Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 18:13

Γιάννης έγραψε:
denplirono έγραψε:.κανεναν οικτο βλαδημηρε μην κανεις το λαθος και διστασεις, πνιξε την σφιγγοφωλια χωρις ελεος καψτους ολους

Ντροπή σου.

τι λε ρε δημοκρατη, αμα πω δηλαδη ζητω η Ουκρανια ειμαι καλος, αν πω ζητω η Ρωσσια ειμαι για να ντρεπομαι; Σοβαρα τωρα, μην βλεπετε πολυ ΣΚΑΙ σας κανει το μυαλο κουρκουτι :s_crazy :s_crazy

ενω οι ναζηδες κρατανε αμαχους για ασπιδα και κρυβονται σε μπουντρουμια και λαγουμια, ο προεδρος Πουτιν μιλαει στον λαο του που παραληρει απο αγαπη για την πατριδα και τον Πουτιν
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 18 Μαρ 2022, 18:13

Γιάννης έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει και εδώ να ανοίξει ένα νήμα "Απίστευτες παπαριές που δεν πρέπει να χαθούν", για να κρατάμε όλα τα μαργαριτάρια μαζεμένα.

Αυτό το είχε φτιάξει το παλιό φόρουμ, και πέταγαν εκεί μέσα ότι δεν τους άρεσε, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μια ομάδα που κατέβαζε συνεχώς το επίπεδο των συζητήσεων πετώντας τους άλλους στον Καιάδα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 18 Μαρ 2022, 18:22

denplirono έγραψε:
Γιάννης έγραψε:
Ντροπή σου.

τι λε ρε δημοκρατη, αμα πω δηλαδη ζητω η Ουκρανια ειμαι καλος, αν πω ζητω η Ρωσσια ειμαι για να ντρεπομαι; Σοβαρα τωρα, μην βλεπετε πολυ ΣΚΑΙ σας κανει το μυαλο κουρκουτι :s_crazy :s_crazy

ενω οι ναζηδες κρατανε αμαχους για ασπιδα και κρυβονται σε μπουντρουμια και λαγουμια, ο προεδρος Πουτιν μιλαει στον λαο του που παραληρει απο αγαπη για την πατριδα και τον Πουτιν

Ντροπή σου ξανά. Ούτε για ροχάλες.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 18:23

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:
Στη Σόφια έχω πάει δύο φορές με Ζιφκοφ. Έβλεπαν Θεσσαλονικιο με μοτοσυκλέτα και πάθαιναν.

Αν σου πω ότι καθοντουσαν γύρω γύρω και την έβλεπαν όπως ο πεινασμένος το γλυκό.

για αυτο σου επιπα να μην εχει πεινα, εγω τους ειδα την περιοδο που τα φωτα τα εσβηναν και καθονταν στο σκοταδι...ασε τι περασε ο καθε λαος μονο αυτος το ξερει.

Τι σκοτεινό καθεστώς είναι ο κομμουνισμός, μου έκανε εντύπωση που κανείς δεν χαμογελούσε, και παντού υπήρχε ερημιά, δεν κυκλοφορούσαν στον δρόμο, στα χωριά, στις πόλεις στις γειτονιές λιακάδα, χαρά Θεού και αυτοί ήταν εξαφανισμένοι, οι Έλληνες τραλαλά τραλαλα, άσε που σε πλησίαζε Βούλγαρος και μύριζε σκατιλα δεν σκουπιζοντουσαν φαίνεται.

Ράν ταν πλαν εσύ που είσαι του κόμματος τους είχε δώσει εντολή το κόμμα να μη σκουπίζονται; Γιατί δεν το συζητώ να είχαν έλλειψη χαρτιού υγείας δεν είναι δυνατόν να συνέβαινε (το χαρτί υγείας το πουλούσαν στα τουριστικά είδη).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 18:40

Γιάννης έγραψε:
denplirono έγραψε:τι λε ρε δημοκρατη, αμα πω δηλαδη ζητω η Ουκρανια ειμαι καλος, αν πω ζητω η Ρωσσια ειμαι για να ντρεπομαι; Σοβαρα τωρα, μην βλεπετε πολυ ΣΚΑΙ σας κανει το μυαλο κουρκουτι :s_crazy :s_crazy

