sys3x έγραψε::enamorado:![]()
Πούστης;
Επιτρεπτή λέξη απ ότι βλέπω, δεν άλλαξε.

sys3x έγραψε::enamorado:![]()

don't speak έγραψε:sys3x έγραψε::enamorado:![]()
Πούστης;
Επιτρεπτή λέξη απ ότι βλέπω, δεν άλλαξε.

Λαχουρένιος έγραψε:Γύπας έγραψε:
Ναι γμ το μνι μου. Το παρατήρησα και για μένα.
Και για μενα γμ το κερατο μου μη σου γμσ

Τέλος!
sys3x έγραψε:κάπου εδώ μπαίνει μια φωτό καταστολής από Β.Κορέα ή έστω Γκουάν και ένα σύντομο ολ καπς μήνυμα.
Τι θα γίνει όλα εγώ θα τα κάνω εδώ μέσα, χαλαρώσαμε;

Εσύ πολύ χυδαία δεν μιλάς; Για μαζέψου λίγο τι ν αυτά;don't speak έγραψε:sys3x έγραψε:κάπου εδώ μπαίνει μια φωτό καταστολής από Β.Κορέα ή έστω Γκουάν και ένα σύντομο ολ καπς μήνυμα.
Τι θα γίνει όλα εγώ θα τα κάνω εδώ μέσα, χαλαρώσαμε;
Μόνο μην το σβήσουν και πάνε στον κάδο οι φωτογραφίες μου.
Τέλος!
Πασιφάη έγραψε:Αυτό έγινε διότι μια μέρα πριν μπείτε και μερικές πριν, υπήρχε ένα ''καλόπαιδο'' που απειλούσε θεούς και δαίμονες. Εμένα έβγαλε φωτό δική μου στη φόρα. Κοινώς παραβίασε προσωπικά δεδομένα. Απειλούσε τον Λαχουρένιο με κρεμάλες, έβριζε τον Νάνδρο με ναζιστικά παρατσούκλια. Και ξέρετε ποιός ήταν; Ο Wild Rebel. Έφαγε εβδομαδιαίο μπαν. Προσωπικά θα κινηθώ νομικά και το ξεκαθάρισα. Έχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο.
Δεν είναι όλα ίσωμα το λοιπόν. Πρέπει να υπάρχει και ο στοιχειώδης σεβασμός και η στοιχειώδης προστασία στους χρήστες. Τόσο απλά και κατανοητά. Γι'αυτό είπα πως ασυδοσία εδώ μέσα, ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει. Προφανώς και είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό. Λήξαν._

Γύπας έγραψε:Εσύ πολύ χυδαία δεν μιλάς; Για μαζέψου λίγο τι ν αυτά;don't speak έγραψε:Μόνο μην το σβήσουν και πάνε στον κάδο οι φωτογραφίες μου.