Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Αντιδράσεις για τις Πρέσπες

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Απρ 2019, 09:39

denplirono έγραψε:
Adminović έγραψε:Αυτοί οι νεοναζί γιατί κυκλοφορούν έξω και δεν είναι στη στενή; :hmmm

κατσε. για την φασιστερα δεν μιλας ? :thuuumbsup: :bigsmile45:

Οι νεοναζί μαχαιροβγάλτες-τραμπούκοι και οι λοιποί εγκληματίες πρέπει να είναι στη μπουζού.

Αν δεν είναι, τότε κάτι δεν πάει καλά με αυτό το κράτος. :s_no
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2019, 12:33

denplirono έγραψε:κατσε. για την φασιστερα δεν μιλας ? :thuuumbsup: :bigsmile45:

Οχι, για αυτους εδω μιλαει το παιδι

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2019, 15:20

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:κατσε. για την φασιστερα δεν μιλας ? :thuuumbsup: :bigsmile45:

Εικόνα

εγω βασικα ειχα αυτους κατα νου

Εικόνα
αλλα η αληθεια ειναι οτι οι φασιστες και οι μεν και οι δεν ειναι για μεσα. ομως ελα μου ντε που στηνε ελλαδα πρεπει να ειναι εξω και οι δυο για να γινεται φραπαλες και να κοιταμε τον φραπαλε και οχι την ουσια
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 18 Απρ 2019, 15:21

Λαχουρένιος έγραψε:

Εικόνα

Αυτοί δεν είναι "φασιστερά" είναι οι "φασιστόχουντα".
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2019, 17:00

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Εικόνα

Αυτοί δεν είναι "φασιστερά" είναι οι "φασιστόχουντα".

το ιδιο ειναι. αριστερα και χουντα ενα πραγμα,ενας φασισμος ενα σωμα. διαφορα? καμια !!!
α ναι εχουν μια διαφορα, ο ενας ειναι μαυρος φασιστας ο αλλος κοκκινος φασιστας. ναι διαφερει το χρωμα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2019, 17:04

denplirono έγραψε:εγω βασικα ειχα αυτους κατα νου
Εικόνα
αλλα η αληθεια ειναι οτι οι φασιστες και οι μεν και οι δεν ειναι για μεσα. ομως ελα μου ντε που στηνε ελλαδα πρεπει να ειναι εξω και οι δυο για να γινεται φραπαλες και να κοιταμε τον φραπαλε και οχι την ουσια

Δεν βλεπω κανενα φασιστα στην φωτογραφια, εναν πιθανο ποινικο με σφυρι βλεπω.

Μαθε ελληνικα και ασε τα σαπια να πανε οι φασιστες μεσα. Μια χαρα τους ψηφιζεις αλλο αν λες για ξεκαρφωμα οτι δεν εισαι δικος τους γιατι δεν σε παιρνει.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2019, 17:07

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:εγω βασικα ειχα αυτους κατα νου
Εικόνα

Δεν βλεπω κανενα φασιστα στην φωτογραφια, εναν πιθανο ποινικο με σφυρι βλεπω.

Μαθε ελληνικα και ασε τα σαπια να πανε οι φασιστες μεσα. Μια χαρα τους ψηφιζεις αλλο αν λες για ξεκαρφωμα οτι δεν εισαι δικος τους γιατι δεν σε παιρνει
.

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2019, 17:09

Προσπαθειτε εντεχνα να θολωσετε την εννοια του φασιστα ωστε να βγαλετε την ρετσινια απο πανω σας σε ενα κλιμα του τυπου ''ολοι ιδιοι ειναι''.

Ευτυχως ο λαος ακομα θυμαται τι εστι ναζι και κατοχη.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 18 Απρ 2019, 17:15

Λαχουρένιος έγραψε:Προσπαθειτε εντεχνα να θολωσετε την εννοια του φασιστα ωστε να βγαλετε την ρετσινια απο πανω σας σε ενα κλιμα του τυπου ''ολοι ιδιοι ειναι''.

Ευτυχως ο λαος ακομα θυμαται τι εστι ναζι και κατοχη.

εγω προσωπικα δεν προσπαθω τιποτα. Απλα λεω οτι φασιστας δεν ειναι μονο ο λατρης του Χιτλερ αλλα και ο λατρης του πατερουλη Σταλιν του μεγαλυτερου σφαγεα του ανθρωπινου ειδους. Αυτος και ο Μαο, επειτα ειναι ο Χιτλερ. Και οι 3 φασισταρια μεχρι τελικης πτωσης
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Απρ 2019, 17:17

Ο λατρης του Χιτλερ λεγεται ναζιστης ή εθνικοσοσιαλιστης και ο λατρης του Σταλιν ή του Μαο λεγεται κομμουνιστης.

Βλεπουμε και ξερουμε πολυ καλα σε ποια πολιτικα κομματα πανε οι φασιστες, οι ρατσιστες και οι νοσταλγοι του Παπαδοπουλου. Στο ΚΚΕ και το ΕΕΚ σιγουρα δεν πανε. Πανε σε κατι παλλικαρια που χαιρετανε δωρικα.

Αυτα τα θεματα ειναι λυμενα απο την ιδια την ζωη, δε θα περασει η προπαγανδα που κανετε.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”