Κανένα συμφέρον δεν έχει το διεθνές κεφάλαιο από μια σχεδιασμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, ειδικά με υγειονομική αιτία,
που θα διακόψει επ' αόριστο την κερδοφορία του και την αδιαμφισβήτητη αυτή τη χρονική περίοδο απόλυτη εξουσία του.
Αυτό γιατί ο κίνδυνος οι κοινωνικές εξελίξεις, μετά την πανδημία, να ξεφύγουν από τον έλεγχο του, και αυτό να αποβεί σε βάρος των σχεδιασμών του, είναι πολύ μεγαλύτερος από τα τυχόν προσδοκώμενα οφέλη.
Φαντάζει παρανοϊκό να αμφισβητεί κάποιος την ίδια του την εξουσία.
Αν μιλάγαμε για μια παγκόσμια πολεμική αναμέτρηση, κατά την οποία το κεφάλαιο θα συσσώρευε υπερκέρδη, θα ήταν ένα πιθανό σενάριο πίσω της να κρυβόταν η απληστία του διεθνούς, του δυτικού δλδ, κεφαλαίου.
Αλλά ούτε κι αυτό στέκει στις σημερινές συνθήκες εφόσον τα υπερκέρδη εξασφαλίζονται και χωρίς τον πόλεμο μέσω των εξοπλισμών και της τεχνολογίας.
Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Οι ισχυροί του χρήματος προφήτευσαν την επιδημία κορονοϊού ένα μήνα πριν εμφανιστεί;
Ραν ταν πλαν έγραψε:Κανένα συμφέρον δεν έχει το διεθνές κεφάλαιο από μια σχεδιασμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, ειδικά με υγειονομική αιτία,
που θα διακόψει επ' αόριστο την κερδοφορία του και την αδιαμφισβήτητη αυτή τη χρονική περίοδο απόλυτη εξουσία του.
Οι Παγκοσμιοποιητες (που κυριως εκφραζουν καποιες πολυεθνικες και χρηματοπιστωτικο κεφαλαιο) επι χρονια υποστηριζουν πως χωρις μια παγκοσμια κριση δεν θα ερθει η παγκοσμια κυβερνηση.
Αρα τωρα εχουν την αφορμη.
viewtopic.php?f=5&t=11744
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
itteithe
- Extreme poster

Και το οτι αναρωτιούνται αριστερές σελίδες και γενικότερα οι κομμουνισταί είναι απόδειξη οτι ο συγκεκριμένος ιός είναι βιολογικό όπλο; Εδώ τηλεφωνικές φάρσες έκαναν στον Περισσό και έκαναν ολόκληρο θέμα οτι τους παρακολουθούν. Δεν μιλάς με σκληροπυρηνικό κομμουνιστή του κόμματος που να θεωρεί αλάθητα τα όσα δηλώνει το κόμμα.
Ναι θα ζητούσα να το κατεβάσει, γιατί και σ' αυτό γράφονται μαλακίες.
Το οτι συνεχίζεις να γράφεις τις ίδιες αηδίες δεξιά κι αριστερά εδώ στο elefthero είναι περίτρανη απόδειξη οτι δεν έχω την εξουσία να σου επιβάλλω τίποτα. Έχω γράψει πολλάκις οτι όλοι έχετε δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με αυτοεξευτελισμό, αρχίζετε και γίνεστε επικίνδυνοι.
Το οτι συνεχίζεις να γράφεις τις ίδιες αηδίες δεξιά κι αριστερά εδώ στο elefthero είναι περίτρανη απόδειξη οτι δεν έχω την εξουσία να σου επιβάλλω τίποτα. Έχω γράψει πολλάκις οτι όλοι έχετε δικαίωμα στον αυτοεξευτελισμό, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με αυτοεξευτελισμό, αρχίζετε και γίνεστε επικίνδυνοι.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Αρίστος
- Prediction Guru

itteithe έγραψε:Και το οτι αναρωτιούνται αριστερές σελίδες και γενικότερα οι κομμουνισταί είναι απόδειξη οτι ο συγκεκριμένος ιός είναι βιολογικό όπλο; Εδώ τηλεφωνικές φάρσες έκαναν στον Περισσό και έκαναν ολόκληρο θέμα οτι τους παρακολουθούν. Δεν μιλάς με σκληροπυρηνικό κομμουνιστή του κόμματος που να θεωρεί αλάθητα τα όσα δηλώνει το κόμμα.
Αναρωτιουνται οι Ελληνες κομμουνιστες.
