Μην μου πουλας μαγκιτσες γιατι θα τις βαλεις στον κωλο σου.
Σαν κι εσενα θελω 500.
.
Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Γιάννης
- Rookie poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Αρίστος έγραψε:Μην μου πουλας μαγκιτσες γιατι θα τις βαλεις στον κωλο σου.
Τι θα κλάσεις μωρή; Έχεις και μούτρα να απειλείς κιόλας;
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Aπορω γιατι πορωνεστε με το ενα ή με το αλλο στρατοπεδο. Συνελθετε ρε, για την κονομα γινονται ολα.
0 .
-
Γιάννης
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:Aπορω γιατι πορωνεστε με το ενα ή με το αλλο στρατοπεδο. Συνελθετε ρε, για την κονομα γινονται ολα.
Εγώ προσωπικά με κανένα δεν είμαι, απλά δεν βλέπω το λόγο να ανέχομαι την προπαγάνδα του ψέκα που κάνει το άσπρο μάυρο.
1 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Γιάννης έγραψε:Αρίστος έγραψε:Μην μου πουλας μαγκιτσες γιατι θα τις βαλεις στον κωλο σου.
Δεν χρειαζεται να απειλησω μια κλανια.
Αφου θες πολεμο ας γινουν μπουρδελο ολά τα νηματα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
nemo
- Supreme poster

ο μπουμπουκος ετοιμος να αναλαβει πρωτοβουλιες για την αποκλιμακωση
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Aπορω γιατι πορωνεστε με το ενα ή με το αλλο στρατοπεδο. Συνελθετε ρε, για την κονομα γινονται ολα.
Ρωσικός ιμπεριαλισμός.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Γιάννης
- Rookie poster

Αρίστος έγραψε:Γιάννης έγραψε:
Δεν χρειαζεται να απειλησω μια κλανια.
.
Φοβήθηκα τώρα. Θα βάλω τις σκούπες μου να κλαίνε. Όλες. Ακόμα και την ηλεκτρική.
0 .
-
Γιάννης
- Rookie poster

Αρίστος έγραψε:Μην μου πουλας μαγκιτσες γιατι θα τις βαλεις στον κωλο σου.
Σαν κι εσενα θελω 500.
.
Θα τους έχεις.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Γιάννης έγραψε:Αρίστος έγραψε:Δεν χρειαζεται να απειλησω μια κλανια.
Φοβήθηκα τώρα. Θα βάλω τις σκούπες μου να κλαίνε. Όλες. Ακόμα και την ηλεκτρική.
Γιάννης έγραψε:Αρίστος έγραψε:Μην μου πουλας μαγκιτσες γιατι θα τις βαλεις στον κωλο σου.
Σαν κι εσενα θελω 500.
Θα τους έχεις.
Perseus1966 έγραψε:.... αμορφωτο γιδι.
Είναι φυσικό.
Συντονιστής στην αναφορά του προς τον Περισσό έγραψε:Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω ότι στο Φόρουμ μας δεν έχω ενθαρρύνει και δεν υπάρχουν νήματα για τον Πολλάκη και τη Novartis. Σύμφωνα με τις οδηγίες σας φροντίζω ώστε να επικρατούν οι απόψεις του δημοσιογράφου των διαδικτυακών εφημερίδων τις οποίες γράφει και διαβάζει ο ίδιος και μας τις κάνει ντους πριν κοιμηθεί στις 4.00πμ τονίζοντας πάντα και τα "τη δεκαετία του 30 θα ήμουν με το Μεταξά, το Φράνκο και το Χίτλερ" έτσι ώστε - σύμφωνα με το υμέτερο σχετικό να αποχαυνωθούν οι μάζες και να επικρατήσει το προλεταριάτο. Διατελώ Υμέτερος
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".