Αρίστος έγραψε:Ασε να του κανω λιγο πλακα ρε συ.![]()
.
Σκίσ' τον!

Αρίστος έγραψε:Παντρευτηκες ρε θηριο και πας για μπαμπας;
.

Προέλλην έγραψε:Πάντως παιδιά τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα. Πρέπει να αρχίσετε να εξετάζετε σοβαρά την εσωτερική μετανάστευση, γιατί δεν είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Πελοπόννησο.

Пэпи έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ασε να του κανω λιγο πλακα ρε συ.![]()
.
Σκίσ' τον!

Προέλλην έγραψε:Πάντως παιδιά τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα. Πρέπει να αρχίσετε να εξετάζετε σοβαρά την εσωτερική μετανάστευση, γιατί δεν είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Πελοπόννησο.

itteithe έγραψε:Βασικά δεν φταίει η Πελοπόννησος, η Ελλάδα γενικά φταίει. Έχοντας πλέον βιώματα και από την βόρεια και από την νότια Ελλάδα, αναρωτιέμαι αν τα νησιά είναι ο καλύτερος προορισμός για εσωτερική μετανάστευση. Εξάλλου τα νησιά είναι ο μόνος γεωγραφικός χώρος της Ελλάδος που δεν ετούρκεψε, αλλά είχε φραγκολεβαντίνους για αφεντάδες.
Για να είμαι ειλικρινής όμως, εδώ στην Αρκαδία βρήκα ένα αρκετά απαλλαγμένο από στερεότυπα και προκαταλήψεις μέρος. Κάτι που δεν συμβαίνει με την Θεσσαλία, όπου κάθε μέρα είναι μια νέα μάχη με το παράλογο και τον χριστιανοταλιμπανισμό. Αυτό μου αρκεί για να μεγαλώσω το παιδί μου.

Λαχουρένιος έγραψε:Πως φαινεται οτι γραφεις με την γυναικα και την πεθερα διπλα σου....

itteithe έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Πως φαινεται οτι γραφεις με την γυναικα και την πεθερα διπλα σου....
Πως φαίνεται οτι δεν έχεις βιώματα από επαρχία...