Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2020, 17:54

Adminović έγραψε:
Bazoomba έγραψε:Τα στοιχεια αφορουν το νεο .com ?
Ησουν μελος, απεφυγες την Juno και παρολα αυτα σχηματισες αρνητικη εικονα?

Και το νέο και το παλιό.

Αυτό το υστερικό Ξούνο ήρθε κι εδώ και πόσταρε όλο ρατσιστομαλακίες και πήρε πόδι. :laugh1:

ειναι η Juno ρατσιστρια; και αυτο που λες; :ohno:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 29 Μάιος 2020, 17:58

nemo έγραψε:
vantono έγραψε:Φόσι και χέλης ειναι φιλελεύθεροι (κυρίως με την κοινωνική έννοια, όχι την οικονομική). ΝΔκράτες ταγμένους στο κόμμα κτλ, με την αυστηρή έννοια του όρου, δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Δεν ειναι κομματικοποιημένοι.

εμπα βρε στην ουσια ολο το πας και το πας ....με ενα λογο εμεις αριστεριστες γραφουμε παντα τις αληθειες
και τις μεγαλυτερες παπαριες :angry:

καλά άσ'το, εσυ μη μιλας καν. Πρώτος στις παπαριές ήσουν και εκει, οπως και εδω, και παντοτε εκτός τοπου και χρόνου. Μισο λέβελ πιο κατω απο σταμο/ραν. Η σημαντική διαφορά σας ειναι οτι εκείνος εχει πλάκα, και ενίοτε γινεται έως και συμπαθής.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 18:01

vantono έγραψε:
nemo έγραψε:εμπα βρε στην ουσια ολο το πας και το πας ....με ενα λογο εμεις αριστεριστες γραφουμε παντα τις αληθειες

καλά άσ'το, εσυ μη μιλας καν. Πρώτος στις παπαριές ήσουν και εκει, οπως και εδω, και παντοτε εκτός τοπου και χρόνου. Μισο λέβελ πιο κατω απο σταμο/ραν. Η σημαντική διαφορά σας ειναι οτι εκείνος εχει πλάκα, και ενίοτε γινεται έως και συμπαθής.

Εδώ πάντως ο Νίμο είναι ο δεύτερος τη τάξει διανοητής.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2020, 18:10

vantono έγραψε:
nemo έγραψε:εμπα βρε στην ουσια ολο το πας και το πας ....με ενα λογο εμεις αριστεριστες γραφουμε παντα τις αληθειες

εγω δεν εχω πλακα εχω απο το αλλο ομως ..εσυ απο οτι γραφεις τα μισα ειναι παπαριες
και τα αλλα ηλιθιοτητες αριστεριστικες ... αλλα μεγαλωνεις και εχεις αρχισει να αναθεωρεις καπως
οποτε θα σε περιμενω για ελληνικα ουζα οταν θα στρωσεις ελληνικο χαρακτηρα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 29 Μάιος 2020, 18:14

Mην του κάνεις την χάρη τόσο εύκολα Νίμο. Για να κάτσει στο τραπέζι για ούζα με σένα θα πρέπει να διαβάσει τουλάχιστον τις μισές απο τις βιβλιοθήκες σου.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2020, 18:22

Προέλλην έγραψε:Mην του κάνεις την χάρη τόσο εύκολα Νίμο. Για να κάτσει στο τραπέζι για ούζα με σένα θα πρέπει να διαβάσει τουλάχιστον τις μισές απο τις βιβλιοθήκες σου.

.

μη λες πολλα ..τον διαφωτισμο του σταλιν για δυο μηνες αρκει να λεει το πατερ υμων δεκα φορες την ημερα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 29 Μάιος 2020, 18:22

nemo έγραψε:
vantono έγραψε:καλά άσ'το, εσυ μη μιλας καν. Πρώτος στις παπαριές ήσουν και εκει, οπως και εδω, και παντοτε εκτός τοπου και χρόνου. Μισο λέβελ πιο κατω απο σταμο/ραν. Η σημαντική διαφορά σας ειναι οτι εκείνος εχει πλάκα, και ενίοτε γινεται έως και συμπαθής.

εγω δεν εχω πλακα εχω απο το αλλο ομως ..εσυ απο οτι γραφεις τα μισα ειναι παπαριες
και τα αλλα ηλιθιοτητες αριστεριστικες ... αλλα μεγαλωνεις και εχεις αρχισει να αναθεωρεις καπως
οποτε θα σε περιμενω για ελληνικα ουζα οταν θα στρωσεις ελληνικο χαρακτηρα :laugh1:

Άραξε τωρα στο στρογγυλοτράπεζο με τον σταμο,προς το παρόν, να τα πίνετε μαζί. Εγω θα ερχομαι απο πανω σας δήθεν ως σερβιτόρος και θα σας ψεκάζω. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2020, 18:28

nemo έγραψε:
τεσπα ειναι αυτο που ειπε καποιος προηγουμενως οτι οι πολλοι που γραφουν γραφουν για χαβαλε και μονο

Ρε παπάρα δε φαντάζομαι να εννοείς ότι το ελεύθερο είναι χώρος χαβαλέ.
Τόσο σοβαρός και ποιοτικός διαδικτυακός χώρος σαν το ''ελεύθερο'' δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, ούτε και θα υπάρξει στο μέλλον, και αν πάρουμε και την πιστοποίηση εγκυρότητας που θέλουμε από το ειδικό σάιτ που μοιράζει πιστοποιητικά εγκυρότητας (αποκλειστικά σε επιστημονικές μελέτες αλλά με εμάς θα κάνει μια εξαίρεση) επάξια θα καταλάβουμε την πρώτη θέση στο λίμπρο ντ' όρο των ελληνικών διαδικτυακών καφενείων.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2020, 18:35

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:
τεσπα ειναι αυτο που ειπε καποιος προηγουμενως οτι οι πολλοι που γραφουν γραφουν για χαβαλε και μονο

Ρε παπάρα δε φαντάζομαι να εννοείς ότι το ελεύθερο είναι χώρος χαβαλέ.
Τόσο σοβαρός και ποιοτικός διαδικτυακός χώρος σαν το ''ελεύθερο'' δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, ούτε και θα υπάρξει στο μέλλον, και αν πάρουμε και την πιστοποίηση εγκυρότητας που θέλουμε από το ειδικό σάιτ που μοιράζει πιστοποιητικά εγκυρότητας (αποκλειστικά σε επιστημονικές μελέτες αλλά με εμάς θα κάνει μια εξαίρεση) επάξια θα καταλάβουμε την πρώτη θέση στο λίμπρο ντ' όρο των ελληνικών διαδικτυακών καφενείων.

ειμαστε ρε παπαρα αλλα για να ανεβουμε στο δωδεκαθεο πρεπει να καλεσουμε καμια δεκαρια εθνικιστες :P
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2020, 18:37

vantono έγραψε:
nemo έγραψε:

Άραξε τωρα στο στρογγυλοτράπεζο με τον σταμο,προς το παρόν, να τα πίνετε μαζί. Εγω θα ερχομαι απο πανω σας δήθεν ως σερβιτόρος και θα σας ψεκάζω. :D

δεν μας πιανει ρε το ψεκασμα εμας .. :-/
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”