Πολιτικός σεισμός Part 2

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πολιτικός σεισμός Part 2

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 00:39

nrg έγραψε:Η ανάπτυξη του 2014, βρήκε πόρτα από τους δανειστές.
Ό,τι και να ισχυρίζεσαι βρίσκει σε αυτούς και όχι σε εμένα ή τον Τσίπρα.
Η αξιολόγηση δεν έκλεισε.

Οι λόγοι γνωστοί και η διασκέδαση μεγάλη.

Μιλαω για αναπτυξη, μιλας για αξιολογησεις. Λογικο αφου δε σε συμφερει.

ο ροζ απατεωνας, έκλεινε μία προς μία τις αξιολογήσεις.
Οι δανειστές άφηναν τον ροζ απατεώνα να κλείνει τις αξιολογήσεις;
Εάλω και η τρόικα...

Μηλα με πορτοκαλια. Αλλους στοχους ζητουσαν απο τον Σαμαρα, αλλους απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μαλακιες που εκανε αναγκασε τους δανειστες να αναθεωρησουν προς τα κατω κατα 5% την αναπτυξη το '15 και '16 και αντιστοιχα επεσαν οι στοχοι δραματικα.
Δεν ειναι επιτυχια αυτο, αποτυχια ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 10 Νοέμ 2018, 00:50

Λαχουρένιος έγραψε:
nrg έγραψε:Η ανάπτυξη του 2014, βρήκε πόρτα από τους δανειστές.
Ό,τι και να ισχυρίζεσαι βρίσκει σε αυτούς και όχι σε εμένα ή τον Τσίπρα.
Η αξιολόγηση δεν έκλεισε.

Οι λόγοι γνωστοί και η διασκέδαση μεγάλη.

Μιλαω για αναπτυξη, μιλας για αξιολογησεις. Λογικο αφου δε σε συμφερει.

ο ροζ απατεωνας, έκλεινε μία προς μία τις αξιολογήσεις.
Οι δανειστές άφηναν τον ροζ απατεώνα να κλείνει τις αξιολογήσεις;
Εάλω και η τρόικα...

Μηλα με πορτοκαλια. Αλλους στοχους ζητουσαν απο τον Σαμαρα, αλλους απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις μαλακιες που εκανε αναγκασε τους δανειστες να αναθεωρησουν προς τα κατω κατα 5% την αναπτυξη το '15 και '16 και αντιστοιχα επεσαν οι στοχοι δραματικα.
Δεν ειναι επιτυχια αυτο, αποτυχια ειναι.

1.Αναφέρεσαι στην ανάπτυξη, ΜΟΝΟ για το 2014.
Αλλά όχι... δεν υποστηρίζεις Σαμαρά...
Που και να τον υποστήριζες δηλαδή...

2. Οι δανειστές προτίμησαν τα μήλα από το πορτοκάλια.
Προτίμησαν τις αποτυχίες του Τσίπρα, από τις επιτυχίες του Σαμαρά.
Για αυτό ο Σαμαράς είναι πλέον πολιτικό κουφάρι, ενώ ο Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός σου.
Εντάξει τώρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 00:53

Οταν περνας απο την υφεση στην αναπτυξη ειναι επιτυχια. Αυτο εκανε ο Σαμαρας.
Οταν περνας απο την αναπτυξη στην υφεση ειναι αποτυχια. Αυτο εκανε ο Τσιπρας.

Οσο για τους δανειστες, προτιμουν και τους μεν και τους δε γιατι και οι δυο ειναι στα 4 και κανουν ο,τι τους λενε. Προχθες ο ΓΑΠ, χθες ο Σαμαρας, σημερα ο Τσιπρας, αυριο ο Κουλης. Σημερινοι π/θ ειναι τα αυριανα κουφαρια. Ετσι γινεται στις δημοκρατιες και ειδικα στην Ελλαδα οσο και αν νομιζετε οι ζαιοι οτι ο ποκοπικ ειναι ισοβιος π/θ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 10 Νοέμ 2018, 00:59

Λαχουρένιος έγραψε:Οταν περνας απο την υφεση στην αναπτυξη ειναι επιτυχια. Αυτο εκανε ο Σαμαρας.
Οταν περνας απο την αναπτυξη στην υφεση ειναι αποτυχια. Αυτο εκανε ο Τσιπρας.