Ντροπη σε εσενα που οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι δηθεν για ντροπη. Μαθε λεβεντη μου μονον ο ηλιος ειναι ιδιος για ολους, τα μυαλα και οι αποψεις υπαρχουν για να διαφερουν. Το οτι εμεις ειμαστε σε αλλη μηκη κυμματος δεν ειναι για να ντρεπεται καποιος, αποδεξου οτι δεν υπαρχει μονον η δικη σου αποψη και γνωμη. Μπορεις να το αποδεκτεις αυτο; Εγω μπορω για αυτο και δεν κατηγορω οσους δε συμφωνουν μαζι μου. Εσυ;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 18:42

pluton έγραψε:
denplirono έγραψε:για αυτο σου επιπα να μην εχει πεινα, εγω τους ειδα την περιοδο που τα φωτα τα εσβηναν και καθονταν στο σκοταδι...ασε τι περασε ο καθε λαος μονο αυτος το ξερει.

Τι σκοτεινό καθεστώς είναι ο κομμουνισμός, μου έκανε εντύπωση που κανείς δεν χαμογελούσε, και παντού υπήρχε ερημιά, δεν κυκλοφορούσαν στον δρόμο, στα χωριά, στις πόλεις στις γειτονιές λιακάδα, χαρά Θεού και αυτοί ήταν εξαφανισμένοι, οι Έλληνες τραλαλά τραλαλα, άσε που σε πλησίαζε Βούλγαρος και μύριζε σκατιλα δεν σκουπιζοντουσαν φαίνεται.

Ράν ταν πλαν εσύ που είσαι του κόμματος τους είχε δώσει εντολή το κόμμα να μη σκουπίζονται; Γιατί δεν το συζητώ να είχαν έλλειψη χαρτιού υγείας δεν είναι δυνατόν να συνέβαινε (το χαρτί υγείας το πουλούσαν στα τουριστικά είδη).

προφανως δεν περνουσαν ετσι στον κομμουνισμο, αλλα μετα την πτωση του, αλλα ναι ηταν οντως οπως το περιγραφεις οι ανθρωποι εξαθλιωμενοι και αυτοι και το σωμα τους και οι αντοχες τους. Χαρα και ευτυχια που η πατριδα μας δεν περασε την λαιλαπα αυτη να δοξαζουμε του Κυριο για αυτο

Χεχε, δειτε πως καθαριζουν τα ποντικακια οι Τσετσενοι.... :D :D
Βαραν στον οροφο καιγεται ο ποντικος και απελευθερωνονται οι αμαχοι απ΄τα μπουντρουμια , θα αργησει καπως, αλλα κτηριο κτηριο θα βγουν οι ποντικοι
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 18 Μαρ 2022, 18:43

denplirono έγραψε:
Γιάννης έγραψε:

Ντροπη σε εσενα που οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι δηθεν για ντροπη. Μαθε λεβεντη μου μονον ο ηλιος ειναι ιδιος για ολους, τα μυαλα και οι αποψεις υπαρχουν για να διαφερουν. Το οτι εμεις ειμαστε σε αλλη μηκη κυμματος δεν ειναι για να ντρεπεται καποιος, αποδεξου οτι δεν υπαρχει μονον η δικη σου αποψη και γνωμη. Μπορεις να το αποδεκτεις αυτο; Εγω μπορω για αυτο και δεν κατηγορω οσους δε συμφωνουν μαζι μου. Εσυ;

Εγώ μπορώ να αποδεχτώ, λεβέντη μου, ότι όποιος σιγοντάρει θανάτους αμάχων είναι για φτύσιμο.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 19:02

Γιάννης έγραψε:
denplirono έγραψε:Ντροπη σε εσενα που οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι δηθεν για ντροπη. Μαθε λεβεντη μου μονον ο ηλιος ειναι ιδιος για ολους, τα μυαλα και οι αποψεις υπαρχουν για να διαφερουν. Το οτι εμεις ειμαστε σε αλλη μηκη κυμματος δεν ειναι για να ντρεπεται καποιος, αποδεξου οτι δεν υπαρχει μονον η δικη σου αποψη και γνωμη. Μπορεις να το αποδεκτεις αυτο; Εγω μπορω για αυτο και δεν κατηγορω οσους δε συμφωνουν μαζι μου. Εσυ;

Εγώ μπορώ να αποδεχτώ, λεβέντη μου, ότι όποιος σιγοντάρει θανάτους αμάχων είναι για φτύσιμο.

