Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 25 Ιούλ 2018, 09:20

Γύπας έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Δεν αλλάζεις nickname λέω γω.

και άβαταρ. Δεν βλέπεται ο πούστης! :dunno:

Στείλε μου ταχυδρομική διεύθυνση να σου στείλω γιγαντοαφίσα. :D
1 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 25 Ιούλ 2018, 09:21

Αρίστος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:76 νεκροι και ουτε μια παραιτηση, ετσι για το γαμωτο ρε παιδι μου. Ειναι απιστευτοι!

Αυτοι που βαλαν τις φωτιες το εκαναν για να παραιτηθει η κυβερνηση. Συνεπως ο καλυτερος πολεμος στον πολεμο τους ειναι να εξαντλησουμε την τετραετια και να κλεισουμε τις συμφωνιες με Σκοπια και Αλβανια που τοσο θελουν να αποφυγουν.

.

Μια κατηγορία μόνος του! :laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 25 Ιούλ 2018, 09:33

Διάδοχος έγραψε:
Φωτιά στα τόπια! έγραψε:
Ναι ρε συ, έστω για το θεαθήναι. Αν ήμουν ο Τσίπρας θα ξήλωνα ορισμένους.

Δεν αλλάζεις nickname λέω γω.

Άμα αλλάξεις άβαταρ τον μπούλη που παίζει με τα πυρηνικά κουμπιά, θα αρχίσω να το σκέφτομαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υπερκουλτουριάρης » 25 Ιούλ 2018, 10:25

Echelon έγραψε:Εν τω μεταξύ ο μπαρμπαριστος πιστεύει ότι η νδουλα θα κυρώσει την συμφωνία με τα Σκόπια και απλά με την τωρινη στάση της ψαρεύει ψήφους. Από την άλλη πιστεύει πως βάλανε φωτιές για να πέσουν οι ζαιοι(και να έρθει ποιος ; )και να μην περάσει η συμφωνία. Το τυπακι βρίσκεται σε παράκρουση.

Δεν διάβασα Αρίστο,αλλά και εγώ περίπου αυτό πιστεύω.
Ρωσία/Τουρκία/Γερμανία- Noor1/Αριστοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 25 Ιούλ 2018, 10:31

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
Echelon έγραψε:Εν τω μεταξύ ο μπαρμπαριστος πιστεύει ότι η νδουλα θα κυρώσει την συμφωνία με τα Σκόπια και απλά με την τωρινη στάση της ψαρεύει ψήφους. Από την άλλη πιστεύει πως βάλανε φωτιές για να πέσουν οι ζαιοι(και να έρθει ποιος ; )και να μην περάσει η συμφωνία. Το τυπακι βρίσκεται σε παράκρουση.

Δεν διάβασα Αρίστο,αλλά και εγώ περίπου αυτό πιστεύω.
Ρωσία/Τουρκία/Γερμανία- Noor1/Αριστοι.
Ποιό από τα δύο; Και τα δύο;
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Ιούλ 2018, 10:43

Εκτός από τον Αμβρόσιο υπάρχει και μια μεγάλη μάζα χρηστών του Φόρουμ - πρώην οπαδών του Αρίστου από το Πατάρι και τη συνάντηση στο χώρο του 12 Χ 10 μ. στο Χαλάνδρι (2012) με παρουσία του Χαραλαμπίδη - η οποία πιστεύει ότι:

α) Η Ρένα Δούρου είναι όμορφη και άξια για τις ψήφους που πήρε από τους πρώην Αγανακτισμένους, πρέπει να παρασημοφορηθεί. Αυτό θα είναι και μια απάντηση για την οργανωμένη προσπάθεια της Αντιπολίτευσης και της Ρωσίας για να σπιλώσουν την εικόνα της κυβέρνησης και να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση.

