Εμπρός καλό μου ανοσοποιητικό, μην με προδώσεις τώρα.

ΩRIΩNAS7 έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Εγω φοβαμαι μονο τη περιπτωση οτι ο ιος εξεληχθηκε ηδη σε πιο θανασιμη μορφη απ'ο τι ηταν πριν. Αυτοι οι αριθμοι θανατων στην Ιταλια ειναι πολυ ανησυχητικοι, σαν να ειναι αλλος ιος απ' αυτον που περασε στη Κινα.
Και τι θα κερδίσουν αποκρύπτοντάς το; Αν ισχύει αυτό θα το γνωρίζαμε όλοι. Θα βοηθούσε και στα περιστατικά εναντίωσης στην καραντίνα, θα βοηθούσε στόκους ηγέτες κρατών να πάρουν γρηγορότερα μέτρα και άλλα πολλά.
Οπότε δνε νομίζω να έχει συμβεί. Απλά το σύστημα υγείας της Ιταλίας φάνηκε στην περίπτωση της Λομβαρδίας ότι ήταν για τον μπουτσο.
Αυτό και μόνο αυτό φταίει που έχουν τόσα συμβάντα

bizeli έγραψε:Αν καταφέρω και βγω ζωντανή από αυτήν την υπόθεση θα πάω να ανάψω μια λαμπάδα ΝΑ για το ανοσοποιητικό μου.
Εμπρός καλό μου ανοσοποιητικό, μην με προδώσεις τώρα.

Προέλλην έγραψε:Μια ερώτηση αν επιτρέπεται: Kαπνίζεις ακόμη;

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Μια ερώτηση αν επιτρέπεται: Kαπνίζεις ακόμη;
Γιατί τι θα αλλάξει άμα το κόψω τώρα;
Θα επανέλθουν τα πνευμόνια μου μετά από 20 χρόνια καπνίστρια;
bizeli έγραψε:Πάντως και μένα μου φαίνεται ότι ο ιός έχει μεταλλαχθεί σε πιο φονικός.

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Και τι θα κερδίσουν αποκρύπτοντάς το; Αν ισχύει αυτό θα το γνωρίζαμε όλοι. Θα βοηθούσε και στα περιστατικά εναντίωσης στην καραντίνα, θα βοηθούσε στόκους ηγέτες κρατών να πάρουν γρηγορότερα μέτρα και άλλα πολλά.
Οπότε δνε νομίζω να έχει συμβεί. Απλά το σύστημα υγείας της Ιταλίας φάνηκε στην περίπτωση της Λομβαρδίας ότι ήταν για τον μπουτσο.
ВладимирВладимирович έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Και τι θα κερδίσουν αποκρύπτοντάς το; Αν ισχύει αυτό θα το γνωρίζαμε όλοι. Θα βοηθούσε και στα περιστατικά εναντίωσης στην καραντίνα, θα βοηθούσε στόκους ηγέτες κρατών να πάρουν γρηγορότερα μέτρα και άλλα πολλά.
Δεν λεω οτι το ξερω με σιγουρια, μονο υποθεσεις κανω. Δεν ξερω πως αλλιως να εξηγησω οτι μονο εκει οι ανθρωποι ψοφανε σαν τις μυγες...