Οπότε επιμένεις ότι οι δανειστές απέρριψαν τις επιτυχίες του Σαμαρά και αγκάλιασαν θερμά τις αποτυχίες του Τσίπρα. Σωστά;

Οσο για τους δανειστες, προτιμουν και τους μεν και τους δε γιατι και οι δυο ειναι στα 4 και κανουν ο,τι τους λενε. Προχθες ο ΓΑΠ, χθες ο Σαμαρας, σημερα ο Τσιπρας, αυριο ο Κουλης. Σημερινοι π/θ ειναι τα αυριανα κουφαρια. Ετσι γινεται στις δημοκρατιες και ειδικα στην Ελλαδα οσο και αν νομιζετε οι ζαιοι οτι ο ποκοπικ ειναι ισοβιος π/θ.

Οι δανειστές προτιμούν αυτούς διαχειρίζονται σωστά την χώρα.

Οι απόψεις σου, ναι μεν είναι σεβαστές, αλλά ουσιαστικά είναι αδιάφορες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 01:01

nrg έγραψε:Οπότε επιμένεις ότι οι δανειστές απέρριψαν τις επιτυχίες του Σαμαρά και αγκάλιασαν θερμά τις αποτυχίες του Τσίπρα. Σωστά;

Οι δανειστες προτιμουν οσους στηνονται στα 4. Δηλαδη και τον Τσιπρα, και τον Σαμαρα και τον Κουλη.

Ανδρεικελα που υπογραφουν τα παντα για να μεινουν στην καρεκλα υπαρχουν πολλα, δεν ειναι μονο ο Αλεκσης, εχει βαθος ο παγκος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 10 Νοέμ 2018, 01:07

Λαχουρένιος έγραψε:
nrg έγραψε:Οπότε επιμένεις ότι οι δανειστές απέρριψαν τις επιτυχίες του Σαμαρά και αγκάλιασαν θερμά τις αποτυχίες του Τσίπρα. Σωστά;

Οι δανειστες προτιμουν οσους στηνονται στα 4. Δηλαδη και τον Τσιπρα, και τον Σαμαρα και τον Κουλη.

Ανδρεικελα που υπογραφουν τα παντα για να μεινουν στην καρεκλα υπαρχουν πολλα, δεν ειναι μονο ο Αλεκσης, εχει βαθος ο παγκος.

Το ανδρείκελο μείωσε την ανεργία 10 μονάδες, αύξησε την απασχόληση, και για 2 χρονιές έφερε ολικά πλεονάσματα. Αύξησε την βιομηχανική παραγωγή, αύξησε τις εξαγωγές και φέρνει ρεκόρ στον τουρισμό το ένα μετά το άλλο.

Τόσο σε τυφλώνει, η αγάπη προς Σαμαρά;
Γιατί έτσι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 01:09

nrg έγραψε:Το ανδρείκελο μείωσε την ανεργία 10 μονάδες, αύξησε την απασχόληση, και για 2 χρονιές έφερε ολικά πλεονάσματα. Αύξησε την βιομηχανική παραγωγή, αύξησε τις εξαγωγές και φέρνει ρεκόρ στον τουρισμό το ένα μετά το άλλο.

Γιατί έτσι;

Το ροζ ανδρεικελο ψηφισε μνημονιο 14 δις και διατηρησε τα μνημονια των προηγουμενων απο εκει που θα τα εσκιζε. Γιατι να μην τον αγαπανε οι δανειστες? Δεν εχω καμια αντιρρηση σε αυτο.

Δεν ειναι προσωπικο, γενικα οι δανειστες αγαπανε τους ''στα 4'', τετοιος ηταν και ο Σαμαρας και τετοιοι θα βρεθουν πολλοι μεχρι το 2060 που μας εχετε δεσμευσει με λιτοτητα.

Εσυ απο τον πολυ ζηλο κοντευεις να βγαλεις τον Σαμαρα αντιμνημονιακο :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 10 Νοέμ 2018, 01:25

Λαχουρένιος έγραψε:
nrg έγραψε:Το ανδρείκελο μείωσε την ανεργία 10 μονάδες, αύξησε την απασχόληση, και για 2 χρονιές έφερε ολικά πλεονάσματα. Αύξησε την βιομηχανική παραγωγή, αύξησε τις εξαγωγές και φέρνει ρεκόρ στον τουρισμό το ένα μετά το άλλο.