Αναρωτιουνται οι Κινεζοι κομμουνιστες.
Αναρωτιουνται οι καπιταλιστικες αμερικανικες εφημεριδες.
Ολος ο κοσμος αναρωτιεται αλλα εσυ τον Αριστο ηθελες να φιμωσεις γιατι αυτος σε τσουζει.
Τι να κανουμε ομως ρε φιλε;
Εγω εχω ριξει μπετα εδω μεσα για να στηθουν οι κολωνες του μαγαζιου ενω εσυ εισαι χθεσινος που εχεις παρεξηγησει το ρολο του συντονιστη.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
itteithe
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:
Ολος ο κοσμος αναρωτιεται αλλα εσυ τον Αριστο ηθελες να φιμωσεις γιατι αυτος σε τσουζει.
Εγω εχω ριξει μπετα εδω μεσα για να στηθουν οι κολωνες του μαγαζιου ενω εσυ εισαι χθεσινος που εχεις παρεξηγησει το ρολο του συντονιστη.
.
Κανένας δεν έχει ασυλία στο elefthero, είτε είναι παλιός, είτε είναι νέος και ο ρόλος μου ως συντονιστής είναι να είμαι αδέκαστος απέναντι στον καθένα σας εδώ μέσα. Δεν είμαι αλάνθαστος και όσες φορές έχω κάνει λάθος, έχω ζητήσει συγγνώμη και έχω επαναφέρει τα πράγματα εκεί που έπρεπε. Δεν με ενδιαφέρει αν και τι έχεις κάνει για να αναδείξεις το elefthero, δεν βγάζω λεφτά απ' αυτό και δεν μου καίγεται καρφί. Δεν είμαι υπάλληλος σου, ούτε και η υπόλοιπη συντονιστική ομάδα είναι και βάλτο καλά στο μυαλό σου αυτό. Προσβάλλεις κι αυτούς με αυτά που γράφεις παραπάνω, όχι μόνο εμένα.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
ΩRIΩNAS7
Λοιπόν όλη αυτή η σεναριολογια και τρομολαγνεια είναι βασισμένη σε γελοία εποχηρηματολογια.
Είχα σκοπό να γραψω κάποια πραγματάκια για αυτήν την ηλίθια συνομοσιολογία, με την οποία καταπιάνεται το άρθρο, αλλά και βαριέμαι. Και βαριέμαι γιατί είναι κουρ; στικο να δείχνεις τα εξοφθαλμα και τα προφανή.
Οπότε θα περιοριστό στο εξής :
Ολοι αυτοί οι μεγαλο-επιχειρηματίες και η επιστημονική κοινότητα, που μαζεύτηκαν εκεί και έκαναν αυτό το σενάριο, είναι τόσο χαζοί και ηλιθιοι που το έκαναν δημόσια και μάλιστα 1 μήνα μόλις πριν το ξέσπασμα της δήθεν στημμενης πανδημίας.
Και οι συνομοσιολόγοι είναι τόσο πολύ έξυπνοι και γατονια που επίασαν στα πράσα όλους αυτούς τους χαζούληδες επιχειρηματίες και τους παν χαζούς επιστήμονες.
Μάλιστα. Seems legit
Είχα σκοπό να γραψω κάποια πραγματάκια για αυτήν την ηλίθια συνομοσιολογία, με την οποία καταπιάνεται το άρθρο, αλλά και βαριέμαι. Και βαριέμαι γιατί είναι κουρ; στικο να δείχνεις τα εξοφθαλμα και τα προφανή.
Οπότε θα περιοριστό στο εξής :
Ολοι αυτοί οι μεγαλο-επιχειρηματίες και η επιστημονική κοινότητα, που μαζεύτηκαν εκεί και έκαναν αυτό το σενάριο, είναι τόσο χαζοί και ηλιθιοι που το έκαναν δημόσια και μάλιστα 1 μήνα μόλις πριν το ξέσπασμα της δήθεν στημμενης πανδημίας.
Και οι συνομοσιολόγοι είναι τόσο πολύ έξυπνοι και γατονια που επίασαν στα πράσα όλους αυτούς τους χαζούληδες επιχειρηματίες και τους παν χαζούς επιστήμονες.
