Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 22:11

vallon έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Greek-Russian billionaire Ivan Savvidis, a key investor in Greece who is thought to be close to Russian President Vladimir Putin, finds himself in an uncomfortable position as one Russian oligarch after another is targeted by sanctions in Europe.

https://www.arabnews.com/node/2044096/world

μπα;
έβαλε ο κούλης στο μάτι τον....μπαοκ;
κατάλαβα...

ρε αυτό το πράμα δεν αφήνει τίποτα.,.. φαταούλας σκέτος

δε νομιζω γιατι κατι τετοιο θα φερει διαλυτικες τασεις, ενταξει ειναι ΜΓ δε λεω, αλλα μεχρι εκει νομιζω δεν θα παει...τωρα βεβαια κανεις δεν ξερει το μελλον αλλα δε νομιζω να ειναι τοοοοοοοοοοοοοσο ΜΓ ....

------------------------
διαβασα αυτο

Ένοπλες Συρράξεις 18.03.2022 - 20:34
Θρίλερ με τους S-300 μεταξύ ΗΠΑ Βουλγαρίας και Σλοβακίας-Η Ρωσίδα Πρέσβης στη Βουλγαρία απείλησε την Σόφια
https://www.pentapostagma.gr/kosmos/eno ... s-i-rosida

και αυτο

Ρωσικό ΥΠΕΞ: H Μόσχα θα αντιδράσει στην απέλαση των διπλωματών της από την Βουλγαρία
https://www.defencenet.gr/asfaleia/diet ... diplomaton

και αμεσως το μυαλο πηγε την προφητεια που ελεγε "Κραυγή πολέμου έρχεται απο την Βουλγαρία..." και ελεγα εδω και χρονια με το μυαλο μου, ρε φιλε σε οποιο σεναριο και να το βαλω οσο τραβηγμενο και αν ειναι δεν μπορουσα να φανταστω ΠΩΣ στον κορακα απο την βουλγαρια θα γινει.....ε τωρα με τους s300 της βουλγαριας και τα personan non grata......αμεσως αυτο σκεφτηκα...ξερω, ψεκασμενος αμα το λεει ο πορτοσαλτες τιμη μου και καμαρι μου
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ο Πούτιν ειρωνεύεται τους Δυτικούς: «Τι ώρα θα γινόταν η εισβολή στην Ουκρανία;»

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 22:29

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:
ΜΓ τι είναι θα μου πει και εμένα κάνεις, έκανα κάτι συνδιασμούς δεν....

Μητσοτακη γμσαι :D

Μέχρι μύδια γιαχνί σκέφτηκα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 22:45

denplirono έγραψε:εμενα μου εχουνε πει αστα να μην τα λεω, οταν επεσε ο κομμουνισμος κατερρευσαν ολα, ο κοσμος εξαθλιωθηκε και πραγματικα πεινασε, πραγματικα ομως πληρη εξαθλιωση....2-3 χρονακια ηταν πολυ δυσκολα, μετα καπως καλυτερα σε μια 6-7 χρονια σηκωσαν κεφαλι, αλλα το τι τραβηξαν απο περιγραφες και μονο ειναι να σου πιανεται η καρδια...

Σε ένα πολυτελές κέντρο, ελληνική μουσική, οι Έλληνες ξεφαντωνουν και οι Βούλγαροι του σοσιαλιστικού παραδείσου, σε μια γωνιά κάθονται και χαζεύουν τους γλεντοκοπους Ρωμιούς (οι περισσότεροι από τους οποίους είναι και αριστεροί).

Και πως μου έρχεται και εμένα και ζητάω νερό από κάτι αποχαυνωμενους βουλγαρους γκαρσονια και τι νομίζεις ότι κάνουν;

Μου δείχνουν την βρύση, τι να κάνω και εγώ πήρα το ποτήρι μου και έβαλα νερό. Αμέ...

Μετά μου λες ότι το σελφ σέρβις το βρήκε ο καπιταλισμός. Ψέμα και δυτική προπαγάνδα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 22:47

εξαιρετικο βιντεο που δειχνει και πολες σκηνες απο ναζηδες

1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 22:56

Λευκός Οίκος: O Μπάιντεν περιέγραψε τις συνέπειες στον Κινέζο ομόλογό του Σι, εάν η Κίνα βοηθήσει τη Ρωσία στην Ουκρανία - analitis.gr
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Μαρ 2022, 23:07

pluton έγραψε:Λευκός Οίκος: O Μπάιντεν περιέγραψε τις συνέπειες στον Κινέζο ομόλογό του Σι, εάν η Κίνα βοηθήσει τη Ρωσία στην Ουκρανία - analitis.gr

ειναι απο τις λιγες φορες που προβλεπω οτι οι κινεζοι δεν θα κανουν τον κιζενο ως σηνηθως :P
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 23:08

denplirono έγραψε:
pluton έγραψε:Λευκός Οίκος: O Μπάιντεν περιέγραψε τις συνέπειες στον Κινέζο ομόλογό του Σι, εάν η Κίνα βοηθήσει τη Ρωσία στην Ουκρανία - analitis.gr

ειναι απο τις λιγες φορες που προβλεπω οτι οι κινεζοι δεν θα κανουν τον κιζενο ως σηνηθως :P

Όχι άμα τους κοντάει ας κάνουν τον Κινέζο.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 18 Μαρ 2022, 23:27

Η Ρωσία κατέληξε σε συμφωνία με τη Λευκορωσία προκειμένου η δεύτερη να την εφοδιάζει, εφόσον χρειαστεί, με τρόφιμα πρώτης ανάγκης, όπως είναι το σκληρό σιτάρι και το σπορέλαιο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για να αντιμετωπιστούν οι δυτικές κυρώσεις.

Το ποντικι
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 19 Μαρ 2022, 01:31

απο οτι ακουσα, ηδη η γνωστη αλυσιδα χοντρικης για μαγαζια εστιασης, εβαλε πλαφον 1 ή 2 δεκαλιτρα ηλιελαιο ανα ΑΦΜ :D

Βλεπω να γινεται ηλιελαιο run :ligouri:

Βενζινη εχω, ηλιελαιο εχω πω ρε φιλε σαν τον Σάχη της περσίας αισθάνομαι :laugh1: :winneer: :dancing033:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 19 Μαρ 2022, 01:42

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Εικόνα

ρουφάει το πουτιναριό; μπουκώνει;

H μεγαλύτερη απάτη των τελευταίων τριών δεκαετιών ακούει στο όνομα "ρωσικές ένοπλες δυνάμεις". Μιλάμε για ένα τσούρμο ανεκπαίδευτων χαϊβανιών που καβαλάνε σοβιετικά οχήματα του '70 που τα έχουν κάνει λίγο λίφτινγκ, τα οποία μάλιστα δεν έχουν κιόλας να τα ταϊσουν και να τα βάλουν βενζίνη.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Διεθνή”