Καλησπέρα σας!
Σήμερα έκανα την εγγραφή μου στην νομική σχολή και ως πρωτοετής πλέον φοιτήτρια έχω κι εγώ τις γνωστές φοιτητικές απορίες και ανησυχίες μου! Θα ήμουν πολύ ευγνώμων εάν κάποιος μεγαλύτερος θα μου απαντουσε σε μία απορια μου. Ή διδακτική ώρα πόσο ακριβώς διαρκεί; Θέλω να πω εφόσον υπάρχουν συνεχόμενα μαθήματα πως θα προλαβαινω να πηγαίνω στο εστιατόριο. Επίσης θα προλαβαινω να σημειώνω όσα λέει ο καθηγητής στο μάθημα; Γιατί εγώ έχω συνηθίσει να γράφω με ωραία γράμματα και τώρα θα χρειαστεί να γράφω όπως να ναι;
Ευχαριστώ!
Συμβουλες-Πληροφοριες
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Συμβουλες-Πληροφοριες
Συγχαρητήρια και καλώς ήρθες στο φόρουμ!
45 λεπτά μάθημα και 15 λεπτά διάλειμμα. Εκτός αν πχ ο καθηγητής σας πει να κάνει 1.5 ώρες σερί και σας αφήσει να φύγετε μετά (σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί).
Θέλει να γράφεις λίγο πιο γρήγορα και με συντομογραφίες (πχ το Σύνταγμα θα το γράφεις Σ, τον Κανόνισμο της Βουλής ΚτΒ, θα βάζεις βελάκια, ίσον κλπ). Η εναλλακτική λύση είναι να ηχογραφεις το μάθημα, αλλά θα πρέπει να είσαι μπροστά - μπροστά.
Για το εστιατόριο δεν έχω ιδέα. Πρέπει να πας σε συγκεκριμένες ώρες;
Σας είπαν μήπως πότε θα μπορέσετε να κάνετε εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΚΠΑ;;
45 λεπτά μάθημα και 15 λεπτά διάλειμμα. Εκτός αν πχ ο καθηγητής σας πει να κάνει 1.5 ώρες σερί και σας αφήσει να φύγετε μετά (σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί).
Θέλει να γράφεις λίγο πιο γρήγορα και με συντομογραφίες (πχ το Σύνταγμα θα το γράφεις Σ, τον Κανόνισμο της Βουλής ΚτΒ, θα βάζεις βελάκια, ίσον κλπ). Η εναλλακτική λύση είναι να ηχογραφεις το μάθημα, αλλά θα πρέπει να είσαι μπροστά - μπροστά.
Για το εστιατόριο δεν έχω ιδέα. Πρέπει να πας σε συγκεκριμένες ώρες;
Σας είπαν μήπως πότε θα μπορέσετε να κάνετε εγγραφή στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΚΠΑ;;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Goji Berry
- Rookie poster

Ευχαριστώ πολύ!
Λοιπον, για το εστιατόριο ρωταω γιατί πχ το συνταγματικό είναι 11-13 και το επόμενο 13-15 και θέλω να πάω να φαω.Θα προλαβω; Θα μας αφήσει ο καθηγητής λίγο πιο νωρίς ή θα τελειώσω νταν μία και μετά άλλο μάθημα....
Επίσης για να απαντήσω στην ερώτηση σου, μας έδωσαν ένα φυλλάδιο με οδηγίες.Μπηκα στην ιστοσελίδα που έγραφε και έκανα την αίτηση για να παραλαβω τους κωδικούς.Μου απάντησαν ότι θα πρέπει να περιμένω δύο εργάσιμες μέρες.
Λοιπον, για το εστιατόριο ρωταω γιατί πχ το συνταγματικό είναι 11-13 και το επόμενο 13-15 και θέλω να πάω να φαω.Θα προλαβω; Θα μας αφήσει ο καθηγητής λίγο πιο νωρίς ή θα τελειώσω νταν μία και μετά άλλο μάθημα....
Επίσης για να απαντήσω στην ερώτηση σου, μας έδωσαν ένα φυλλάδιο με οδηγίες.Μπηκα στην ιστοσελίδα που έγραφε και έκανα την αίτηση για να παραλαβω τους κωδικούς.Μου απάντησαν ότι θα πρέπει να περιμένω δύο εργάσιμες μέρες.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Goji Berry έγραψε:Ευχαριστώ πολύ!
Δε θα προλαβαινεις στο λεω εγω

0 .
-
Ελένη
- Rookie poster

Goji Berry έγραψε:Ευχαριστώ πολύ!
Γεια σου συμφοιτήτρια! Να σε ρωτήσω, όταν λες έδωσαν φυλλάδιο με οδηγίες, εννοείς οδηγό σπουδών; Επίσης μπορείς να μου πεις περιληπτικά τι διαδικασία ακολουθήθηκε σήμερα και τι σας είπαν, γιατί αγωνιώ! Με καταλαβαίνεις πιστεύω...