β) Οι πραξικοπηματίες της 15ης Ιουλίου 1974 κατά του Μακάριου, πρέπει επίσης να παρασημοφορηθούν σε επίσημη τελετή, με παρουσία των πιστών χρηστών του Φόρουμ που ξεσηκώνονται κάθε Ιούλιο να μας υπενθυμίσουν τις άοκνες προσπάθειες των χουντικών της 21ης Απριλίου και του Ιωαννίδη για την πραγματοποίηση της ποθητής Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 25 Ιούλ 2018, 11:02

Αρίστος έγραψε:
Nostalgia έγραψε:76 νεκροι και ουτε μια παραιτηση, ετσι για το γαμωτο ρε παιδι μου. Ειναι απιστευτοι!

Αυτοι που βαλαν τις φωτιες το εκαναν για να παραιτηθει η κυβερνηση. Συνεπως ο καλυτερος πολεμος στον πολεμο τους ειναι να εξαντλησουμε την τετραετια και να κλεισουμε τις συμφωνιες με Σκοπια και Αλβανια που τοσο θελουν να αποφυγουν.

.

Ποιοι ειναι αυτοι που εβαλαν τις φωτιες;
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 25 Ιούλ 2018, 11:06

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εγω παλι νομιζα οτι η κυβερνηση πρεπει να κατονομασει αυτους που εβαλαν τις φωτιες ,να τους φερει ενωπιον της Ελληνικης δικαιοσυνης και να τους τιμωρησει παραδειγματικα.
Επισης να κανει ελεγχο στον κρατικο μηχανσμο και να τιμωρησει αυτους πολυ ολιγωρησαν,υποτιμησαν τον συμβαν και δεν πηραν πλα εκεινα τα μετρα ωστε να σωσουν περισσοτερες ζωες

Αλλα εσυ συνεχιζεις να χρησιμοποιεις το συγκεκριμενο συμβαν για να στηριξεις πολιτικες της κυβερνησης στο κομματι της εξωτερικης πολιτικης.Περιεργη συμπεριφορα.

Και που σαι
Ακομη και αν Ρωσοι ειχαν βαλει φωτιιες στην Ελλαδα για να μην κυρωθει η συμφωνια με τα Σκοπια,αυτο δεν κανει καλυτερη την συμφωνια απο αυτο που πραγματικα ειναι
Αν ειναι μια κακη συμφωνια παραμενει και σημερα το ιδιο κακη.

Στον μαγικο κοσμος στον οποιο ζεις η κυβερνηση κανει απελασεις για λιγες αποχτυχημενες αποπειρες δωροδοκιας αλλα δεν κανε τιποτα για οργανωμενους εμπρησμους με δεκαδες νεκρους και εκατονταδες τραυματιες.

Κατα τα αλλα οπως εγραψες δεν κανεις κομματικη προπαγανδα γυρω απο το θεμα,μεινει ησυχος

Ειτε ετσι ειτε αλλιως εχουμε μια κυβερνηση ανικανη να προστατευσει την Ελλαδα και τους πολιτες της. Με πρακτορες ή χωρις η ευθυνη ειναι τεραστια.
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 25 Ιούλ 2018, 11:30

Το 2006 είχα διαβάσει σε εφημερίδα ότι σε 10 χρόνια ο πληθυσμός στην Αν. Αττική θα έχει διπλασιαστεί. Φυσικά όλα αυτά τα σπίτια που χτίζονται δεν συνοδεύονται από αντίστοιχο άνοιγμα δρόμων και η περιοχή μένει με τον κατσικόδρομο που υπήρχε για να πηγαίνει αυτός που έβοσκε τα πρόβατα.

Ευτυχώς που συνέβη η κρίση και ανέκοψε κάπως την επέκταση. Το Μάτι βέβαια ήταν ήδη χτισμένο, ουσιαστικά όλη η παραλία από Μαραθώνα μέχρι Ραφήνα είναι προέκταση της Αθήνας. Μόνο στην κορυφή του Διόνυσου σταματά η δόμηση, παίζει που και που ρόλο ο στρατός που έχει ιδιοκτησία.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”