Τα σχόλια των επισκεπτών

Add your comments, as a guest.
Πληθωρικη 35αρα

Re: Τα σχόλια των επισκεπτών

Δημοσίευσηαπό Πληθωρικη 35αρα » 13 Αύγ 2016, 11:59

Μου είπαν κάποια άτομα να μην γράψω εδώ γιατί είστε μισογύνηδες και δεν αποδέχεστε άλλες απόψεις πέρα από αυτές του ΚΚΕ!

Δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά δυστυχώς με αυτά που βλέπω τελικά είχαν δίκιο... :rolleyes:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 13 Αύγ 2016, 15:06

Tι γελά ρε; Τα πράγματα είναι σοβαρά, κανονικά ο ΣΕ πρέπει να υπογράψει δήλωση μετανοίας και να ζητήσει συγγνώμη γονυπετής :s_cool
0 .

Paparianara_88

Δημοσίευσηαπό Paparianara_88 » 22 Αύγ 2016, 18:36

Δε φυσάει σήμερα, θα φταίει που κλέβουν τον αερα με τα τεραστια ρουθούνια τους οι αραπαδες που χει μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 23 Αύγ 2016, 08:07

Περίεργο και νόμιζα ότι θα έλεγες κάτι μυρίζει, δεν θα μου φαινόταν καθόλου παράξενο καθώς το σκατό από την μπόχα έφτασε στον αστράγαλο, Μύριζα λέγετε το κόμμα.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Paparianara_88

Δημοσίευσηαπό Paparianara_88 » 23 Αύγ 2016, 09:53

Φυσικά υπάρχει και μπόχα ανελλήνιστε από τη λαθροσαβούρα που μας έχει κουβαλήσει η αριστερά.
Δεν πλένονται ποτέ και όλο χέζουν στους δρόμους. Α ναι σωστά, θα ''αφομοιωθούν'' μετά από 100 χρόνια και θα μάθουν να χέζουν στην τουαλέτα, αφού πρώτα θα χουν χέσει, βιάσει και κλέψει όλο τον κόσμο, και αφού θα έχουν μολύνει με τα γονίδια τους το ελληνικό γονιδίωμα.

Αριστερά θέλατε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 23 Αύγ 2016, 16:28

Εξέταση DNA τώρα! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα θα κολλήσουμε καμιά λέπρα ποιος ξέρει άραγε; Δεν αναφέρομαι στην λαθροσαβούρα, αλλά στην μυριζοσαβούρα, διόλου τυχαίο ότι δεν τα καταφέρνουν στα οικονομικά, κάτι τρέχει με το αίμα τους, ίσως?
0 .

Paparianara_88

Δημοσίευσηαπό Paparianara_88 » 23 Αύγ 2016, 18:00

Δε χρειάζεται,φαίνονται από τις μάπες τους τι είναι.
Μια τρύπια βάρκα στο Αιγαίο μαζί με τους λαθρέποικους φίλους τους και τους αλληλέγγυους θέλουνε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Αύγ 2016, 16:20

Νομίζω πρέπει να τους γίνει ευγονική, ξεκινώντας από τον Τσίπρα και μετά σε μια βάρκα να τραγουδάνε μια βαρκούλα στον γιαλό και να κάνουν κουπί.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Αύγ 2016, 17:49

Paparianara_88 έγραψε:Φυσικά υπάρχει και μπόχα ανελλήνιστε από τη λαθροσαβούρα που μας έχει κουβαλήσει η αριστερά.
Δεν πλένονται ποτέ και όλο χέζουν στους δρόμους. Α ναι σωστά, θα ''αφομοιωθούν'' μετά από 100 χρόνια και θα μάθουν να χέζουν στην τουαλέτα, αφού πρώτα θα χουν χέσει, βιάσει και κλέψει όλο τον κόσμο, και αφού θα έχουν μολύνει με τα γονίδια τους το ελληνικό γονιδίωμα.

Αριστερά θέλατε.

Eσύ πρέπει να είσαι δυσκοίλιος ή έχεις πρόβλημα με αιμορροϊδες.
0 .

Paparianara_88

Δημοσίευσηαπό Paparianara_88 » 24 Αύγ 2016, 18:39

Metranion έγραψε:Νομίζω πρέπει να τους γίνει ευγονική, ξεκινώντας από τον Τσίπρα και μετά σε μια βάρκα να τραγουδάνε μια βαρκούλα στον γιαλό και να κάνουν κουπί.

Όλοι αυτοί μαζί θέλουν μια κλωτσιά έξω από τη χώρα:αριστεροί,λαθροσαβούρες,τζιχαντιστές,πισωγλέντηδες και άθεοι.
Δύσκολο να γίνει πια,γιατί το ''συνταγματικό τόξο'' με εντολή των Εβραίων άσκησε διώξεις στους εθνικιστές,αλλά τουλάχιστον ας βγει η ΝΔ στις επόμενες εκλογές να βάλει μια τάξη.

Στύγιος έγραψε:Eσύ πρέπει να είσαι δυσκοίλιος ή έχεις πρόβλημα με αιμορροϊδες.

Και εσύ κομμούνι.
Όσο για τις αιμορροίδες,άλλοι είναι αυτοί που θέλουν τους μαυριδερούς ψωλαράδες στην χώρα πάσει θυσία,όχι εγώ πολυπολιτισμικέ μου.
0 .

Επιστροφή σε “Guestroom”