Space Travellers

Επιτραπέζια, ηλεκτρονικά, παιχνίδια ρόλων.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Re: Space Travellers

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 06 Μάιος 2018, 11:26

Τσακώνω το ακτινοβόλο και λέω να την κάνω.10% πιθανότητες δε τις λες καλές.
1 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 06 Μάιος 2018, 11:48

Ίφιδα έγραψε:Τσακώνω το ακτινοβόλο και λέω να την κάνω.10% πιθανότητες δε τις λες καλές.

αυτά είναι :) εάν δεν είχες τον ανιχνευτή ρανταρ να σε προειδοποιεί το σκάφος του τρόμου θα σε τραβούσε στην κόλαση, σε άλλη διάσταση. ο ανιχνευτης σκοτεινής ύλης είναι χρήσιμος και σε άλλη 'θέση' του σεναρίου.

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 11:50

Καλημέρα
Παρ' ότι χάθηκα στο διάστημα δέν στάθηκα άτυχος.
Βρήκα την οικογένεια Robinson η οποία μου έδωσε ένα από τα εφεδρικά της διαστημικό σκάφος υπερεξεληγμένο μαχητικό, εξοπλισμένο με κανόνια netrino. Οπότε είμαι και πάλη στο παιχνίδι.
Όχι τί νόμισες ότι παίζομαι
τόσο εύκολα ?
Είμαι άπαιχτος ο παίχτης !
1 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 12:00

Μπορεί ο ναίος να είν' ωραίος, μα ο παλιός είναι αλλιώς !
Χε χε χε θα αναπροσαρμόσεις το σενάριο ?
Χμ... μάλλον θα παιδευτείς λίγο.
Δέν έδωσες σημασία που έγραψα σε προηγούμενο post ότι έχω πολλά βέλη στη φαρέτρα, καρφωμένα στην πλάτη μου.
Να δώ τί ναία έκπληξη μου ετοιμάζεις !!!
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 06 Μάιος 2018, 12:05

relativer777 έγραψε:...είναι αλλιώς !

ενδιαφέρουσα εξέλιξη, αυτοι οι Robinson είναι απρόβλεπτοι :laugh1:

βρισκεσαι στην θεση 22 όπου είναι ο πλανήτης των παγωμένων ψυχών.
ας πουμε οτι οι Robinson ειναι άνετοι "large" και το σκάφος που σου δινουν εχει 2 ζαρια εφόδια
(παιρνω 2 νουμερα), τα εφόδια σου είναι 5+5=10

εισαι στη θέση 22
τα διαθέσιμα νουμερα ειναι 3, 1, 1
μπορεις να παρεις νουμερα και να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις απο την θέση σου
για να πας μπροστά ή για να πας πίσω.
τι νουμερα θα πάρεις και τι θα τα κάνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 12:37

Θα επιλέξω το - 3 +1 και πηγαίνω στη Θέση 20
0 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 14:39

Φίλε Spark
Αυτή και άν δέν είναι ανατροπή !
Από το ναδίρ στο ζενίθ της λίστας.
Είμαι περίεργος για το πώς θα εξελιχθεί
Το παιχνίδι. Από ανατροπές είναι βέβαιο
ότι θα υπάρξουν πολλές.
Θα καταφέρει κάποιος πράκτορας να επιστρέψει στην Γή νικητής ?
Προς το παρόν έχω άλλες βλέψεις.
Να βρώ οπωσδήποτε τα σφυριχτόπαιδα
Και να τα επιστρέψω στον πλανήτη λίμπο. Η ερώτηση είναι σε ποιο νούμερο θέσης βρίσκεται ο πλανήτης Υ ?
:sgrat:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 06 Μάιος 2018, 15:53

Spark έγραψε:εάν θέλεις να επικοινωνήσεις με κάποιον μπορεις να το κάνεις, εδω ειμαστε σε ακούμε, και οι άλλοι πράκτορες.
λοιπον τι έχεις να πεις;

Γυρίζω γρήγορα στο σκάφος και -μέχρι να ρθει η σειρά μου :D -, στέλνω ένα μήνυμα

"Πράκτορες Αγάπης, Κουλούρι, Διάδοχε, Αλβέρτο, σας πήρε το μάτι μου πριν λίγο καιρό στον πλανήτη Λίμπο, οπότε υποθέτω όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα, να βοηθήσουμε. Δε μπορούμε να τα βάλουμε μόνοι μας με τους πειρατές. Βρίσκομαι στη θέση 29 και βρήκα το αστρόπλοιο Horizon όπου ο ανιχνευτής σκοτεινής ύλης χτύπησε κόκκινα. Ίσως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δόλωμα-παγίδα για τους Πειρατές. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάμε στη θεση 36 να ρωτήσουμε την Ιέρεια πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους Λίμπο και να εξουδετερώσουμε τους πειρατές. Αν κάποιος είναι κοντά ας πάει, ο πρώτος που θα φτάσει να ενημερώσει, ώστε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Ελπίζω να με βγάλει ο "δρόμος" προς τα εκεί."
2 .

Άβαταρ μέλους
relativer777
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό relativer777 » 06 Μάιος 2018, 16:20

Φίλη Ίφιδα νομίζω ότι ο στόχος μας είναι Κοινός. Μήν ανησυχείς για τους πειρατές. Έχω υπερσύγχρονο διαστημόπλοιο με κανόνια νετρονίων
Αυτά είναι σε θέση να διαλύσουν τον πειρατικό στόλο. Το πρόβλημα είναι να βρεθεί η θέση Υ που βρίσκονται τα σφυριχτόπαιδα. Οπότε η πρότασή σου
Είναι σωστή. Πρέπει να επιδιώξουμε να πάμε στην θέση 36.
Ή ιδέα σου για το διαστημόπλοιο Horizon
Δέν έχει νόημα διότι οι πειρατές το κατέστρεψαν. Οπότε δέν θα πέσουν σε καμία παγίδα μας.
Θα είμαστε σε επαφή .
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Μάιος 2018, 16:38

Ίφιδα έγραψε:"Πράκτορες Αγάπης, Κουλούρι, Διάδοχε, Αλβέρτο, σας πήρε το μάτι μου πριν λίγο καιρό στον πλανήτη Λίμπο, οπότε υποθέτω όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα, να βοηθήσουμε. Δε μπορούμε να τα βάλουμε μόνοι μας με τους πειρατές. Βρίσκομαι στη θέση 29 και βρήκα το αστρόπλοιο Horizon όπου ο ανιχνευτής σκοτεινής ύλης χτύπησε κόκκινα. Ίσως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δόλωμα-παγίδα για τους Πειρατές. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάμε στη θεση 36 να ρωτήσουμε την Ιέρεια πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους Λίμπο και να εξουδετερώσουμε τους πειρατές. Αν κάποιος είναι κοντά ας πάει, ο πρώτος που θα φτάσει να ενημερώσει, ώστε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Ελπίζω να με βγάλει ο "δρόμος" προς τα εκεί."

Κόπι δατ.

Κι εγώ θέλω να τελειώσουμε τους πειρατές, να σώσουμε τα λιμπόπαιδα έστω.

Θα κατευθυνθώ προς την Ιέρεια.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Παιχνίδια”