nemo έγραψε:denplirono ενδιαφερον αυτα που λες με την προυποθεση
οτι η δυση δεν θα τραβηξει στα ακρα εγω πλεον δεν ειμαι σιγουρος
για τιποτα καθως ολες οι δυναμεις ειναι εναντιον του πουτιν
συν οτι οι ρωσοι στρατιωτες βρισκονται σε μειονεκτική θεση
γιατι δεν εχουν το αισθημα οτι πολεμουν τον πραγματικο εχθρο
βασικο σε πολεμο για να κερδιζουν τις μαχες
και συν οτι οι ρωσοι δεν αλλαζουν την τακτικη τους
την πατανε οπως και με το αφγανισταν που τους θεριζαν τα ελικοπτερα
και τα τανκ με τους ατομικους εκτοξευτες των αμερικανων
το οτι εχουν απωλεις και οι ρωσσοι που νομιζαν θα πηγαιναν για παρελαση, ναι. Το οτι εχουν παθει χτυπηματα απο παιδιαριωδη λαθη ναι και αυτο αληθες. Ομως εδω δεν γινται μαχες, δηλαδη αν 190.000 στρατος εκανε μαχη με τα αρματα θα ηταν ηδη γερμανια. Δεν γινονται αρματομαχιες, δεν γινεται αυτο που λεμε τακτικος πολεμος. Οι ουκρανοι ταμπουρωθηκαν μεσα στις πολεις κρατωντας ομηρους τους κατοικους με σκοπο και να χρονοτριβισουν τους ρωσσους και να τους κανουν να εχουν μεγαλυτερες απωλεις, πραγμα που συμβαινει, ομως στο τελος αυτο ποτ θα συμβει ειναι οτι η δυναμη πυρος και η εναλλαγη στρατιωτων θα καταβαλει τους ουκρανους μαζι με την πολιορκια, αλλα θελει χρονο αυτο. Τωρα, στην Οδησσο πχ, που βλεπουν τι γινεται στην μαριουπολη, δεν εχει μεινει μεσα ουτε 1 γυναικοπαιδο γιατι σε μια τετοια κατασταση παντα οι αμαχοι την πληρωνουν ειτε απο ρωσσυος ειτε απο ναζηδες. Δηλαδη αυτο που εγινε με την μαριουπολη δεν θα γινει αλλου γιατι οι ιδιοι οι ουρκανοι διωξαν τα γυναικοπαιδα στην οδησσο, θα δεις μολις πεσει η μαριπουλη σε 2 μερες θα αδειασει το κιεβο απο γυναικοπαιδα. Η σειρα ειναι Μαριουπολη, Νικολαεφ και Οδησσος και μετα Κιεβο με ή χωρις Χαρκοβο.
Τωρα ειμαι 1000% σιγουρος για το νατο οτι δεν θα κουνηθει οπως ειμαι 1000% οτι ο πουτιν δεν θα χτυπησει νατοικο εδαφος. Η μολδαβια ΔΕΝ ειναι νατοικο εδαφος. Αν γινει η στραβη σε 3 μερες εσβησαν οι βαλτικες χωρες, αλλα μετα σβησαμε ολοι μας.....δεν θα παει εκει, οχι τουλαχισοτν ακομα και σιγουρα οχι για τον βλακα τον ζελενσκι