Μάλιστα. Seems legit

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:itteithe έγραψε:Και το οτι αναρωτιούνται αριστερές σελίδες και γενικότερα οι κομμουνισταί είναι απόδειξη οτι ο συγκεκριμένος ιός είναι βιολογικό όπλο; Εδώ τηλεφωνικές φάρσες έκαναν στον Περισσό και έκαναν ολόκληρο θέμα οτι τους παρακολουθούν. Δεν μιλάς με σκληροπυρηνικό κομμουνιστή του κόμματος που να θεωρεί αλάθητα τα όσα δηλώνει το κόμμα.
.
Ας αναρωτιέται όποιος θέλει.
Η ''αναρώτηση'' γίνεται για πολιτικούς λόγους και αποσκοπεί σε φθορά του αντιπάλου στο ιδεολογικό επίπεδο.
Και στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης μπορεί ο καθένας να λέει και να υποστηρίζει ό,τι θέλει για να κερδίσει εντυπώσεις, έστω και της στιγμής, χωρίς κανείς να τον υποχρεώνει να προσκομίσει και τις απαραίτητες αποδείξεις.
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στο πεδίο της επιστημονικής διερεύνησης του φαινομένου της διασποράς ιών, όπως και σε κάθε θετική επιστήμη.
Εδώ δεν αρκούν οι ισχυρισμοί αλλά, όπως επισημαίνει σωστά ο itteithe, η τεκμηρίωση με απόλυτες αποδείξεις είναι αναγκαία και σου απέδειξε για ποιο λόγο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο οποιοσδήποτε ιός ως βιολογικό όπλο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
ΩRIΩNAS7
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αρίστος έγραψε:
.
Ας αναρωτιέται όποιος θέλει.
Η ''αναρώτηση'' γίνεται για πολιτικούς λόγους και αποσκοπεί σε φθορά του αντιπάλου στο ιδεολογικό επίπεδο.
Και στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης μπορεί ο καθένας να λέει και να υποστηρίζει ό,τι θέλει για να κερδίσει εντυπώσεις, έστω και της στιγμής, χωρίς κανείς να τον υποχρεώνει να προσκομίσει και τις απαραίτητες αποδείξεις.
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στο πεδίο της επιστημονικής διερεύνησης του φαινομένου της διασποράς ιών, όπως και σε κάθε θετική επιστήμη.
Εδώ δεν αρκούν οι ισχυρισμοί αλλά, όπως επισημαίνει σωστά ο itteithe, η τεκμηρίωση με απόλυτες αποδείξεις είναι αναγκαία και σου απέδειξε για ποιο λόγο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο οποιοσδήποτε ιός ως βιολογικό όπλο.
Ακριβώς αυτό. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Ξερεις το περίεργο είναι πως ενώ κι ο Αρίστος και όλοι οι όμοιοι του, τα γνωρίζουν αυτά, δέχονται να παίξουν και στο τέλος πιστεύουν αυτήν την πολιτική διαμαχη ως επιστημονική πραγματικότητα.
Μάλλον το "πες πες κάτι θα μείνει" έχει βαθύτατα ψυχολογικές και νοητικές παρενεργιες. Και σαφώς οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν αυτό.
Εξάλλου όλη η επιτυχία αυτής της ρητορικής, βασίζεται στην αναπαραγωγή που θα της γίνει από τον καθε μυρωδιά παγκοσμίως. Για αυτό εξάλλου λέγονται ετσι δημόσια και ηχηρα.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

δεν κρατιεμαι η ελιτ η οποια εχει συγκεντρωσει ολο το χρημα του κοσμου και εχει χρεωμενα ολοκληρα κρατη
και εθνη φοβαται οτι με την πανδεμια θα χασει; βρε παπαρες εδω θα ειμαι για να με βρισετε
οταν ολα θα εχουν τελειωσει οταν γνωριζουν τις δυνατοτητες του ιου εχουν φτιαξει και τις στατιστικές
και υπολογιζουν και τον καθε νεκρο με πολυ μικρη αποκλιση
εχουν ενα στρατο ολοκληρο στα χερια τους απο επιστημονες καθε ειδους και σεις μου λετε οτι τα εχουν παιξει
και εθνη φοβαται οτι με την πανδεμια θα χασει; βρε παπαρες εδω θα ειμαι για να με βρισετε
οταν ολα θα εχουν τελειωσει οταν γνωριζουν τις δυνατοτητες του ιου εχουν φτιαξει και τις στατιστικές
και υπολογιζουν και τον καθε νεκρο με πολυ μικρη αποκλιση
εχουν ενα στρατο ολοκληρο στα χερια τους απο επιστημονες καθε ειδους και σεις μου λετε οτι τα εχουν παιξει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Fake news.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts