''Ο Μητσοτακης δε θα γινει ποτε πρωθυπουργος''

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: ''Ο Μητσοτακης δε θα γινει ποτε πρωθυπουργος''

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 16:01

Με κανεναν δεν εχω τσακωθει εδω μεσα παρα μονο με σενα γιατι σε θεωρω ανθρωπο προβληματικο που τα κομπλεξ του τον εξωθουν σε μια αυτοκαταστροφικη ζωη που σαν μονη διεξοδο βρισκει τη δολοφονια χαρακτηρων στο διαδικτυο. :laugh1:

Επισης θεωρω εντελως αναξιοπρεπες να υποστηριζει καποιος τη Νδ ενω ειναι ΚΚουες.

Αυτο δεν εχει καταδεχτει να κανει κανενας συντροφος σου εδω μεσα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 16:03

Αν ειχες θεμα μαζι μου αποκλειστικα τοτε δε θα ειχες αποχωρησει δεκαδες φορες. Κανεις δεν αποχωρει μονο για ενα ατομο. Εφευγες γιατι σε ετσουζε που κανεις δεν σε επαιρνε, και δεν σε παιρνει στα σοβαρα, και αυτο ερχοταν σε αντιθεση με την μεγαλη ιδεα που εχεις για τον εαυτο σου.

Δεν υπαρχει αλλο ατομο που να εχει ψευτοαποχωρησει τοσες φορες οσο εσυ, ουτε που να γινεται ο περιγελως του φορουμ απο την πλειονοτητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 16:04

Αρίστος έγραψε:Με κανεναν δεν εχω τσακωθει εδω μεσα παρα μονο με σενα γιατι σε θεωρω ανθρωπο προβληματικο που τα κομπλεξ του τον εξωθουν σε μια αυτοκαταστροφικη ζωη που σαν μονη διεξοδο βρισκει τη δολοφονια χαρακτηρων στο διαδικτυο. :laugh1:

Επισης θεωρω εντελως αναξιοπρεπες να υποστηριζει καποιος τη Νδ ενω ειναι ΚΚουες.

Αυτο δεν εχει καταδεχτει να κανει κανενας συντροφος σου εδω μεσα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 16:04

Κρασαρε το μποτακι
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 16:10

Εσυ εχεις κρασαρει απο τα κομπλεξ και την αγαμια.

Κι επειδη δεν βρισκεις να γαμισεις, η μονη σου εγνοια ειναι να αυνανιστεις βριζοντας εμενα, το Βακχο και τον τυπακο που εφυγε.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 16:13

Αρίστος έγραψε:Εσυ εχεις κρασαρει απο τα κομπλεξ και την αγαμια.

Κι επειδη δεν βρισκεις να γαμισεις, η μονη σου εγνοια ειναι να αυνανιστεις βριζοντας εμενα, το Βακχο και τον τυπακο που εφυγε.

Εγω ειμαι αυτος που υβριζεται στο παρον νημα απο 2 εμμισθους του ΣΥΡΙΖΑ οποτε μαλλον το δικο σας πουλακι ειναι ανικανοποιητο οχι η ψωλη μου.

Και μαλιστα με βριζετε οχι για προσωπικους λογους αλλα επειδη βριζω τον Τσιπρα.... :laugh1: Δεν γαματε ουτε με αγγελια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 16:16

Εδω και δυο μηνες βριζεις ακαταπαυστα εμενα, το Βακχο και τον φοιτητη που εφυγε σαν εμμισθα μποτακια που θα πεινασουμε...

και τωρα σε πειραξε που σου λεμε ποσο αγαμος καραγκιοζης εισαι;

Ουτε τα μικρα παιδακια δεν κανουν ετσι.

Μαμα με πειραξαν σημερα οι κακοι Συριζαιοι και σα τους τιμωρησω.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 16:18

Οπως με βριζετε εσεις ετσι σας βριζω και γω. Σιγα μην καθομαι να τα ακουω απο αληταραδες οπως εσεις. Και μαλιστα εγω ειμαι ενα ατομο οχι κλικα 2-3 ατομων οπως εσυ.

Δεν σε παιρνει να λες για μαμαδες. Εσυ κλαιγοσουν στον Αδμιν καθε τοσο για το ''stalking'' :laugh1: που υφιστασαι και ζητουσες να μπαναριστουμε εγω και ο Γιαννοπουλος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 16:20

Τραβα ρε νεοδημοκρατη και παιξε με τα κουβαδακια σου.

Αρκετα μας τα κουδουνισες σημερα.

Αν σου δωσουμε σημασια εισαι ικανος να συνεχισεις την κουβεντα για 4 μερες σερι.

Εικόνα

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 16:22

Εσυ και το αλλο το σκουπιδι μπηκατε στο νημα για να με βρισετε και απαντησα οπως αξιζει σε αληταραδες οπως εσεις. Τραβα παρε κανενα τσιμπουκι απο τον Τσιπρα τωρα μπας και σε κρατησει στο πεη roll της Κουμουνδουρου :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”