τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Νοέμ 2019, 20:33

bizeli έγραψε:Εγώ πάλι αναρωτιέμαι στη γιορτή της δημοκρατίας, σήμερα ημέρα μνήμης του πολυτεχνείου, γιατί δε συμμετέχουν στις πορείες και δεξιές συλλογικότητες;
Αυτοί που πρωτοστατούν είναι φυλακισθέντες, εξορισθέντες, αντιστασιακοί, το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, αντιεξουσιαστές, φοιτητικά κόμματα.
Δεν θα έπρεπε να κατεβαίνουν και δεξιοί στις πορείες για το πολυτεχνείο;

οχι γιατι μας δουλευουν που μας δουλευουν αν το κανουν και αυτο να πανε παμε να @@@@ ομαδικα
κατσε να το συζητησουμε γιατι να κατεβουν και γιατι το κκε και ο συριζα και το πασοκ
να κατεβουν οι φοιτητες το καταλαβαινω ολοι οι αλλοι γιατι να κατεβουν
το κκε ηταν αρνητικο τοτε οπως ολοι οι αλλοι δεν εχει κανενα νοημα αυτη η γιορτη παρα μονο για φοιτητες
οτιδηποτε αλλο ειναι παραπλανηση μεσα στην παραπλανηση

εξαλλου αριστεριστες δηλωνουν για την 25 μαρτιου οτι δεν θα πρεπει να εορταστει και θα εορταζουμε την 17η;
ειμαι αρνητικος οχι ως προς ο νοημα αλλα πρωτιστως για την καπηλεια και την εκμεταλλευση των πολιτικων
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Νοέμ 2019, 20:36

Λαχουρένιος έγραψε:
Θυμαμαι η ΟΝΝΕΔ πηγαινε να καταθεσει στεφανι οταν ημουν φοιτητης. Η ΔΑΚΕ δεν ξερω τι σταση τηρει.

Κι εγώ δεν ξέρω. Μπορεί και να τους αδικώ. Πάντως στις πορείες ακούγονται περισσότερο οι αριστεροί με το ΠΑΜΕ να κατεβάζει τον περισσότερο κόσμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Νοέμ 2019, 20:38

nemo έγραψε:οχι γιατι μας δουλευουν που μας δουλευουν αν το κανουν και αυτο να πανε παμε να @@@@ ομαδικα
κατσε να το συζητησουμε γιατι να κατεβουν και γιατι το κκε και ο συριζα και το πασοκ
το κκε ηταν αρνητικο τοτε οπως ολοι οι αλλοι δεν εχει κανενα νοημα αυτη η γιορτη παρα μονο για φοιτητες

εξαλλου αριστεριστες δηλωνουν για την 25 μαρτιου οτι δεν θα πρεπει να εορταστει και θα εορταζουμε την 17η;
ειμαι αρνητικος οχι ως προς ο νοημα αλλα πρωτιστως για την καπηλεια και την εκμεταλλευση των πολιτικων

Γιατί όπως είπα είναι γιορτή της δημοκρατίας.
Δεν πρέπει να τιμήσουμε όλοι τα γεγονότα του πολυτεχνείου;
Πώς δεν έχει κανένα νόημα αυτή η γιορτή;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Νοέμ 2019, 21:10

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:οχι γιατι μας δουλευουν που μας δουλευουν αν το κανουν και αυτο να πανε παμε να @@@@ ομαδικα

Γιατί όπως είπα είναι γιορτή της δημοκρατίας.
Δεν πρέπει να τιμήσουμε όλοι τα γεγονότα του πολυτεχνείου;
Πώς δεν έχει κανένα νόημα αυτή η γιορτή;

δεν νομιζω να το εχω σκεφτει ετσι οπως το παρουσιαζεις και σου δινω ενα ποντο
εμ σαν γιορτη της δημοκρατιας δεν ξερω αν το εχουμε αναγκη εμεις οι απλοι λαοτζικοι
και στο νου μου ερχονται εικονες με ρακενδυτους να κρατουν σημαιες φωναζοντας ζητω η δημοκραια
μεχρι και ακολουθοι πηγαν με τον τσιπρα ξεχνωντας τα παντα
δεν θελω να εχω καμια σχεση με τετοιους ανθρωπους και με τετοια νοηματα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Νοέμ 2019, 21:40

nemo έγραψε:δεν νομιζω να το εχω σκεφτει ετσι οπως το παρουσιαζεις και σου δινω ενα ποντο
εμ σαν γιορτη της δημοκρατιας δεν ξερω αν το εχουμε αναγκη εμεις οι απλοι λαοτζικοι
και στο νου μου ερχονται εικονες με ρακενδυτους να κρατουν σημαιες φωναζοντας ζητω η δημοκραια
μεχρι και ακολουθοι πηγαν με τον τσιπρα ξεχνωντας τα παντα
δεν θελω να εχω καμια σχεση με τετοιους ανθρωπους και με τετοια νοηματα

