bizeli έγραψε:Δεν είναι θέμα σοβαροφάνειας κατά τη γνώμη μου. Όντως οι άντρες σε αυτό το κομμάτι, και αυτό το λέω για καλό, έχουν μια παιδικότητα που τους κάνει πιο διασκεδαστικούς από τις γυναίκες. Ενώ οι γυναίκες είναι πιο συγκρατημένες.
Αυτή η παιδικότητα που διακρίνει, όμως, τους άντρες δεν είναι πάντα βολική ειδικά όταν πρόκειται για την ανάληψη ευθυνών που οι άντρες τα παίρνουν όλα πιο χαλαρά κι ανεύθυνα και αυτό εκνευρίζει τις γυναίκες και τις κάνει να φαίνονται γκρινιάρες.
Αυτο ειναι θεμα ανθρωπου, απλως εσεις δινετε βαση σε καποια πραγματα πχ σε θεματα ταξης ή καθαριοτητας που εμεις τα θεωρουμε ασημαντα. Πχ δεν το θεωρω ωριμοτητα να τρελαινεται η αλλη επειδη το τζαμι εχει δακτυλιες μαλλον το αναποδο θα ελεγα

Ουτε το θεωρω ωριμοτητα να χαλαω τοση φαια ουσια για να βρω τι χρωμα μπλουζα παει με τις καλτσες μου.
Ουτε στην εποχη μας ισχυει το να ξυνεται ο αντρας και η γυναικα να τα κανει ολα στο σπιτι, οι ρολοι ειναι πιο μοιρασμενοι οποτε δεν ισχυει οτι ο αντρας δεν παιρνει ευθυνες.
Δεν είναι λίγο αυτό. Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα. Γενικά οι άνδρες έχουν ροπή στην αυτοκαταστροφή. Σπάνια θα δεις γυναίκες να μπλέκουν με αλκοόλ, μεθύσια, βία, τζόγο και όλα αυτά τα συναφή. Όλα τα υπόλοιπα που έβαλαν οι φίλτατοι συμφορουμίτες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά τα μειονεκτήματα που ανέφερα εγώ για τους άντρες.
Ενταξει ομως λιγοι ειναι αυτοι που φτανουν μεχρι την καταστροφη. Οι περισσοτεροι απλα εχουν καποια γουστα ή χομπι που τους κανουν ενδιαφεροντες.
Δηλαδη ΟΚ σε εμας υπαρχουν πολλα ρεμαλια, αλλα μπορεις να βρεις και πολλους ανθρωπους να συζητησεις διαφορα θεματα. Δεν ειναι τυχαιο που σε φορουμ οπως το δικο μας μονο αντρες γραφουν στα πολιτικα και τα ιστορικα.
Συμφωνώ ότι οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο βαρετές από τους άντρες αλλά νομίζω και αυτό έχει τις αιτίες του. Οι γυναίκες είναι επιφορτισμένες με παραπάνω ευθύνες και ρόλους και αυτό τις καθιστά κουρασμένες ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Για μένα το ζητούμενο είναι η επικίνδυνη συμπεριφορά των ανδρών που δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τη συμπεριφορά των γυναικών. Για αυτό μίλησα για ωριμότητα. Οι γυναίκες θα αποφύγουν να εμπλακούν σε καταστάσεις που θα θέσει σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα και την οικογενειακή ισορροπία.
Δεν ειναι αυτο, γιατι βαρετες ειναι απο μικρη ηλικια που δεν εχουν την παραμικρη ευθυνη. Δυστυχως η γυναικα (για κοινωνικους λογους οχι βιολογικους) συνηθως με το που φτανει εφηβεια και ανακαλυπτει την σεξουαλικοτητα της ασχολειται κατα κυριο λογο με την εμφανιση της, τα γκομενικα και γενικα οτι εχει να κανει με το σεξ αμεσα ή εμμεσα.
Οι αντρες θα ειναι περισσοτερο των ακρων, αλλοι θα ειναι ρεμαλια ή αυτοκαταστροφικοι αλλα αλλοι θα ειναι ηγετες, καλλιτεχνες, πρωτοποροι κλπ. Οι γυναικες κινουνται περισσοτερο σε μια μεση κατασταση.