Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 23:04

Με τον Αγι ρε δεν μπορει κανεις να τα βαλει περα. :D :laugh1:

Εν τω μεταξυ διαλογος Αγι και nemo ολα τα λεφτα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Φεβ 2019, 23:16

NikosVy έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Δεν εχω παει ακομη σπιτι της να τα δω απο κοντα και προφανως δεν θα με αφησει να παω αν δεν αρραβωνιαστουμε τουλαχιστον.

Δείχνει πονηρή.

Ζήτα της να φέρει τους πίνακές της στην καφετέρια.
Αρίστος έγραψε: Και τα δυο μου ειπε υδατογραφιες.

Νερομπογιές;

Αρίστος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Νερομπογιές;

Μαλλον, ξερω γω;

Εικόνα
Αυτές είναι οι νερομπογιές.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 23:19

Ναι τωρα θυμηθηκα ακομη κι εγω τι ειναι.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Φεβ 2019, 00:05

Αρίστο, αν και αυθόρμητα μου βγαίνει να σου πω "τι πας να κάνεις;"
ωστόσο μου ήρθε στο μυαλό μια σειρά που έβλεπα "Η λέξη που δε λες".

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Η ιστορία αφορά ένα αυτιστικό παιδί, τον Παυλή, αλλά τον πλαισιώνουν και άλλοι ήρωες όπως ο παππούς του.
Παράλληλα με την κεντρική υπόθεση, βλέπουμε και την ιστορία αγάπης που εξελίσσεται ανάμεσα στον παππού του Παυλή με την καθηγήτρια μουσικής του χωριού.

Εικόνα
Παππούς του Παυλή και πατέρας της Ελένης. Χήρος εδώ και κάποια χρόνια. Κρητικός, οργανωμένος σε κοινωνικούς αγώνες για τα δικαιώματα των αγροτών. Το ίδιο ξεροκέφαλος με την κόρη του, όμως, πολύ πιο έτοιμος να αντιμετωπίσει την αλήθεια με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Εικόνα
Χήρα, καθηγήτρια μουσικής στο χωριό του Παυλή. Δυναμική και λιοντάρι απέναντι στη ζωή την οποία αντιμετωπίζει με γλύκα, χαμόγελο και μια δική της, πολύ απελευθερωμένη για την επαρχία, αντίληψη. Εκείνη και ο Παύλος θα αγαπηθούν και θα προσπαθήσουν μαζί να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στη ζωή τους.

Μπορεί να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό ...ποτέ δεν ξέρεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Φεβ 2019, 11:28

Bizeli οι σχεσεις δεν φαινονται στα καλα αλλα στα δυσκολα.

Μεχρις στιγμης τα παω μελι γαλα μαζι της αλλα για να πω αυτα τα περι αυτονομιας και θα δουμε τι θα γινει.

Το υπαρξιακο μου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι να τα πω πριν παμε στο χωριο της αυτο το σαββατοκυριακο..

η αμα γυρισουμε την αλλη εβδομαδα.

Κλεινω να της τα πω την αλλη βδομαδα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Φεβ 2019, 11:54

Αρίστος έγραψε:Bizeli οι σχεσεις δεν φαινονται στα καλα αλλα στα δυσκολα.

Μεχρις στιγμης τα παω μελι γαλα μαζι της αλλα για να πω αυτα τα περι αυτονομιας και θα δουμε τι θα γινει.

Το υπαρξιακο μου προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι να τα πω πριν παμε στο χωριο της αυτο το σαββατοκυριακο..

η αμα γυρισουμε την αλλη εβδομαδα.

Κλεινω να της τα πω την αλλη βδομαδα.

.

Μέχρι τότε θα είναι αργά.
Το αρπακτικό ήδη δουλεύει πάνω σου το σχέδιο της, και όπως όλα δείχνουν πάει όπως το κατάρτισε, οπότε μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει κάτσει με την κωλάθρα της στη μάπα σου και θα σου επιτρέπει δώδεκα αναπνοές το λεπτό. :fico:

Επεξηγηματικό υ.σ.
Το κάθισμα της κωλάθρας στη μάπα δεν είναι κυριολεξία αλλά, ευκόλως εννοούμενη από περπατημένο άντρα του βεληνεκούς σου, μεταφορά. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Φεβ 2019, 15:10

Εν τω μεταξύ έχω κι αλλο ιστορικο διλημμα.

Σημερα το απογευμα θα δω για ενα διωρο την παρανομη ιστορια.

Κι αν πουμε πως με την καθηγητρια κρατησει κανα τετραμηνο μεχρι να αποφασισω, με την παρανομη τι κανω;

Να σταματησω τη σχεση μαζι της δεν θελω γιατι αν δεν προχωρησει με την καθηγητρια μετα θα βρεθω μπουκαλα.

Αλλα και να κουλαντρισω δυο σχεσεις σε αυτη την ηλικια το κοβω δυσκολο.

Μετα δεν μπορω να λεω ψεματα και στις δυο.

Τι θα κανατε ωρε στη θεση μου;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Φεβ 2019, 15:12

Με ολα αυτα εχω ξεχασει το Συριζα και ειναι τριτη μερα που δεν εχω πατησει στην Πολιτικη. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 26 Φεβ 2019, 15:52

Αρίστος έγραψε:Εν τω μεταξύ έχω κι αλλο ιστορικο διλημμα.

Κι αν πουμε πως με την καθηγητρια κρατησει κανα τετραμηνο μεχρι να αποφασισω, με την παρανομη τι κανω;

Να σταματησω τη σχεση μαζι της δεν θελω γιατι αν δεν προχωρησει με την καθηγητρια μετα θα βρεθω μπουκαλα.

.

Ψευδοδιλήμματα.
Σχετισου κ μ αλλες 2 να συμπληρωσεις τετραδα που είναι και το κατωτατο οριο ''γνωριμιων'' που επιβάλλεται να εχουμε αν σεβομαστε το καθηκον και την αποστολη μας σε αυτη την ζωη.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 26 Φεβ 2019, 15:52

Αρίστος έγραψε:Εν τω μεταξύ έχω κι αλλο ιστορικο διλημμα.

.

Ψευδοδιλήμματα.
Σχετισου κ με αλλες 2 να συμπληρωσεις τετραδα που είναι και το κατωτατο οριο ''γνωριμιων'' που επιβάλλεται να εχουμε αν σεβομαστε το καθηκον και την αποστολη μας σε αυτη την ζωη.
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”