Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Τα άρθρα των μελών του ιστότοπου.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 19 Αύγ 2022, 10:05

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Σου ειπαν οτι

Με 2 εμβολια εισαι ελεύθερος
Δεν κολλας
Δεν μεταδιδεις
Δεν πας νοσοκομειο
Δεν πας εντατικη
Δεν πεθαινεις
Ειναι τιποτα απο ολα αυτα ψεμματα?

Αυτά σαν να είναι λίγο αχυνάνθρωπος που στήνεις. Είτε επίτηδες, είτε στ άληθεια δεν μπορείς να διαχειριστείς τόση σύνθετη πληροφορία και πρέπει κάπως να φέρεις την κατάσταση στα αντιληπτικά σου μέτρα.
Η επιστήμη ήταν και είναι σαφής. Τα εμβόλια προσφέρουν έναν βαθμό προστασίας, ο οποίος εξαρτάται απο ένα πλήθος παραμέτρων. Πχ ποιό εμβόλιο ακριβώς, πόσο καιρό μετά θα εκτεθείς στο ιό απο το εμβόλιο, πόσο ιϊκό φορτίο θα αρπάξεις, σε τι φάση θα είναι ο οργανισμός σου, και, και.
Παράλληλα, όπως και με όλα τα εμβόλια και γενικά φαρμακευτικά σκευάσματα, υπάρχουν και συγκεκριμένα στοιχεία για παρενέργειες. Με την διαφορά ότι στην συγκεκριμένη για 1η φορά στην ιστορία της ιατρικής, έχουμε τόσο μεγάλα δείγματα και τόσο αυστηρή φαρμακοεπιτήρηση.
Τα δύο αυτά, μπαίνουν στην ζυγαριά της επιστήμης, η οποία και αποφαίνεται: εμβολιαστείτε.

Ασε ρε τις σοφιστειες ,αυτα που ,σε ρωταω ισχυουν ναι η οχι?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Αύγ 2022, 12:34

Perseus1966 έγραψε:Δεν εχω κανει εμβολιο δεν εχω κολλησει και κανω ακριβως οτι εκανα και πριν το 2020.
Ατα το επιχειρα σου ειναι μια σαχλαμάρα και μιση.

Και γω που εκανα εμβολιο, ουτε εχω κολλησει, ουτε εχω αρρωστησει, ουτε ουτε ουτε. Ομως αλλοι 21.000 ξυπνητζηδες (μεχρι τελη Μαρτιου) σαν εσενα ειδαν τα ραδικια αναποδα.

Επισης λες ψεματα οτι κανεις ο,τι ακριβως εκανες πριν το '20 γιατι απο το περασμενο φθινοπωρο μεχρι και τον Απριλιο οι ανεμβολιαστοι δεν μπορουσαν να μπουν καν στην εστιαση και πριν το φθινοπωρο δεν μπορουσαν να μπουν στο εσωτερικο των μαγαζιων.

Κολλας το ιδιο και περισσότερο, μεταδιδεις περισσοτερο φορτιο ,οσο περοσσοτερο εμβολιαζεσαι τοσο περισσοτερο κολλας.

Πηγη?

Εκανες ενα σκευασμα χωρις να ξερεις τις συνέπειες,αυτη ειναι η πραγματικοτητα .
Νιωθεις ανοητος ?

Δεν εχω την παραμικρη συνεπεια απο τον εμβολιασμο. Ουτε ξαφνικιτιδα εχω παθει, ουτε ειτζ οπως λεει ενας αλλος επιστημονας του ψεκασμου εδω περα, ουτε εβγαλα ουρες και κερατα.

Θα θελατε πολυ να επιβεβαιωθουν τα καταστροφολογικα σας σεναρια για να νιωσετε λιγοτερο μαλακες που πιστεψατε τον καθε Τραγκα και τον καθε Ζουγκλα αλλα η πραγματικοτητα σας φτυνει καθε μερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Αύγ 2022, 18:26

Perseus1966 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αυτά σαν να είναι λίγο αχυνάνθρωπος που στήνεις. Είτε επίτηδες, είτε στ άληθεια δεν μπορείς να διαχειριστείς τόση σύνθετη πληροφορία και πρέπει κάπως να φέρεις την κατάσταση στα αντιληπτικά σου μέτρα.
Η επιστήμη ήταν και είναι σαφής. Τα εμβόλια προσφέρουν έναν βαθμό προστασίας, ο οποίος εξαρτάται απο ένα πλήθος παραμέτρων. Πχ ποιό εμβόλιο ακριβώς, πόσο καιρό μετά θα εκτεθείς στο ιό απο το εμβόλιο, πόσο ιϊκό φορτίο θα αρπάξεις, σε τι φάση θα είναι ο οργανισμός σου, και, και.
Παράλληλα, όπως και με όλα τα εμβόλια και γενικά φαρμακευτικά σκευάσματα, υπάρχουν και συγκεκριμένα στοιχεία για παρενέργειες. Με την διαφορά ότι στην συγκεκριμένη για 1η φορά στην ιστορία της ιατρικής, έχουμε τόσο μεγάλα δείγματα και τόσο αυστηρή φαρμακοεπιτήρηση.
Τα δύο αυτά, μπαίνουν στην ζυγαριά της επιστήμης, η οποία και αποφαίνεται: εμβολιαστείτε.

Ασε ρε τις σοφιστειες ,αυτα που ,σε ρωταω ισχυουν ναι η οχι?

