Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Κοινωνικά θέματα.

Δηλώνω:

- καραντινικός
19
73%
- αντικαραντινικός
7
27%

Σύνολο ψήφων: 26

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Kαραντινικοί VS αντικαραντινικοί

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2020, 21:13

Adminović έγραψε:Εμένα ο παππούς μου, 85 ετών, πριν 4 μήνες πέρασε μια πνευμονια με πυρετό 39°C. Ήταν ιωση και εξελίχθηκε σε πνευμονία. Πήρε αντιβιωση και κάτι άλλα εισπνεόμενα και σε λίγες μέρες ήταν πάλι σπίτι (με βηχα βέβαια). Φαντάσου ότι είχε κάνει και εμβόλιο κατά της γρίπης (ίσως γιαυτό νομιζε ότι έχει ανοσια και το πήρε αψηφιστα).

Εγώ πάλι, που μάλλον με κόλλησε αυτή την ιωση, το πέρασα με λίγο πονολαιμο και άντε κάνα δέκατο (ούτε καν μέτρησα θερμοκρασία, απλά το λέω γιατί ένιωθα κρυαδες). Σε 1-2 ημέρες ήμουν εντελώς καλά.

Κορονοιος παιζει να ηταν. Πολυς κοσμος ειχε φετος τετοιου ειδους πνευμονια, εμου συμπεριλαμβαμενον (γι'αυτο και πιστευω οτι δεν θα παθω τιποτα αφου εχω ηδη ανοσια).
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Μαρ 2020, 21:22

ВладимирВладимирович έγραψε:
Adminović έγραψε:Εμένα ο παππούς μου, 85 ετών, πριν 4 μήνες πέρασε μια πνευμονια με πυρετό 39°C. Ήταν ιωση και εξελίχθηκε σε πνευμονία. Πήρε αντιβιωση και κάτι άλλα εισπνεόμενα και σε λίγες μέρες ήταν πάλι σπίτι (με βηχα βέβαια). Φαντάσου ότι είχε κάνει και εμβόλιο κατά της γρίπης (ίσως γιαυτό νομιζε ότι έχει ανοσια και το πήρε αψηφιστα).

Εγώ πάλι, που μάλλον με κόλλησε αυτή την ιωση, το πέρασα με λίγο πονολαιμο και άντε κάνα δέκατο (ούτε καν μέτρησα θερμοκρασία, απλά το λέω γιατί ένιωθα κρυαδες). Σε 1-2 ημέρες ήμουν εντελώς καλά.

Κορονοιος παιζει να ηταν. Πολυς κοσμος ειχε φετος τετοιου ειδους πνευμονια, εμου συμπεριλαμβαμενον (γι'αυτο και πιστευω οτι δεν θα παθω τιποτα αφου εχω ηδη ανοσια).

Γενικά ακούγεται ότι ο ιός κυκλοφορούσε από αρκετά πιο πριν. Ίσως οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τα Χριστούγεννα βοήθησαν να μην εκδηλωθει τόσο.

Ο παππούς μου δεν είχε πάθει ποτέ ξανά πνευμονια, αν και παθαίνει συχνά τέτοιες ιωσεις.

Αν είναι έτσι πάντως, έχουμε ανοσια. :P
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2020, 21:29

Προέλλην έγραψε:Ο Τραμπ βρήκε το φάρμακο. Μεθαύριο τελειώνει η πανδημία.

Δηλαδη αναβάλλεται το zombie apocalypse;
Παλι μας κοροϊδευαν οι Ιλλουμινάτοι :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μαρ 2020, 21:36

Πλάκα-πλάκα, κι εγώ είχα ένα βαθύ ξερό βήχα για 3-4 εβδομάδες στις αρχές του χρόνου :hmhmhm:
Όχι πονόλαιμο, πυρετό, πονοκέφαλο, όμως.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μαρ 2020, 21:38

Προέλλην έγραψε:Ο Τραμπ βρήκε το φάρμακο. Μεθαύριο τελειώνει η πανδημία.

