Κακόφημες περιοχές της Θεσσαλονίκης ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Re: Κακόφημες περιοχές της Θεσσαλονίκης ;

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 22:58

Οργισμένος έγραψε:
konaplyta έγραψε:
Προς το παρόν όχι, θα ψάξω σε κάνα νοσοκομείο λογικα κανα μηνα πριν αποφασίσω να πάω

γιατρινα εισαι ή νοσοκομα;
Παντως εισαι ωραιο παιδι, ελα και θα γινεις δικια μας.
Και πανω απολα παοκτζου.

θα περασεις πολυ καλα θεσσαλονικη ειναι απειρως καλυτερη απο Αθηνα (εχω ζησει και στις 2).
Για καφε τη σημερον ημερα ειναι στα πανω του το μπατλερ. Σου κανω εξυπηρετηση λεγοντας σου το .

Έχω τελειώσει μαιευτική-νοσηλευτική. Κάτι ελπίζω να βρω έστω παραπλησιο στον τομέα μου. Χαχα θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν ασχολούμαι με ομάδες :P
Αυτό για την Αθήνα vs Θεσσαλονικη που λες το πιστεύω 100% σε θέμα ομορφιάς τουλαχιστον, μην παρεξηγηθεί και κανένας :P
0 .

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 23:00

Προέλλην έγραψε:
konaplyta έγραψε:Θα προσπαθήσω να αποφύγω τη Δυτική πλευρά πάντως αφού το.λετε όλοι :P

Μλκιες σε λένε.

Γενικά όμως, πήγαινε απλά σε κάποια περιοχή, και λίγο μετά, αφού έχεις δει τα πράγματα η ίδια, αλλάζεις περιοχή σύμφωνα με τα δικά σου αντικειμενικά κριτήρια.

Ναι αυτό θα κάνω σιγουρα, αλλά πρέπει από κάπου να ξεκινήσω. Θέλω να αποφύγω να πάω σε κάνα περίεργο μέρος και μετά ξενερωσω
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Φεβ 2020, 23:00

konaplyta έγραψε:Έχω τελειώσει μαιευτική-νοσηλευτική. Κάτι ελπίζω να βρω έστω παραπλησιο στον τομέα μου.

Αν κατέχεις από ξένες γλώσσες, μπορείς να βρεις δουλειά και στο εξωτερικό.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 23:04

Προέλλην έγραψε:Κονάπλυτα, τι έχεις σπουδάσει αν επιτρέπεται;

Eδώ στο elefthero κάνουμε και career coaching, να ξέρεις.

Μαιευτική έχω τελειωσει. Χαχα ωραία θα το χω υπόψιν :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2020, 23:06

konaplyta έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:;;
γιατρινα εισαι ή νοσοκομα;
Παντως εισαι ωραιο παιδι, ελα και θα γινεις δικια μας.
Και πανω απολα παοκτζου.

θα περασεις πολυ καλα θεσσαλονικη ειναι απειρως καλυτερη απο Αθηνα (εχω ζησει και στις 2).
Για καφε τη σημερον ημερα ειναι στα πανω του το μπατλερ. Σου κανω εξυπηρετηση λεγοντας σου το .

Έχω τελειώσει μαιευτική-νοσηλευτική.

Είσαι απο αυτά τα κορίτσια που καίνε τσιγάρα στα χέρια τους ή κόβονται με ξυραφάκια; Μαζοχίστρια;

Mε τέτοιο επάγγελμα, φύγε όπως είσαι για Καναδά ή Αυστραλία.

Αν σε χαλάει η απόσταση, έφυγες για Σκανδιναβική χώρα ή Βρετανία. Ούτως ή άλλως, αναλογικά, πιο φθηνά, πιο γρήγορα, και πιο συχνά θα μπορείς να κατεβαίνεις Αθήνα απ ότι απ την Θεσνίκη.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 23:06

Adminović έγραψε:
konaplyta έγραψε:Έχω τελειώσει μαιευτική-νοσηλευτική. Κάτι ελπίζω να βρω έστω παραπλησιο στον τομέα μου.

