:.
Αν το κανανε παραρτημα της Ακαδημιας Αθηνων θα φευγαμε τρεχοντας ολοι κ ολες . :D

Καλό είναι ρε και το ακαδημαϊλίκι αλλά με ρέγουλα. Στο τέλος πήζεις.
Εντάξει κανείς δε λέει όχι στην πιστοποιημένη εγκυρότητα και στο σοβαριλίκι, αλλά το θέμα είναι άμα σε πιάσει κατούρημα να μπορείς να τη βγάλεις έξω και να κατουρήσεις στη γωνία χωρίς να σε παρεξηγήσουν. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2020, 15:05

Adminović έγραψε:Η εμπειρία μου ήταν κάκιστη ...

Καλά να πάθεις αφού ήθελες παρτίδες μόνο με τα ρετιρέ.
Αν έκοβες καμιά βόλτα από το ''υπόγειο'' του 2007-2012 άλλα θα μας έλεγες τώρα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2020, 15:07

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Αν έκοβες καμιά βόλτα από το ''υπόγειο'' του 2007-2012 άλλα θα μας έλεγες τώρα. :fico:

Δεν κανουν ολοι για κασκαντερ συντροφε, λιγοι οι θαρραλεοι... :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2020, 15:08

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Να σου πω την αλήθεια, είχα δεχτεί κρούσεις από κάτι μεγαλοκοπέλες εκεί, αλλά δεν ενέδωσα καθότι δεσμευμένος. :laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”