Δηλαδη αναβάλλεται το zombie apocalypse;
Παλι μας κοροϊδευαν οι Ιλλουμινάτοι :nono:

Έλα παιδιά, να μην πέφτουν οι άμυνες. Συνεχίζουμε να στοκάρουμε υλικό για doomsday/apocalypse.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2020, 21:42

Προέλλην έγραψε:Όχι πονόλαιμο, πυρετό, πονοκέφαλο, όμως.

Εξαρταται απο την γενικη κατασταση του καθενος, αν εισαι υγιης (δεν καπνηζεις, τρως υγιεινα κοκ) μπορει να τη ξεπερασεις με πολυ ελαφρα συμπτωματα ή και ασυμπτωματικα.
Εγω ειχα πυρετο, πολυ βηχα και ελαφρυ πονολαιμο, αλλα ειμαι φανατικος καπνιστης και τα πνευμονια μου (υποθετω) δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Μαρ 2020, 21:51

Προέλλην έγραψε:Όχι πονόλαιμο, πυρετό, πονοκέφαλο, όμως.

Εξαρταται απο την γενικη κατασταση του καθενος, αν εισαι υγιης (δεν καπνηζεις, τρως υγιεινα κοκ) μπορει να τη ξεπερασεις με πολυ ελαφρα συμπτωματα ή και ασυμπτωματικα.
Εγω ειχα πυρετο, πολυ βηχα και ελαφρυ πονολαιμο, αλλα ειμαι φανατικος καπνιστης και τα πνευμονια μου (υποθετω) δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση.

Πάρε ένα τέτοιο https://www.ofarmakopoiosmou.gr/en/phar ... -1-temahio (ΕΛ απάτη, τα ίδια ροόμετρα έχουν 9.99 ευρώ εδώ)

και φύσα.

Μετά, δες που είσαι με βάση αυτό

Γενικά, οι καπνιστές έχετε λιγότερο πνευμόνι απο τους νορμάλ. Επίσης, η κάθε πνευμονία που περνάς, σου αφαιρεί πνευμόνι. Μερικές φορές με άσκηση ξαναγυρνάει, άλλες μένει μόνιμο κουσούρι.

Ο κορονοϊός μπορεί να είναι επικίνδυνος για καπνιστές που έχουν περάσει 1-2 πνευμονίες. Προσοχή.
1 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2020, 21:55

Πρεπει να το δοκιμασω, θενξ για την ιδεα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Μαρ 2020, 22:00

Προέλλην έγραψε:Έλα παιδιά, να μην πέφτουν οι άμυνες. Συνεχίζουμε να στοκάρουμε υλικό για doomsday/apocalypse.

Εγω φοβαμαι μονο τη περιπτωση οτι ο ιος εξεληχθηκε ηδη σε πιο θανασιμη μορφη απ'ο τι ηταν πριν. Αυτοι οι αριθμοι θανατων στην Ιταλια ειναι πολυ ανησυχητικοι, σαν να ειναι αλλος ιος απ' αυτον που περασε στη Κινα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 24 Μαρ 2020, 22:41

Προέλλην έγραψε:Έλα παιδιά, να μην πέφτουν οι άμυνες. Συνεχίζουμε να στοκάρουμε υλικό για doomsday/apocalypse.

Εγω φοβαμαι μονο τη περιπτωση οτι ο ιος εξεληχθηκε ηδη σε πιο θανασιμη μορφη απ'ο τι ηταν πριν. Αυτοι οι αριθμοι θανατων στην Ιταλια ειναι πολυ ανησυχητικοι, σαν να ειναι αλλος ιος απ' αυτον που περασε στη Κινα.

Και τι θα κερδίσουν αποκρύπτοντάς το; Αν ισχύει αυτό θα το γνωρίζαμε όλοι. Θα βοηθούσε και στα περιστατικά εναντίωσης στην καραντίνα, θα βοηθούσε στόκους ηγέτες κρατών να πάρουν γρηγορότερα μέτρα και άλλα πολλά.
Οπότε δνε νομίζω να έχει συμβεί. Απλά το σύστημα υγείας της Ιταλίας φάνηκε στην περίπτωση της Λομβαρδίας ότι ήταν για τον μπουτσο.
Αυτό και μόνο αυτό φταίει που έχουν τόσα συμβάντα
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”