θα μπορουσαν να μην υπηρχαν καθολου θανατοι αμαχων αλλα οι ναζηδες νομιζουν οτι μπορουν να νικησουν τον ρωσσικο στρατο, αυτοι επελεξαν να πολεμησουν και οχι να το συζητησουν. Τωρα θα ξετρυπωθουν και μετα θα συνθηκολογησουν με τις πολεις τους κατεστραμενες, επιλογη τους ητανε αυτην διαλεξαν. Δεν εχουν καταλαβει ακομα οσο το ζοριζουν οσο το αργουνε τοσο χειροτερο θα ειναι, θα το καταλαβουν συντομα αυτο
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 19:07

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:

προφανως δεν περνουσαν ετσι στον κομμουνισμο, αλλα μετα την πτωση του, αλλα ναι ηταν οντως οπως το περιγραφεις οι ανθρωποι εξαθλιωμενοι και αυτοι και το σωμα τους και οι αντοχες τους. Χαρα και ευτυχια που η πατριδα μας δεν περασε την λαιλαπα αυτη να δοξαζουμε του Κυριο για αυτο

Χεχε, δειτε πως καθαριζουν τα ποντικακια οι Τσετσενοι.... :D :D
Βαραν στον οροφο καιγεται ο ποντικος και απελευθερωνονται οι αμαχοι απ΄τα μπουντρουμια , θα αργησει καπως, αλλα κτηριο κτηριο θα βγουν οι ποντικοι

Εγώ να σου πω έτσι όπως γνώρισα στα δύο ταξίδια μου στην Βουλγαρία του Ζιβκοφ, ήταν γροθιά στο στομάχι.

Πήγα να δω την δόξα του σοσιαλισμού και να επιβεβαιώσω την μιζέρια του καπιταλισμού.

Κινήθηκα ανεξάρτητα σε πολλά μέρη είδα ανθρώπους ψυχικά ρακη, στην Ελλάδα του 2010 που ο λαός ήταν ψυχικά πεσμενος, έμοιαζε σε σχέση με τον Βούλγαρο της εποχής Ζιβκοφ απείρως πιο αισιόδοξος και πιο καλύτερη η ψυχική του αντοχή.

Υπήρχε ενας επιπλαστος λούστρος και από κάτω υπήρχε άπειρη μιζέρια, γυναίκες που έβαφαν τα μαλλια τους με μια άθλια μπογιά, έμοιαζαν σαν ξεπεσμένες πόρνες, φόραγαν ρούχα όλοι το ίδιο χρώμα σε μια απόχρωση που έβγαζε μάτι, τα δε παράθυρα τους αντί για κουρτίνες είχαν κολλημένες εφημερίδες. Υπήρχαν πολλά κρατικά μαγαζιά που πουλούσαν είδη για ράψιμο, κουμπιά, κλωστές, βελόνες κλπ που πάει να πει ότι ραβοντουσαν μόνοι τους και ουρές, παντού ουρές....

Είχαν μια γιορτή στην Σόφια και ψηνανε ρέγγες, στον δρόμο, καθοντουσαν στην ατέλειωτη ουρά, έπαιρναν μια ψημένη ρέγγα και την έτρωγαν στα όρθια, χωρίς χαρτοπετσέτα, χωρίς πιάτο, χωρίς κάποιο ποτό, χωρίς ψωμί... Μια ρέγγα.

Τους βλέπαμε τι κάνουν αυτοί τώρα, για μια ρέγγα, ένα μικρό ψαράκι, ναι για μια ρέγγα στο χέρι.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 19:59

εμενα μου εχουνε πει αστα να μην τα λεω, οταν επεσε ο κομμουνισμος κατερρευσαν ολα, ο κοσμος εξαθλιωθηκε και πραγματικα πεινασε, πραγματικα ομως πληρη εξαθλιωση....2-3 χρονακια ηταν πολυ δυσκολα, μετα καπως καλυτερα σε μια 6-7 χρονια σηκωσαν κεφαλι, αλλα το τι τραβηξαν απο περιγραφες και μονο ειναι να σου πιανεται η καρδια...
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”