7 λόγοι που δείχνουν πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα μελλοντικής νίκης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: 7 λόγοι που δείχνουν πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ έχει άρωμα μελλοντικής νίκης

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 08:08

Tι να χωνεψω ακριβως? Στα λεγα και χθες, τα πραγματικα μεγαλα ονοματα εχουν καταξιωθει στην ηλικια σου και φυσικα δεν καθονται στο Ελευθερο για να παρακαλανε για βιουζ και για να κανουν διαφημιση.

Εσυ εφτασες 60τοσο χρονων και μολις περσυ αρχισες να γραφεις σε καποια τριτοτεταρτα μεσα ενω οικονομικα φυτοζωεις (οπως ο ιδιος εχεις πει). Δεν το βρισκω και τοσο αξιοζηλευτο, ουτε ταιριαζουν ολα αυτα με εναν επιτυχημενο επαγγελματια.
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 09 Ιούλ 2019, 08:22

Από σημερα αποχαιρετούμε τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ως κυβέρνηση αλλά και ως κόμμα oπως παραδεχεται ο 0,60 αφού ο Τσίπρας θα ιδρύσει νέο στη θέση του.

Να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στην επανίδρυση της Δημοκρατικής Παράταξης, σαν ο συνεχιστής των Κόμματος Φιλελευθέρων του Ελευθερίου Βενιζέλου, της Ένωσης Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Bye..bye
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 09 Ιούλ 2019, 08:25

Ο αναμενόμενος θρίαμβος Τσίπρα έγινε "καλή είναι και η ήττα με 8 μονάδες".

https://www.youtube.com/watch?v=w24pXbZknuw
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Ιούλ 2019, 09:37

denplirono έγραψε:εγω περιμενα ο προδοτης να συντριβει. με εξεπληξε το 31.5 %
αυτο σημαινει οτι ο λαος μας ειναι ενας παπαρας λαος που δεν αγαπαει την πατριδα του
επισης σημαινει πως οταν επανελθει μετα απο 4 χρονια ο προδοτης παιζει να ξαναβγει με 40%-45%. τοτε και ισως μονο τοτε και για το υπολοιπο της ζωης μου να κανω την υπερβαση και μονο για την εσσο του προδοτη, να ψηφιζω νδ....θεε μου βοηθαμε και μονο που το σκεφτομαι τρεμω.....

με αναφορα στην λογικη δεν βλεπω να εχει μελλον ο τσιπρας σαν μελλοντικος
ξαναπρωθυπουργος 1απο τα τοσα ψεμματα δεν θα τον πιστευει κανεις πλεον περα απο τους ηδη σανοφαγους 2αμορφωτος ειναι στα σιγουρα περισσοτερο απο μενα
3το πρωτο με αλλα λογια 4το πρωτο με αλλα λογια 5για να ξαναβγει θα πρεπει ο κουλης
να τα θαλασσωσει περισσοτερο απο τον τσιπρα και συριζα
που σημαινει να ξεπουλησει το αιγαιο στα θεματα της ασφαλειας ανοιχτων συνορων κλπ

αν υποθεσουμε οτι θα συμβει και αυτο να αποδεχτει ο κουλης χειροτερος απο τσιπρα
τοτε τα παντα ειναι πιθανα να συμβουν εκτος απο το να βγει ο τσιπρας πρωθυπουργος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Ιούλ 2019, 10:32

προμηθευτείτε γράσο νεοφίλια από τη χοντρική

έρχεται ΠΟΥΤΣΑ....!!!!!!!!!!!!!!

αχχ πόσο θα το ευχαριστηθώ να καταστραφεί τελείως αυτή η βρωμοφάρα οι κολοέλληνες

πόσο γέλιο θα κάνω μόλις κόψει τις συντάξεις

μόλις τσακίσει την υγεία και την παιδεία και τα πουλήσει στους ιδιώτες
τι ωραία που θα το ευχαριστηθώ όταν τα βρωμόπαιδά σας θα πρέπει να πληρώνουν για να πάρουν ένα απολυτήριο λυκείου
τι ωραία που θα είναι να πεθαίνετε εάν δεν έχετε φράγκα να πάτε σε νοσοκομείο

έτσι γερά..
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 11:24

Λαχουρένιος έγραψε:Tι να χωνεψω ακριβως? Στα λεγα και χθες, τα πραγματικα μεγαλα ονοματα εχουν καταξιωθει στην ηλικια σου και φυσικα δεν καθονται στο Ελευθερο για να παρακαλανε για βιουζ και για να κανουν διαφημιση.

Εσυ εφτασες 60τοσο χρονων και μολις περσυ αρχισες να γραφεις σε καποια τριτοτεταρτα μεσα ενω οικονομικα φυτοζωεις (οπως ο ιδιος εχεις πει). Δεν το βρισκω και τοσο αξιοζηλευτο, ουτε ταιριαζουν ολα αυτα με εναν επιτυχημενο επαγγελματια.