Νομίζω ότι τα γεγονότα του πολυτεχνείου αδικούνται έως και απομυθοποιούνται από πολλούς σήμερα γιατί κρίνουν όντας απογοητευμένοι από τις σημερινές συνθήκες και από πρόσωπα που τα έχουν ταυτίσει με κόμματα του μαύρου παρελθόντος πχ Δαμανάκη, Λαλιώτης κτλ.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως όλο αυτό το ανώνυμο πλήθος (νέων ανθρώπων, φοιτητών και απλών πολιτών) που έλαβε μέρος στην εξέγερση του πολυτεχνείου ενάντια σε ένα στρατιωτικό καθεστώς και προς τιμή αυτών γιορτάζουμε την επέτειο του πολυτεχνείου και του νοήματος που αυτό που πρεσβεύει και φυσικά το νόημα αυτό μας αφορά όλους ειδικά εμείς που είμαστε ο απλός λαουτζίκος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2019, 21:47

H ακροδεξια προσπαθει να μειωσει το πολυτεχνειο για ευνοητους λογους. Η 17/11 του 1973 σημανε την αρχη του τελους της ιδεολογικης της ηγεμονιας και προσπαθει μεσω της αναθεωρησης της ιστοριας να παρει την ρεβανς.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Νοέμ 2019, 22:00

Λαχουρένιος έγραψε:H ακροδεξια προσπαθει να μειωσει το πολυτεχνειο για ευνοητους λογους. Η 17/11 του 1973 σημανε την αρχη του τελους της ιδεολογικης της ηγεμονιας και προσπαθει μεσω της αναθεωρησης της ιστοριας να παρει την ρεβανς.

ασφαλως παιζει και αυτο αλλα στην παρουσα φαση δεν μας ενδιαφερει η γνωμη του καθε νεμου για την χουντα
αλλα ειναι μεγίστης σημασία να απομυθοποιησουμε το πολυτεχνειο οπως το ειπε η μπιζελι
αλλιως δεν μπορουμε να φροντισουμε τα της δημοκρατιας με δημοκρατικες συνειδησεις
αυτην την δημοκρατια που μπορει καθε στιγμη να μας χρεοκοπήσει να μας ζημιωσει και με αλλα δις
ή οτι αλλο θελησει να κανει αφου εχει την ατιμωρησία για τον εαυτο της

με αυτην την εννοια θελω να τελειωσουμε την συζητηση και οχι με την σκεψη της χουντας
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2019, 22:05

Δεν βγαζει νοημα αυτο που γραφεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Νοέμ 2019, 22:11

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν βγαζει νοημα αυτο που γραφεις

= να τελειώνουμε με τον μύθο του Πολυτεχνείο και τους 300 προδότες της Βουλής. Εμπρός με τους νεοναζί για μια καλύτερη Ελλάδα, όπου θα στείλουμε εξορία τους αριστερούς και θα τους πάρουμε τις κατσίκες, θα πυροβολάμε μετανάστες, γιατί, μην τα ξαναλέμε, είναι ζώα, θα κυνηγήσουμε και τον σιωνιστικό προαιώνιο εχθρό, και φυσικά πάνω απ όλα, θα κάνουμε ντού στην Τουρκία και θα πάρουμε την Πόλη.
Όλη η οικουμένη θα μας αναγνωρίσει, θα μας δίνουν και 1 σεντ για κάθε ελληνική λέξη.
Κερασάκι στην τούρτα, θα ξύνουμε τα παπάρια μας ολημερίς, θα μουγκανίζουμε στους καφενέδες για ΕΛ μεγαλεία, με το παραδάκι να πέφτει μπόλικο νταγκα νταγκα κάθε μήνα.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Geri
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Geri » 17 Νοέμ 2019, 23:00

Η κατασταση ειναι για γελια