Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:Ψηφοφόρος του ΚΚΕ
FB_IMG_1658230913242.jpg
Καλώς τον εκπρόσωπο της φασιστοδεξιάς διανόησης.
Ηθικοί όλου του κόσμου ενωθείτε.

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:Ψηφοφόρος του ΚΚΕ
FB_IMG_1658230913242.jpg
Καλώς τον εκπρόσωπο της φασιστοδεξιάς διανόησης.

nemo έγραψε:παντως απο την συζητηση λειπει ενας εθνικοσοσιαλιστης οπαδος του χιτλερ
να μας εξηγησει τα καθεκαστα του εθνικοσοσιαλισμου
εχουν πλακα και αυτοι

Λαχουρένιος έγραψε:Πιο πριν εγραψες οτι ξερεις τα basics. Με συγχωρεις αλλα φαινεται να μην εχεις ιδεα ουτε για τα basics αλλιως δε θα σου εκανε καμια εντυπωση αυτο που λεω.
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι κατι θεοπνευστο. Εχουν υπαρξει παρα πολλα κομμουνιστικα κρατη τα τελευταια 100 χρονια με πιο γνωστο την ΕΣΣΔ. Η Κουβα υπαρχει ακομα και κλεινει 70 χρονια ζωης σε λιγο καιρο. Εκει το κρατος κρατικοποιησε τις μεγαλες επιχειρησεις, τις τραπεζες και καποιους αλλους τομεις, ειχαν δικους τους νομους, στρατο, νομισμα κλπ. Δεν μαζευτηκε ο Καστρο με μια παρεα και ζησανε ολοι μαζι σε ενα κοινοβιο που μοιραζονταν τις καλτσες και τα σωβρακα τους.
Λαχουρένιος έγραψε:Και ο Σολτζενιτσιν (γνωστος σοβιετικος αντιφρονουντας) απολαμβανε τα καλα του σοσιαλισμου. Αρα?

nemo έγραψε:βρισκομαι σε ενα χαζο διλημμα αν γινω κομμουνιστης θα εχω οποια ομορφη γκομενα θελησω;
και αν γινω συριζαιος τι κερδιζω;

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έτοιμες και αποθηκευμένες στον ''ιππόκαμπο'' μου ο οποίος βρίσκεται σε τέλεια συνεργασία με το μετωπιαίο λοβό μου και κανα δύο ακόμα μέρη του εγκεφάλου μου.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Σύμφωνα με τις αρχές της θεωρίας της επανάστασης (της διατυπωμένης από τους κλασικούς της κοσμοθεωρίας μας και επιστημονικά επεξεργασμένη από τον Λένιν και τον μέγα Στάλιν)
βασικός αρχικός όρος μετατροπής της συνείδησης του άβουλου υποζυγίου είναι η συνειδητοποίηση της θέσης του στην παραγωγή και η μετάλλαξη του από φερόμενο και υπό χειρισμό υποκείμενο σε αντικειμενικό επαναστατικό παράγοντα προϋποθέτει να έχει κατακτήσει έστω κάτι από το αυτό που απαιτεί η επανάσταση από τα υποκείμενα της ή έστω η Βανδή από το γκόμενο της (..έχεις το κάτι που θέλω...)
Απλά πράματα.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πρακτική σχέση με τον μαρξισμό σημαίνει το ότι δεν επηρεάζεσαι από το δελτίο ειδήσεων του σκάι, τις μαρξιστικές αναλύσεις του Καρτερού στην Αυγή και δε μασάς το σανό της τεχνολογικής υπεροχής των κινητών ''ΖΕΡ'' που πούλαγε κάποτε ο Άδωνης.
.gif)

.gif)