Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
Και τέταρτο στρατηγό λήξανε σήμερα οι λεβέντες του Αζόφ, διαβάζω 

1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Και τέταρτο στρατηγό λήξανε σήμερα οι λεβέντες του Αζόφ, διαβάζω
Α, εισαι και με τους ναζι τωρα?
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Και τέταρτο στρατηγό λήξανε σήμερα οι λεβέντες του Αζόφ, διαβάζω
θανατος στα καθαρματα τους ναζηδες, κρατα Βλαδημιρε μην αφησεις κανεναν ορθιο
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Φασολαδα
- Basic poster

Σαββοπουλος και Δρογωσης δεν βρίσκουν καλλιτέχνες για να οργανώσουν τηλεμαραθωνια συναυλία υπέρ της Ουκρανίας. Τραγικό!

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Χάρις Αλεξίου: Ξέσπασε κατά του Πούτιν για την Ουκρανία – “Πόσα τέρατα κυβερνούν τον κόσμο”
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Σε γραπτή δήλωση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ανέφερε:
«Με τον κ. Ακάρ συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα τις προϋποθέσεις και δυνατότητες εμπέδωσης ενός κλίματος ηρεμίας και ασφάλειας στην περιοχή του Αιγαίου, μακριά από εντάσεις, προκλητικές συμπεριφορές και δηλώσεις εντυπωσιασμού.
Συμφωνήσαμε ότι το ήπιο κλίμα στις διμερείς σχέσεις μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επωφελές και για τις δύο χώρες μας, ιδίως ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.
Ασφαλώς, και δεν τέθηκε θέμα “συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου“, και ούτε άλλωστε μπορούσε να τεθεί».
«Με τον κ. Ακάρ συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα τις προϋποθέσεις και δυνατότητες εμπέδωσης ενός κλίματος ηρεμίας και ασφάλειας στην περιοχή του Αιγαίου, μακριά από εντάσεις, προκλητικές συμπεριφορές και δηλώσεις εντυπωσιασμού.
Συμφωνήσαμε ότι το ήπιο κλίμα στις διμερείς σχέσεις μπορεί να αποβεί εξαιρετικά επωφελές και για τις δύο χώρες μας, ιδίως ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.
Ασφαλώς, και δεν τέθηκε θέμα “συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου“, και ούτε άλλωστε μπορούσε να τεθεί».
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

denplirono έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Και τέταρτο στρατηγό λήξανε σήμερα οι λεβέντες του Αζόφ, διαβάζω
θανατος στα καθαρματα τους ναζηδες, κρατα Βλαδημιρε μην αφησεις κανεναν ορθιο
Αυτός ο στρατηγός δεν είναι όρθιος
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:denplirono έγραψε:θανατος στα καθαρματα τους ναζηδες, κρατα Βλαδημιρε μην αφησεις κανεναν ορθιο
Αυτός ο στρατηγός δεν είναι όρθιος
Μονον το αποτελεσμα μετραει και οσοι νομιζει οτι ο χρονος δουλευει υπερ των ναζηδων ειναι γελασμενοι. Αφου αποφασισαν να πολεμησουν τους ρωσσους, η καλυτερη επιλογη για την ρωσσια ειναι να το παει σιγα σιγα, να καταστρεψει ολες τις πολεις τους ξεκινωντας απο την μαριουπολη ετσι ωστε οταν μια μερα υπογραψουν να γυρισουν και να δουν τα παντα κατεστραμενα και ετσι να αυτοφαγωθουν. Δεν εχουν ολες οι πολεις τοσους ρωσοφωνους οσους η μαριουπολη ουτε εχουν τοσο στρατο των ναζηδων που ηταν προετοιμασμενος εκει. Εικαζω μολις πεσει η Μαριουπολη σε 10 μερες θα πεσουν και ολες οι μεγαλες πολεις , νικολαγιεφ, οδησσος, χαρκοβο θα καταρρευσει σαν πυργος η δηθεν αμυνα, θα μεινει μονο το κιεβο που ή θα γινει χωραφι ή θα τον καθαρισουν οι ιδιοι τον ζελενσκι για να γλιτωσουν την πολη τους.....αυτα εικαζω, αυτα προβλεπω, ο χρονος κυλαει κατα της ρωσσιας μονον στο οικονομικο πεδιο, στο στρατιωτικο πεδιο ομως, πεφτουν ολες οι αμυνες, καλα κανει και δεν χτυπαει οδησσο ακομα, να πεσει η μαριουπολη πρωτα, να πεσει το ηθικο τους να στραφουν και οι δυναμεις απο μαριουπολη προς νικολαγιεφ, να πεσει και αυτο και βλεπω ισως παραδοθει μετα η οδησσος ή αν δεν παραδωθει με συντονισμενες συναμεις του στυλ ντου απο παντου και ολοι μαζι, θα τελειωσει γρηρορα. Μολις πεσει η μαριουπολη θα πεσει σε λιγο και ολη η ουκρανια. Ηδη στην οδησσο χεστηκανε, διωξαν ολα τα γυναικοπαιδα, οσοι ειναι μεσα ειναι πολεμιστες οποτε δεν θα καθυστερσει εκει το πραγμα
Αυτα λεει ο στρατηγος δεν πληρωνω που εγινε και πολεμικος αναλυτης
.gif)
Στηριζουμε τους αδερφους ρωσσους που πολεμανε την ΝΤΠ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
nemo
- Supreme poster

denplirono ενδιαφερον αυτα που λες με την προυποθεση
οτι η δυση δεν θα τραβηξει στα ακρα εγω πλεον δεν ειμαι σιγουρος
για τιποτα καθως ολες οι δυναμεις ειναι εναντιον του πουτιν
συν οτι οι ρωσοι στρατιωτες βρισκονται σε μειονεκτική θεση
γιατι δεν εχουν το αισθημα οτι πολεμουν τον πραγματικο εχθρο
βασικο σε πολεμο για να κερδιζουν τις μαχες
και συν οτι οι ρωσοι δεν αλλαζουν την τακτικη τους
την πατανε οπως και με το αφγανισταν που τους θεριζαν τα ελικοπτερα
και τα τανκ με τους ατομικους εκτοξευτες των αμερικανων
οτι η δυση δεν θα τραβηξει στα ακρα εγω πλεον δεν ειμαι σιγουρος
για τιποτα καθως ολες οι δυναμεις ειναι εναντιον του πουτιν
συν οτι οι ρωσοι στρατιωτες βρισκονται σε μειονεκτική θεση