Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Daje
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Δημοσίευσηαπό Daje » 17 Μαρ 2018, 16:21

Πασχει λιγο απο οργανωση θεματικων ενοτητων το φορουμ η ειναι ιδεα μου?
Επισης, γιατι υπαρχει ξεχωριστη θεματικη ενοτητα με προσανατολισμο σε νομικα θεματα?
0 .

Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 17 Μαρ 2018, 16:22

Πασιφάη έγραψε:
Σου είπα. Κάνε ότι νομίζεις. Πάντα θα υπάρχουν ''κοντρίτσες'' Αυτό γίνεται παντού.

Ναι. Αυτό που γράφω ισχύει και είναι όντως πολύ σοβαρό. Γι'αυτό και θα κινηθώ όπως είπα νομικά.

Φυσικά αν το γνώριζα δεν θα είχα κάνει θέμα ούτε θα γκρίνιαζα και θα το έβλεπα με διαφορετικό μάτι.

Αντέδρασα σε αυτό που έβλεπα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 17 Μαρ 2018, 16:23

κουλουράκι έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Ωχου μωρέ. Δώστε λίγο χρόνο. Αυτό λέω ρε Πάνα. Τεσπα. Κάντε ότι θέτε. Μεγάλα παιδια είστε.

Αυτό έγινε διότι μια μέρα πριν μπείτε και μερικές πριν, υπήρχε ένα ''καλόπαιδο'' που απειλούσε θεούς και δαίμονες. Εμένα έβγαλε φωτό δική μου στη φόρα. Κοινώς παραβίασε προσωπικά δεδομένα. Απειλούσε τον Λαχουρένιο με κρεμάλες, έβριζε τον Νάνδρο με ναζιστικά παρατσούκλια. Και ξέρετε ποιός ήταν; Ο Wild Rebel. Έφαγε εβδομαδιαίο μπαν. Προσωπικά θα κινηθώ νομικά και το ξεκαθάρισα. Έχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο.
Δεν είναι όλα ίσωμα το λοιπόν. Πρέπει να υπάρχει και ο στοιχειώδης σεβασμός και η στοιχειώδης προστασία στους χρήστες. Τόσο απλά και κατανοητά. Γι'αυτό είπα πως ασυδοσία εδώ μέσα, ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει. Προφανώς και είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό. Λήξαν._

μ'αρεσει που οταν ειχε φαει μπαν στο αλλο φορουμ ειχαμε στενοχωρεθει και γιατι δεν του επέτρεπαν να ξαναμπει κι αλλα τετοια!
:D!

Κι εγώ η ηλίθια είχα δεχτεί την άποψή του τότε, πως δεν είχε κάνει διπλοπρόφιλο, τον είχα στηρίξει και δημόσια, είχαμε μιλήσει κανα δυο φορές μέσω μέιλ. Σκατά στα μούτρα μου. Άστο. Μαλάκας πιάστηκα.
1 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μαρ 2018, 16:23

Cavaliere έγραψε:Σε κάθε σοβαρό φόρουμ, αυτά τηρούνται, και όποιος δεν τα σέβεται πάει καλιά του.

1 βδομαδα μπαν γιατι με πνιξες :laugh1: :laugh1:

Τι μου θυμισες

5:35
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Μαρ 2018, 16:24

@ daje
γιατί ο αντμιν είναι δικηγόρος και βοηθάει σε ερωτήσεις νομικού περιεχομένου
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 16:25

Εγώ θα τη φτιάξω την οργάνωση... :laugh1: :laugh1:
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 17 Μαρ 2018, 16:27

Πασιφάη έγραψε:
κουλουράκι έγραψε:μ'αρεσει που οταν ειχε φαει μπαν στο αλλο φορουμ ειχαμε στενοχωρεθει και γιατι δεν του επέτρεπαν να ξαναμπει κι αλλα τετοια!
:D!

Κι εγώ η ηλίθια είχα δεχτεί την άποψή του τότε, πως δεν είχε κάνει διπλοπρόφιλο, τον είχα στηρίξει και δημόσια, είχαμε μιλήσει κανα δυο φορές μέσω μέιλ. Σκατά στα μούτρα μου. Άστο. Μαλάκας πιάστηκα.

:whistle:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 17 Μαρ 2018, 16:29

bizeli έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:Θα το έχω στα υπόψιν να ξέρεις, αλλά πρέπει να πάω τζιμ τώρα.
Μπιζέλι κράτα το νήμα κι εσύ.
:thuuumbsup:

Δεν βλέπω να υπάρχει το power of love μέσα και έχουν συμβεί τόσες εξελίξεις που θέλω να σχολιάσω.
:D

Πες μου ότι ακόμα τρως ψωμί του τοστ για ψωμί. (Μία φέτα μόνο)
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Μαρ 2018, 16:33

Γύπας έγραψε:
bizeli έγραψε:
Δεν βλέπω να υπάρχει το power of love μέσα και έχουν συμβεί τόσες εξελίξεις που θέλω να σχολιάσω.
:D

Πες μου ότι ακόμα τρως ψωμί του τοστ για ψωμί. (Μία φέτα μόνο)

:laugh1:
Πες μου ποιος είσαι. Κάτι μου θυμίζει αυτή η κουβέντα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Μαρ 2018, 16:37

.
Βλέπω κάναμε κοιλιά. Μην ξεχνιόμαστε:

Εικόνα

Καλόπιστε χρήστη, είναι εδώ για την δική σου ασφάλεια και άνεση.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”