Γιατί έτσι;

Το ροζ ανδρεικελο ψηφισε μνημονιο 14 δις και διατηρησε τα μνημονια των προηγουμενων απο εκει που θα τα εσκιζε. Γιατι να μην τον αγαπανε οι δανειστες? Δεν εχω καμια αντιρρηση σε αυτο.

Δεν ειναι προσωπικο, γενικα οι δανειστες αγαπανε τους ''στα 4'', τετοιος ηταν και ο Σαμαρας και τετοιοι θα βρεθουν πολλοι μεχρι το 2060 που μας εχετε δεσμευσει με λιτοτητα.

Εσυ απο τον πολυ ζηλο κοντευεις να βγαλεις τον Σαμαρα αντιμνημονιακο :laugh1: :laugh1:

Μα αν ήταν στα 4, τότε γιατί τον βρίζεις νυχθημερόν για το 2015;

Σήμερα που είναι Σάββατο, θέλω να ξέρω αν είσαι υπέρ ή κατά της διαπραγμάτευσης του 2015.
Να κάνω πλάνο και ανάλογα με τις μέρες, να ξέρω πώς θα σου απαντώ.

Πχ παραπάνω κατέγραψα ότι τις Πέμπτες είσαι κατά των δαπανών που χτυπούν την λιτότητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2018, 01:32

nrg έγραψε:Μα αν ήταν στα 4, τότε γιατί τον βρίζεις νυχθημερόν για το 2015;

Ακριβως επειδη ηταν στα 4. Το '15 ηταν καθαρος εκτροχιασμος για πολιτικαντιστικους λογους, οχι αποτελεσμα αντιστασης στους δανειστες. Τελικα και υφεση δημιουργησαν και μεγαλωσαν το ελλειμα το '15 και υπεγραψαν νεο μνημονιο. 3 στα 3. Μονο με ΣΥΡΙΖΑ αυτα.

Σήμερα που είναι Σάββατο, θέλω να ξέρω αν είσαι υπέρ ή κατά της διαπραγμάτευσης του 2015.

Εγω ημουν, ειμαι και θα ειμαι αντιμνημονιακος. Δεν ειμαι ζαιος να αλλαζω θεση αναλογα με το αν βρισκεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια.

Εσεις πριν το '15 λεγατε τους δανειστες τοκογλυφους και λεγατε για νταουλια και γκοου μπακ Μερκελ, Σοιμπλε. Τα γνωστα.
Μετα εγιναν οι τοκογλυφοι θεσμοι, καμαρωνετε οτι εχετε καλες σχεσεις με τους πρωην τοκογλυφους και κοντευεις να μου βγαλεις τον πιτσαδορο αντιμνη που τον εριξαν οι δανειστες. Κατι σαν Αλιεντε απο τα Λιντλ.
Του χρονου ή του παραχρονου που θα ειστε αντιπολιτευση δεν αποκλειεται να βρισκεστε στις πλατειες και να μουτζωνετε τον Κουλη που θα συνεχιζει την λιτοτητα του Τσιπρα.

Γιατι να μην τα κανετε αυτα αλλωστε? Ηλιθιοι υπαρχουν πολλοι αλλα βαινουν μειουμενοι. Ο Πανος ξεκινησε με 10% το '12, εφτασε το 3,5% τις τελευταιες εκλογες και στην τελευταια δημοσκοπηση του Βαξεβανη ειναι 0,6%.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εριχνε 8 μοναδες στην ΝΔ στις τελευταιες εκλογες και το Ντοκουμεντο δειχνει οτι τωρα ειναι 3,5 πισω. Βαρεθηκε ο κοσμος τοσα ψεματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 10 Νοέμ 2018, 01:37

Λαχουρένιος έγραψε:
nrg έγραψε:Μα αν ήταν στα 4, τότε γιατί τον βρίζεις νυχθημερόν για το 2015;

Ακριβως επειδη ηταν στα 4. Το '15 ηταν καθαρος εκτροχιασμος για πολιτικαντιστικους λογους, οχι αποτελεσμα αντιστασης στους δανειστες. Τελικα και υφεση δημιουργησαν και μεγαλωσαν το ελλειμα το '15 και υπεγραψαν νεο μνημονιο. 3 στα 3. Μονο με ΣΥΡΙΖΑ αυτα.

Τώρα μας λες ότι οι δανειστές, έπαιξαν το "πολιτικαντιστικο" παιχνίδι του Τσίπρα.
Και ακόμα δεν ξημέρωσε...
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”