0 .
-
Goji Berry
- Rookie poster

Γεια και σε εσενα!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Λοιπόν πήγα σήμερα στις εννιά στην τοποθεσία που έγραφε ή ανακοίνωση.Ειχε πολύ κοσμο,μην φρικαρεις όταν πας! Περίμενα στην σειρα, ή οποία ήταν όπως να ναι χωρίς αλφαβητική σειρά τίποτα, και έδωσα στην κυρία τα χαρτια. Θα πρέπει όμως πριν τα παραδώσεις να συμπληρώσεις μία υπευθυνη δήλωση που θα την βρεις εκει. Μετά σε στέλνουν σε έναν κύριο στο διπλανό γραφειο.Του δίνεις την δήλωσ,την φωτοτυπία ταυτότητας και την αιτηση,τα οποία θα σου τα έχει συρραψει ή κυρία και εκείνος θα σου δώσει το πιστοποιητικό εγγραφής και ένα φυλλάδιο με οδηγιες.Αυτο δεν είναι ο οδηγός σπουδών αλλά ένα χαρτί που λέει κάποιες πληροφορίες για την γραμματεία, την ιστοσελίδα που θα πρεπει να μπεις για να κάνεις την αίτηση για τους κωδικούς και που θα μπορείς να μπαίνει με αυτούς. Εγώ έκανα την αίτηση σήμερα και μου απάντησαν ότι θα πρέπει να περιμένω δύο εργάσιμες μέρες.
Ελπίζω να βοηθησα!
Εσύ πότε θα πας για εγγραφή;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Λοιπόν πήγα σήμερα στις εννιά στην τοποθεσία που έγραφε ή ανακοίνωση.Ειχε πολύ κοσμο,μην φρικαρεις όταν πας! Περίμενα στην σειρα, ή οποία ήταν όπως να ναι χωρίς αλφαβητική σειρά τίποτα, και έδωσα στην κυρία τα χαρτια. Θα πρέπει όμως πριν τα παραδώσεις να συμπληρώσεις μία υπευθυνη δήλωση που θα την βρεις εκει. Μετά σε στέλνουν σε έναν κύριο στο διπλανό γραφειο.Του δίνεις την δήλωσ,την φωτοτυπία ταυτότητας και την αιτηση,τα οποία θα σου τα έχει συρραψει ή κυρία και εκείνος θα σου δώσει το πιστοποιητικό εγγραφής και ένα φυλλάδιο με οδηγιες.Αυτο δεν είναι ο οδηγός σπουδών αλλά ένα χαρτί που λέει κάποιες πληροφορίες για την γραμματεία, την ιστοσελίδα που θα πρεπει να μπεις για να κάνεις την αίτηση για τους κωδικούς και που θα μπορείς να μπαίνει με αυτούς. Εγώ έκανα την αίτηση σήμερα και μου απάντησαν ότι θα πρέπει να περιμένω δύο εργάσιμες μέρες.
Ελπίζω να βοηθησα!
0 .
-
Ελένη
- Rookie poster

Goji Berry έγραψε:Γεια και σε εσενα!
Ελπίζω να βοηθησα!
Μάλισταα! Ωραία πραγματα! Σε ευχαριστώ πολυ!
Εγώ πάω Παρασκευή, οπότε έχω ακόμη!
0 .
-
xristos
- Rookie poster

Βολευει η καρτα απεριοριστων διαδρομων για τις μετακινησεις στη σχολη;
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

xristos έγραψε:Βολευει η καρτα απεριοριστων διαδρομων για τις μετακινησεις στη σχολη;
Εξαρτάται.
Θα χρησιμοποιείς και μετρό και λεωφορείο;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
xristos
- Rookie poster

Admin έγραψε:xristos έγραψε:Βολευει η καρτα απεριοριστων διαδρομων για τις μετακινησεις στη σχολη;
Εξαρτάται.
Θα χρησιμοποιείς και μετρό και λεωφορείο;
Ναι, ,μετρο και ηλεκτρικο σιγουρα
0 .