Kλείνω τα 60

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Re: Kλείνω τα 60

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 28 Οκτ 2019, 20:24

Αρίστος έγραψε:Ασε να του κανω λιγο πλακα ρε συ. :D

.

Σκίσ' τον!
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Οκτ 2019, 22:03

Πάντως παιδιά τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα. Πρέπει να αρχίσετε να εξετάζετε σοβαρά την εσωτερική μετανάστευση, γιατί δεν είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Πελοπόννησο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Οκτ 2019, 11:58

Αρίστος έγραψε:Παντρευτηκες ρε θηριο και πας για μπαμπας;

.

Όχι και ναι. Για πρώτη φορά επίσημα. Ανεπίσημα και με πολύ συντηρητικούς υπολογισμούς άλλα δέκα τα έχω σίγουρα. :D
Όπως κι εσύ έχω συμβάλλει τα μέγιστα στη λύση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.
Άλλωστε όπως λέμε στο χωριό μου, τον ένδοξο Μελιγαλά Μεσσηνίας, όλοι ξέρουμε τη μάνα μας τον πατέρα του κανείς. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Οκτ 2019, 12:06

Προέλλην έγραψε:Πάντως παιδιά τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα. Πρέπει να αρχίσετε να εξετάζετε σοβαρά την εσωτερική μετανάστευση, γιατί δεν είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Πελοπόννησο.

Μόνο στην Πελοπόννησο ρε, εξαιρουμένων των περιοχών Πάτρας, Πύργου, Άργους, Κορίνθου και Λακωνίας, έχεις πιθανότητες να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά σου. Τρανταχτή απόδειξη ο παναυλακιώτης ο ιτεθ, που του κόβει το μυαλό, Τριπολιτσιώτισσα πήρε και στην Τρίπολη επέλεξε να μεγαλώσει τα παιδιά του. :D
Σε αυτές τις περιοχές αν κάνεις αγόρι γκαραντί σου βγαίνει σερνικός και το κορίτσι Γυναίκα με γάμα κεφαλαίο. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Οκτ 2019, 12:08

Пэпи έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ασε να του κανω λιγο πλακα ρε συ. :D

.

Σκίσ' τον!

Κόψε κάτι μην τα πάρω και γίνει το φρη αλώνι. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Οκτ 2019, 12:54

Προέλλην έγραψε:Πάντως παιδιά τώρα σοβαρεύουν τα πράγματα. Πρέπει να αρχίσετε να εξετάζετε σοβαρά την εσωτερική μετανάστευση, γιατί δεν είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Πελοπόννησο.

Βασικά δεν φταίει η Πελοπόννησος, η Ελλάδα γενικά φταίει. Έχοντας πλέον βιώματα και από την βόρεια και από την νότια Ελλάδα, αναρωτιέμαι αν τα νησιά είναι ο καλύτερος προορισμός για εσωτερική μετανάστευση. Εξάλλου τα νησιά είναι ο μόνος γεωγραφικός χώρος της Ελλάδος που δεν ετούρκεψε, αλλά είχε φραγκολεβαντίνους για αφεντάδες.

Για να είμαι ειλικρινής όμως, εδώ στην Αρκαδία βρήκα ένα αρκετά απαλλαγμένο από στερεότυπα και προκαταλήψεις μέρος. Κάτι που δεν συμβαίνει με την Θεσσαλία, όπου κάθε μέρα είναι μια νέα μάχη με το παράλογο και τον χριστιανοταλιμπανισμό. Αυτό μου αρκεί για να μεγαλώσω το παιδί μου.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2019, 13:01

itteithe έγραψε:Βασικά δεν φταίει η Πελοπόννησος, η Ελλάδα γενικά φταίει. Έχοντας πλέον βιώματα και από την βόρεια και από την νότια Ελλάδα, αναρωτιέμαι αν τα νησιά είναι ο καλύτερος προορισμός για εσωτερική μετανάστευση. Εξάλλου τα νησιά είναι ο μόνος γεωγραφικός χώρος της Ελλάδος που δεν ετούρκεψε, αλλά είχε φραγκολεβαντίνους για αφεντάδες.

Για να είμαι ειλικρινής όμως, εδώ στην Αρκαδία βρήκα ένα αρκετά απαλλαγμένο από στερεότυπα και προκαταλήψεις μέρος. Κάτι που δεν συμβαίνει με την Θεσσαλία, όπου κάθε μέρα είναι μια νέα μάχη με το παράλογο και τον χριστιανοταλιμπανισμό. Αυτό μου αρκεί για να μεγαλώσω το παιδί μου.

Πως φαινεται οτι γραφεις με την γυναικα και την πεθερα διπλα σου.... :D
1 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Οκτ 2019, 13:03

Λαχουρένιος έγραψε:Πως φαινεται οτι γραφεις με την γυναικα και την πεθερα διπλα σου.... :D

Πως φαίνεται οτι δεν έχεις βιώματα από επαρχία... :D
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Οκτ 2019, 14:57

itteithe έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Πως φαινεται οτι γραφεις με την γυναικα και την πεθερα διπλα σου.... :D

Πως φαίνεται οτι δεν έχεις βιώματα από επαρχία... :D

Εχω βιωματα απο επαρχιωτες :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Οκτ 2019, 17:50

Εγώ ρε παιδιά έχω στόχο στα εξηνταπέντε μου να έχω γκόμενα τριάντα χρόνια μικρότερη και να της τον σφυρίζω τρεις φορές σε ένα βράδυ. Στόχος που με τα σημερινά δεδομένα μου φαντάζει εφικτός.
Αν το πετύχω θα θεωρήσω ότι έζησα πραγματικά και θα κατεβάσω ρολά για όσα χρόνια μου απομένουν.
:reklas:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”