Γνωρίζω καλά αγγλικά και ισπανικά Αλλά η ιδέα να μένω εκτός Ελλάδας με αγχώνει για κάποιο λόγο. Μπορεί ωστόσο να το σκεφτώ στο μελλον
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 28 Φεβ 2020, 23:12

konaplyta έγραψε:
Adminović έγραψε:

Γνωρίζω καλά αγγλικά και ισπανικά Αλλά η ιδέα να μένω εκτός Ελλάδας με αγχώνει για κάποιο λόγο. Μπορεί ωστόσο να το σκεφτώ στο μελλον

Δεν σε αγχώνει η ιδέα να μείνεις Ελλάδα; Δεν σε τρομοκρατεί; Δεν θες να πέσεις σε εμβρυακή στάση και να κλαίς σπαρακτικά με λυγμούς; :hmmm
Αναλογίσου, ότι θα δουλεύεις μέχρι τα 67+ τζάμπα υπερωρίες, για 800 ευρώ, και με μόλις 25 μέρες διακοπές τον χρόνο. Τα λεφτά ίσα που θα σου φτάνουν νοίκι και καφέδες, άντε και 5-6 μέρες διακοπές αλά χίπισσα.
Παράλληλα, στο χώρο εργασίας σου θα υπάρχει αναξιοκρατία και οι πιθανότητες να ανελιχθείς θα είναι απο εξαιρετικά περιορισμένες έως μηδενικές.
Φύγε έξω να δεις πως είναι ο κόσμος. Ειδικά στον τομέα σου, θα γνωρίσεις και θα κάνεις παρέες άτομα απ όλο τον πλανήτη, θα δεις πως είναι να εργάζεσαι σε οργανωμένο περιβάλλον, υπό κράτος όπου κυριαρχεί η εργατική νομοθεσία, κοκ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Φεβ 2020, 23:15

Προέλλην έγραψε:Αναλογίσου, ότι θα δουλεύεις μέχρι τα 67+ τζάμπα υπερωρίες, για 800 ευρώ, και με μόλις 25 μέρες διακοπές τον χρόνο. Τα λεφτά ίσα που θα σου φτάνουν νοίκι και καφέδες, άντε και 5-6 μέρες διακοπές αλά χίπισσα.

Μην λες ψεμματα στο κοριτσι. Ειναι 650 ευρω με 15 μερες αδεια το χρονο :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Φεβ 2020, 23:22

konaplyta έγραψε:
Adminović έγραψε:

Δες αυτό το βίντεο.
Αυτός που μιλάει είναι από Θεσσαλονίκη, δούλευε νοσηλευτής σε κλινική της Θεσσαλονίκης, κι έφυγε και πήγε στην Κύπρο.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
konaplyta
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό konaplyta » 28 Φεβ 2020, 23:43

Προέλλην έγραψε:
konaplyta έγραψε:

Δεν σε αγχώνει η ιδέα να μείνεις Ελλάδα; Δεν σε τρομοκρατεί; Δεν θες να πέσεις σε εμβρυακή στάση και να κλαίς σπαρακτικά με λυγμούς; :hmmm
Αναλογίσου, ότι θα δουλεύεις μέχρι τα 67+ τζάμπα υπερωρίες, για 800 ευρώ, και με μόλις 25 μέρες διακοπές τον χρόνο. Τα λεφτά ίσα που θα σου φτάνουν νοίκι και καφέδες, άντε και 5-6 μέρες διακοπές αλά χίπισσα.
Παράλληλα, στο χώρο εργασίας σου θα υπάρχει αναξιοκρατία και οι πιθανότητες να ανελιχθείς θα είναι απο εξαιρετικά περιορισμένες έως μηδενικές.
Φύγε έξω να δεις πως είναι ο κόσμος. Ειδικά στον τομέα σου, θα γνωρίσεις και θα κάνεις παρέες άτομα απ όλο τον πλανήτη, θα δεις πως είναι να εργάζεσαι σε οργανωμένο περιβάλλον, υπό κράτος όπου κυριαρχεί η εργατική νομοθεσία, κοκ.

Ίσως επειδή δεν έχω βγει ποτέ έξω από Ελλάδα δεν ξέρω τι χάνω και για αυτό να μην αγχώνομαι :P Πάντως το θεωρώ δύσκολο να φύγω μονη μου καπου έξω, δεν θα ξέρω που μου παν τα τέσσερα. Σαν ιδεα μου αρέσει πολυ βέβαια αλλά φοβάμαι ότι δεν θα ξέρω να επιβιώσω. Στο μέλλον ίσως συμβεί, ομως δεν ξέρω ακόμα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”