Αντιδράσεις για τις Πρέσπες
-
pluton
- Supreme poster

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Τλαξκαλτέκος
- Extreme poster

pluton έγραψε:
Οι Ζαίοι δεν πρόδωσαν.
Ο Τσίπρας σε δύο πράγματα δεν κορόιδεψε το εκλογικό σώμα, στο λαθρομεταναστευτικό και στο σκοπιανό. Ο λαός γνώριζε τις θέσεις του κόμματος και πως αποκαλούσε το κράτος των Σκοπίων σκέτο Μακεδονία. Άρα την στάση τους την λές και ένα βήμα πίσω απ' τις θέσεις τους, αφού συμφώνησαν τελικά στο "Βόρεια Μακεδονία" και όχι σκέτο Μακεδονία. 
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )
-
pluton
- Supreme poster

Καραφλός με μέζεα

Κ. Μπογδάνος: Φέρνει τις Πρέσπες στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας
«Κατευθείαν στα βαθιά» φαίνεται να πέφτει ο Βουλευτής Α' Αθηνών της Ν.Δ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.Το πρώτο θέμα με το οποίο ασχολήθηκε στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων, ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών. Εκεί ο κ. Μπογδάνος ζήτησε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής να ασκηθεί εποπτεία και έλεγχος στη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς οι γείτονες διαρκώς ξεπερνούν τα όρια και χρησιμοποιούν την ονομασία που πραγματικά επιθυμούν (Μακεδονία), χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό. Μάλιστα, έφερε και ως πιο πρόσφατο παράδειγμα έναν αγώνα Βόλλεϋ στον οποίο οι γείτονες «προτίμησαν» το «Μακεδονία» από το «Βόρεια Μακεδονία».
https://meaculpa.gr/politiki/29096-k-mp ... unas-video

Κ. Μπογδάνος: Φέρνει τις Πρέσπες στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας
«Κατευθείαν στα βαθιά» φαίνεται να πέφτει ο Βουλευτής Α' Αθηνών της Ν.Δ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.Το πρώτο θέμα με το οποίο ασχολήθηκε στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων, ήταν η Συμφωνία των Πρεσπών. Εκεί ο κ. Μπογδάνος ζήτησε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής να ασκηθεί εποπτεία και έλεγχος στη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς οι γείτονες διαρκώς ξεπερνούν τα όρια και χρησιμοποιούν την ονομασία που πραγματικά επιθυμούν (Μακεδονία), χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό. Μάλιστα, έφερε και ως πιο πρόσφατο παράδειγμα έναν αγώνα Βόλλεϋ στον οποίο οι γείτονες «προτίμησαν» το «Μακεδονία» από το «Βόρεια Μακεδονία».
https://meaculpa.gr/politiki/29096-k-mp ... unas-video
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
denplirono
- Extreme poster