Περί της κατάστασης όπως ακριβώς έχει πρόκειται. Η πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται να έρθει στα μέτρα σου για να την καταλάβεις.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 20 Αύγ 2022, 08:42

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Ασε ρε τις σοφιστειες ,αυτα που ,σε ρωταω ισχυουν ναι η οχι?

Περί της κατάστασης όπως ακριβώς έχει πρόκειται. Η πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται να έρθει στα μέτρα σου για να την καταλάβεις.

Η πραγματικοτητα λεει οτι σε επιασαν μαλακα .
1 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 20 Αύγ 2022, 08:44

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Δεν εχω κανει εμβολιο δεν εχω κολλησει και κανω ακριβως οτι εκανα και πριν το 2020.

Και γω που εκανα εμβολιο, ουτε εχω κολλησει, ουτε εχω αρρωστησει, ουτε ουτε ουτε. Ομως αλλοι 21.000 ξυπνητζηδες (μεχρι τελη Μαρτιου) σαν εσενα ειδαν τα ραδικια αναποδα.

Επισης λες ψεματα οτι κανεις ο,τι ακριβως εκανες πριν το '20 γιατι απο το περασμενο φθινοπωρο μεχρι και τον Απριλιο οι ανεμβολιαστοι δεν μπορουσαν να μπουν καν στην εστιαση και πριν το φθινοπωρο δεν μπορουσαν να μπουν στο εσωτερικο των μαγαζιων.

Κολλας το ιδιο και περισσότερο, μεταδιδεις περισσοτερο φορτιο ,οσο περοσσοτερο εμβολιαζεσαι τοσο περισσοτερο κολλας.

Πηγη?

Νιωθεις ανοητος ?

Δεν εχω την παραμικρη συνεπεια απο τον εμβολιασμο. Ουτε ξαφνικιτιδα εχω παθει, ουτε ειτζ οπως λεει ενας αλλος επιστημονας του ψεκασμου εδω περα, ουτε εβγαλα ουρες και κερατα.

Θα θελατε πολυ να επιβεβαιωθουν τα καταστροφολογικα σας σεναρια για να νιωσετε λιγοτερο μαλακες που πιστεψατε τον καθε Τραγκα και τον καθε Ζουγκλα αλλα η πραγματικοτητα σας φτυνει καθε μερα.

Εσυ μπορει ,χιλιαδες αλλοι πεθαναν ομως και αυτοι δεν έφταιγαν.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 20 Αύγ 2022, 08:48

Λαχουρένιος έγραψε:

Πηγη?

Νιωθεις ανοητος ?

Και ποιος σου ειπε ανοητε ότι πήγαινα πριν σε καφετέριες και εστιατορια?
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Αύγ 2022, 17:02

Perseus1966 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Περί της κατάστασης όπως ακριβώς έχει πρόκειται. Η πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται να έρθει στα μέτρα σου για να την καταλάβεις.

Η πραγματικοτητα λεει οτι σε επιασαν μαλακα .

Δηλαδή πιστεύεις ότι κατέληξες έτσι όντας σε θέση να κρίνεις και να λαμβάνεις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Αύγ 2022, 14:48

Perseus1966 έγραψε:Εσυ μπορει ,χιλιαδες αλλοι πεθαναν ομως και αυτοι δεν έφταιγαν.

Ποιες χιλιαδες? Στην Ελλαδα εχουν γινει 130 αναφορες για θανατους απο μπολι απο τις οποιες μονο οι 7 ειχαν συσχετιση εν τελει με το μπολι και οι 69 δεν ειχαν καμια σχεση

Στην κατηγορία αναφορών με θανατηφόρο έκβαση, τα οποία εξετάζονται κατά προτεραιότητα, έχουν ληφθεί 130 αναφορές, (88 με COMIRNATY, 10 με το SPIKEVAX, 25 με το VAXZEVRIA και 7 με JANSSEN), δηλαδή 0,0008% επί των συνολικών εμβολιασμών.

https://www.iatronet.gr/article/108431/ ... ys-pinakas

Δηλαδη μιλαμε για 130-69 = 51 θανατους το πολυ μεχρι τα τελη του '21.

Οι θανατοι απο τον κοβιντ μεχρι τελη του '21 ηταν 20.800.

Τι συγκρινουμε λοιπον? Το 50 με το 20.800? :laugh1:

Perseus1966 έγραψε:Και ποιος σου ειπε ανοητε ότι πήγαινα πριν σε καφετέριες και εστιατορια?

Καταλαβα, εισαι μουχλας και ζεις σε μια μονιμη καραντινα. Κατα τα αλλα η κακια ΝΤΠ θελει να μας κλεισει μεσα.... :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Αύγ 2022, 16:08

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Η πραγματικοτητα λεει οτι σε επιασαν μαλακα .

Δηλαδή πιστεύεις ότι κατέληξες έτσι όντας σε θέση να κρίνεις και να λαμβάνεις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου;

ευτυχώς που έχουμε εσένα εδώ μέσα να μας λες τι να κάνουμε
:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 22 Αύγ 2022, 09:40

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Η πραγματικοτητα λεει οτι σε επιασαν μαλακα .

Το θεμα ειναι να μην αποφασιζεις εσυ για την ζωη μου διοτι μεχρι τωρα τα εχεις κανει ολα σκατα.
0 .

Επιστροφή σε “Άρθρα Μελών”