Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Ιούλ 2022, 14:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:Ψηφοφόρος του ΚΚΕ

FB_IMG_1658230913242.jpg

Καλώς τον εκπρόσωπο της φασιστοδεξιάς διανόησης.

Ηθικοί όλου του κόσμου ενωθείτε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2022, 14:52

βρισκομαι σε ενα χαζο διλημμα αν γινω κομμουνιστης θα εχω οποια ομορφη γκομενα θελησω;
και αν γινω συριζαιος τι κερδιζω;
απλα και κατανοητα πραγματακια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2022, 14:57

παντως απο την συζητηση λειπει ενας εθνικοσοσιαλιστης οπαδος του χιτλερ
να μας εξηγησει τα καθεκαστα του εθνικοσοσιαλισμου
εχουν πλακα και αυτοι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Ιούλ 2022, 14:59

nemo έγραψε:παντως απο την συζητηση λειπει ενας εθνικοσοσιαλιστης οπαδος του χιτλερ
να μας εξηγησει τα καθεκαστα του εθνικοσοσιαλισμου
εχουν πλακα και αυτοι

Την έλλειψη αυτή μπορεί να αναπληρώσει ο Λαχουρενιος, μας έχει γεμίσει αγκυλωτούς σταυρούς και φωτογραφίες του Χίτλερ όλο κάτι περισσότερο θα ξέρει από την συγγενή προς τον κομμουνισμό ιδεολογία.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιούλ 2022, 15:02

Λαχουρένιος έγραψε:Πιο πριν εγραψες οτι ξερεις τα basics. Με συγχωρεις αλλα φαινεται να μην εχεις ιδεα ουτε για τα basics αλλιως δε θα σου εκανε καμια εντυπωση αυτο που λεω.

Έχεις δίκιο. Έπρεπε πριν τοποθετηθώ εδώ μέσα να δώσω πρώτα όρκο αίματος στο "Κεφάλαιο" του Μαρξ.
Άσε μας ρε λαχουρένιε.
Όποιος διαβάζει μόνο Μαρξ και Λένιν θεωρείται κομμουνιστής;
Το ρεζουμέ ποιο είναι;
Χρησιμοποιείτε τόσες πολλές δυσνόητες λέξεις για να περιγράψετε κάτι που ξέρουμε, που ζούμε, που βλέπουμε.
Από κει και πέρα τι γίνεται.

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι κατι θεοπνευστο. Εχουν υπαρξει παρα πολλα κομμουνιστικα κρατη τα τελευταια 100 χρονια με πιο γνωστο την ΕΣΣΔ. Η Κουβα υπαρχει ακομα και κλεινει 70 χρονια ζωης σε λιγο καιρο. Εκει το κρατος κρατικοποιησε τις μεγαλες επιχειρησεις, τις τραπεζες και καποιους αλλους τομεις, ειχαν δικους τους νομους, στρατο, νομισμα κλπ. Δεν μαζευτηκε ο Καστρο με μια παρεα και ζησανε ολοι μαζι σε ενα κοινοβιο που μοιραζονταν τις καλτσες και τα σωβρακα τους.

Ναι με πολύ μεγάλη επιτυχία εφαρμόστηκε σε αυτά τα κράτη ο κομμουνισμός.
Όλοι είναι κατευχαριστημένοι.
:laugh1:

Λαχουρένιος έγραψε:Και ο Σολτζενιτσιν (γνωστος σοβιετικος αντιφρονουντας) απολαμβανε τα καλα του σοσιαλισμου. Αρα?

Το πρόβλημα λαχουρένιε είναι ότι κρύβεσαι πίσω από ένα κάρο προφάσεις και δικαιολογίες για το πώς μπορεί να εφαρμοστεί σωστά ο κομμουνισμός ... με εμφύλιες συγκρούσεις, με όπλα και χίλια δυο...
Δλδ πιστεύεις σε κάτι που ξέρεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αλλά μέχρι να γίνει και ΑΝ γίνει δεν κάνεις τίποτα διαφορετικό από όλους εμάς τους μη κομμουνιστές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιούλ 2022, 15:04

nemo έγραψε:βρισκομαι σε ενα χαζο διλημμα αν γινω κομμουνιστης θα εχω οποια ομορφη γκομενα θελησω;

Πάνω από εκατό υποκατηγορίες του συμπεριφορικού χοντροκωλισμού συνιστούν μόνο κομμουνιστές και δη σταλινικούς.
Ο λόγος εμφανέστατος ακόμα και στις 27 σελίδες του παρόντος νήματος.

και αν γινω συριζαιος τι κερδιζω;

Ροχάλες.
Από υπερπάτους ινφλουένσερ και σελέμπριτις μέχρι σιτεμένες καθηγήτριες έστω κι αν την περίοδο πριν το δημοψήφισμα είχαν πάρει κεφάλι στις προτιμήσεις τους οι της συριζαίικης συνιστώσας ''ΡΟΖΑ''.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιούλ 2022, 15:12

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έτοιμες και αποθηκευμένες στον ''ιππόκαμπο'' μου ο οποίος βρίσκεται σε τέλεια συνεργασία με το μετωπιαίο λοβό μου και κανα δύο ακόμα μέρη του εγκεφάλου μου.

Κάπως έτσι είναι και τα κομμουνιστικά κείμενα με τη διαφορά ότι πετάτε και κανένα κομμουνιστικό τσιτάτο ενδιάμεσα.

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιούλ 2022, 15:16

Ραν ταν πλαν έγραψε:Σύμφωνα με τις αρχές της θεωρίας της επανάστασης (της διατυπωμένης από τους κλασικούς της κοσμοθεωρίας μας και επιστημονικά επεξεργασμένη από τον Λένιν και τον μέγα Στάλιν)
βασικός αρχικός όρος μετατροπής της συνείδησης του άβουλου υποζυγίου είναι η συνειδητοποίηση της θέσης του στην παραγωγή και η μετάλλαξη του από φερόμενο και υπό χειρισμό υποκείμενο σε αντικειμενικό επαναστατικό παράγοντα προϋποθέτει να έχει κατακτήσει έστω κάτι από το αυτό που απαιτεί η επανάσταση από τα υποκείμενα της ή έστω η Βανδή από το γκόμενο της (..έχεις το κάτι που θέλω...)
Απλά πράματα.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιούλ 2022, 15:17

Ραν ταν πλαν έγραψε:Πρακτική σχέση με τον μαρξισμό σημαίνει το ότι δεν επηρεάζεσαι από το δελτίο ειδήσεων του σκάι, τις μαρξιστικές αναλύσεις του Καρτερού στην Αυγή και δε μασάς το σανό της τεχνολογικής υπεροχής των κινητών ''ΖΕΡ'' που πούλαγε κάποτε ο Άδωνης.

Α μόνο αυτό;
Εντάξει εύκολο.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιούλ 2022, 15:19

Λοιπόν, ένα σας λέω μόνο.
Είστε τυχεροί που δεν έχω αυτόν τον καιρό τον χρόνο και κυρίως το κουράγιο ... αλλιώς θα σας είχα ταράξει στα κατεβατά.

0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”