κοιτα να σου πω μπογδανο, κοφτο δουλεμα!!!
Γιατι ψηφιζατε ολοι σας ΟΧΙ στην βουλη οταν ο προδοτες το εφερε για ψηφοφορια, αφου αγωνιζεστε για να το κανετε εφαρμογη; Εγω θα προτιμουσα να λεγατε, ας λεγονται αυτοι οπως θελουνε και ας τους λεμε εμεις οπως θελουμε και τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα. Βαρντασκα ητανε βαρνταρσκα θα μεινουνε, αν θελουνε να λεγονται μακεδονες, ας λεγονται και Καλιφορνεζοι και Φλοριντιωτες ή Σιατλίωτες; χεστηκε η φατμε για γιανι τζαμι. Εσυ τι ζορι τραβας να την στηριζεις τοσο πολυ την προδοσια και αν την στηριζεις τοσο πολυ γιατι την κατηγορεις οτι δεν σου αρεσε; Ειναι σαν την γυναικα που την 'βιαζει' καποιος και αυτη του λεει, αχ κανε με λιγο και απο πισω και μετα βγαινει και λεει, αυτος με βιασε...
Το Μοναστήρι είνια Ελληνικο !!!!
Γιατι ψηφιζατε ολοι σας ΟΧΙ στην βουλη οταν ο προδοτες το εφερε για ψηφοφορια, αφου αγωνιζεστε για να το κανετε εφαρμογη; Εγω θα προτιμουσα να λεγατε, ας λεγονται αυτοι οπως θελουνε και ας τους λεμε εμεις οπως θελουμε και τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα. Βαρντασκα ητανε βαρνταρσκα θα μεινουνε, αν θελουνε να λεγονται μακεδονες, ας λεγονται και Καλιφορνεζοι και Φλοριντιωτες ή Σιατλίωτες; χεστηκε η φατμε για γιανι τζαμι. Εσυ τι ζορι τραβας να την στηριζεις τοσο πολυ την προδοσια και αν την στηριζεις τοσο πολυ γιατι την κατηγορεις οτι δεν σου αρεσε; Ειναι σαν την γυναικα που την 'βιαζει' καποιος και αυτη του λεει, αχ κανε με λιγο και απο πισω και μετα βγαινει και λεει, αυτος με βιασε...
Το Μοναστήρι είνια Ελληνικο !!!!
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

-
denplirono
- Extreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:https://www.news247.gr/politiki/voreia-makedonia-o-megas-alexandros-einai-ellinas-topothetithike-epigrafi.7487312.amp.html
π@υτσες....την ξηλωσανε ηδη και για μενα καλα κανανε. εχουν το δικαιωμα να αποκαλουνται οπως θελουν αλλα και εμεις εχουμε το δικαιωμα να τους αποκαλουμε οπως εμεις θελουμε. Βαρνταρσκα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

denplirono έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:https://www.news247.gr/politiki/voreia-makedonia-o-megas-alexandros-einai-ellinas-topothetithike-epigrafi.7487312.amp.html
π@υτσες....την ξηλωσανε ηδη και για μενα καλα κανανε. εχουν το δικαιωμα να αποκαλουνται οπως θελουν αλλα και εμεις εχουμε το δικαιωμα να τους αποκαλουμε οπως εμεις θελουμε. Βαρνταρσκα
Καλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποκαλεί τον άλλον όπως θέλει. Κι εγώ μπορώ να σε αποκαλώ "μαλάκα" αλλά σίγουρα έχεις ένα επίσημο όνομα erga omnes.

0 .
-
denplirono
- Extreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:denplirono έγραψε:π@υτσες....την ξηλωσανε ηδη και για μενα καλα κανανε. εχουν το δικαιωμα να αποκαλουνται οπως θελουν αλλα και εμεις εχουμε το δικαιωμα να τους αποκαλουμε οπως εμεις θελουμε. Βαρνταρσκα
Καλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποκαλεί τον άλλον όπως θέλει. Κι εγώ μπορώ να σε αποκαλώ "μαλάκα" αλλά σίγουρα έχεις ένα επίσημο όνομα erga omnes.
ε τοτε τι σκατα συμφωνια εκανε ο προδοτης αν ειναι ο καθενας να αποκαλειται οπως αυτος γουσταρει;
καλα λεω, προδοτης ειναι
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

denplirono έγραψε:ε τοτε τι σκατα συμφωνια εκανε ο προδοτης αν ειναι ο καθενας να αποκαλειται οπως αυτος γουσταρει;
Σου υπενθυμίζω ότι εσύ υποστηρίξες λίγο πιο πάνω ότι:
denplirono έγραψε:εχουν το δικαιωμα να αποκαλουνται οπως θελουν αλλα και εμεις εχουμε το δικαιωμα να τους αποκαλουμε οπως εμεις θελουμε. Βαρνταρσκα
Καλό θα ήταν λοιπόν να κόψεις τα ληγμένα κάποια στιγμή.... φιλικά πάντα.

0 .
-
pluton
- Supreme poster

0 .