Εγω ημουν αρχοντας του τοπικου τυπου επι 17 χρονια. Σε 5 δημους των Βορειων εβγαζα ταυτοχρονα 3 περιοδικα ποικιλης υλης, 3 περιοδικα για πολιτισμο και εθελοντισμο, 2 οδηγους και μια εβδομαδιαια εφημεριδα. Στο ιδιο διαστημα ειχα παρει 100 συνεντευξεις απο πολιτικους της Β Αθηνων και δημαρχους των Βορειων μεχρι απο σκηνοθετες οπως ο Σμαραγδης και αθλητες οπως ο Δομαζος.

Τα λεφτα που εβγαζα απο μονο ενα ετησιο οδηγο αγορας με 200 σελιδες διαφημισης πιθανα δεν εβγαζαν ετησια καποιοι καλοι δημοσιογραφοι.

Αν νομιζεις λοιπον οτι ξεκιναω τωρα εισαι πολυ γελασμενος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 12:38

Εφτασε το αρθρο στα 1200 shares και συνεχιζει.

Μου ειπαν απο το New-economy πως για να εχω μια συγκριση, τα αρθρα του Μαυριδη στο Liberal εχουν συνηθως 400-600 shares.

Aυτο φυσικα δεν σημαινει πως εγω πιανω τετοιες επιδοσεις στα αρθρα μου. Συνηθως εχω απο 130-250 shares. Eιχα φτασει ομως και τα 800. Οποτε τωρα κανω ρεκορ.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 13:20

Αρίστος έγραψε:Εγω ημουν αρχοντας του τοπικου τυπου επι 17 χρονια. Σ

''Αρχοντα'', οι μεγαλοι δημοσιογραφοι δουλευουν σε μεσα πανελλαδικης εμβελειας, οχι στην εφημεριδα της γειτονιας ή του σχολειου τους.

Περα απο αυτο δημοσιογραφος, γιατρος, δικηγορος ή οτιδηποτε ονομαζεσαι οταν βγαζεις λεφτα απο αυτο, αλλιως εισαι χομπιστας. Εσυ δεν ζεις απο την δημοσιογραφια ή εστω δεν ζεις εξ ολοκληρου. Διαφημιστης ειναι η κυρια δουλεια σου και απο την δημοσιογραφια βγαζεις το πολυ ενα εξτραδακι.

Σε μια δοση τον χειμωνα γραφτηκες παλι στο βοθρο (αλλη μια περιπτωση που γλειφεις εκει που εφτυνες για να αποκτησεις διαφημιστικο χωρο) και εκει καποιοι σε ελεγαν εμμισθο. Προς υπερασπιση σου ειπες οτι δεν πληρωνεσαι για τα αρθρα που γραφεις... :laugh1:

Περα του οτι ενας πραγματικα μεγαλος ή ακομα και μετριος δημοσιογραφος κοστολογει την πενα του ακριβα και δεν γραφει δωρεαν, αυτο που ειπες ειναι ομολογια οτι η δημοσιογραφια ειναι το ψωνιο σου και οχι το μεσο με το οποιο βιοποριζεσαι.

Το να γραφει καποιος σε μεσα γ κατηγοριας δωρεαν ή για ψιχουλα ειναι επιτυχια για χομπιστα ή 20χρονο που μολις βγηκε απο την σχολη, οχι για 60αρη ''δημοσιογραφο'' με 4 δεκαετιες στην πλατη. Προσγειωσου λοιπον.

Ωραια η τρελα που πουλας και η πλακιτσα αλλα δεν μιλας σε 10χρονα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Ιούλ 2019, 15:11

Σημερα αν προσληφθει καποιος σαν δημοσιογραφος θα δουλευει κανα 10ωρο για 600 ευρω.

Οι μισθοι πολλων μεγαλων ονοματων στη δημοσιογραφια εχουν συμπιεστει στην εποχη της κρισης στα 1500 ευρω.

Λεφτα που εμενα δεν λενε τιποτα γιατι βγαζω τα διπλασια δουλευοντας ελευθερο ωραριο και πολυ λιγοτερες ωρες.

Αρα τρελλος θα ημουνα να παρατησω τη διαφημιση για τη σκλαβια που λεγεται δημοσιογραφια σε καθημερινη εφημεριδα.

Αυτο που λεω ομως ειναι οτι υπηρξα επαγγελματιας δημοσιογραφος για 17 χρονια παιρνοντας πολυ καλυτερα λεφτα απο μεγαλα ονοματα καθως το συνδυαζα με τη διαφημιση στον τοπικο τυπο..

και επισης οτι σημερα τα αρθρα μου ειναι περιζητητα ειτε μιλαμε για το διαδικτυο, ειτε μιλαμε για τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιούλ 2019, 15:31

Αρίστος έγραψε:Αρα τρελλος θα ημουνα να παρατησω τη διαφημιση για τη σκλαβια που λεγεται δημοσιογραφια σε καθημερινη εφημεριδα.

Ναι ΟΚ εισαι μεγαλοδημοσιογραφος αλλα δεν μπορεις να βρεις απασχοληση παρα μονο με φραγκοδιφραγκα. Πολυ πειστικο :laugh1:

Το ζητημα ειναι οτι και εσυ παραδεχεσαι οτι η δημοσιογραφια δεν ειναι το επαγγελμα σου, δηλαδη το μεσο με το οποιο βιοποριζεσαι αλλα το χομπι σου. Eισαι ερασιτεχνης και οχι επαγγελματιας δημοσιογραφος.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”