Η 5G ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η 5G ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 14 Απρ 2020, 08:35

Λαχουρένιος έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
σχολιο 8
και γω γενικα μιλαω ξεκινωντας με αφορμη παντα απο το<< μορφωμενο κομμουνιστη μας >> που λεει οτι <<οι ακτινες χ εχουν χαμηλη συχνοτητα γιαυτο ειναι πιο διεισδυτικες απο τις 5G που εχουν πιο υψηλη συχνοτητα >>.. και ειναι και αντικαπιταλιστης να σκεφτεις που μαχεται το καπιταλισμο αλλα στηριζει μεσα στην μπερδα του ολα αυτα που ειναι νεοταξικες πολιτικες ( πολιτικες πανδημιας , τεχνολγιας κτλ )

Καθε σωστος κομμουνιστης ειναι και νεοταξιτης. Δεν συμφωνουμε σε ολα με την ΝΤΠ, αλλα στα βασικα πχ τσιπακια, διαλυση οικογενειεας και θρησκειας κλπ τα βρισκουμε.

σχολιο 9

...μεγααααααααααλο θεμα αυτο λ-αχουρενιε ... αλλα να μη το συζητησουμε εδω ..επειγει να παρουσιασω καποια θεματα που ειναι δρομολογημενες πολιτικες τεχνολογικες ... και να μπορω να τα διανεμω ως συνδεσμους .. αυτο εινα το εργο μου αυτο το καιρο ...και με τα αλλα θεματα ..που διαχειριζομαι εδω κι ενα μηνα ...ανοιξε ενα θεμα στο πολτικη φιλοσοφια ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟσΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ και προσκαλεσε με στην "αιθουσα" του ...και θα εχω να σχολιασω πολλα..

και επιτελους ανοιξτε ενα ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ << ΕΔΩ ΞΕΚΑΦΡΩΝΟΥΜΕ >> να μπαινουμε ολοι μεσα να γαμοσχολιασουμε να αλληλοβριζομαστε να οργιαζουμε με τα γαμοπειραγματα κια τα γαμοφαντασιωτικα και παλουκωματικα σχολια και να ξεκαφρωνουμε ...ωστε στα αλλα σοβαρα θεματα να ειμαστε νηφαλιοι και να ενδιδουμε οπως πρεπει ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Απρ 2020, 10:32

Εμένα πάντως ρε παιδιά από τότε που με βάρεσε μια ακτινοβολία, τη στιγμή που μελετούσα το θέμα ''Τραμουντάνα και τα μαύρα κοράκια των οχτώ ναών'', από κατασκοπευτικό δορυφόρο της νέας τάξης που παρακολουθεί το πού πάμε και τι κάνουμε έχω ένα μικρό λειτουργικό θέμα με την τσάκρα μου.
Γι' αυτό προσέχετε τι διαβάζετε στο ελεύθερο.
Υπάρχουν θέματα που έχουν στοχοποιηθεί από σκοτεινές μασονικές οργανώσεις λόγω του αντιεμβολιαστικού περιεχομένου τους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Απρ 2020, 10:42

Λαχουρένιος έγραψε:
Καθε σωστος κομμουνιστης ειναι και νεοταξιτης. Δεν συμφωνουμε σε ολα με την ΝΤΠ, αλλα στα βασικα πχ τσιπακια, διαλυση οικογενειεας και θρησκειας κλπ τα βρισκουμε.

Ρε Λαχουρένιε νιώσε. Το θέμα δεν προσφέρεται για κομμουνιστικά ξεκαρφώματα και τρόλινγκ.
Εδώ γράφουμε μόνο σοβαρά άτομα, με πανεπιστημονική κατάρτιση, και όσοι έχουν να πουν κάτι που θα συμβάλλει θετικά στην αποκάλυψη της ακτινολογικής νεοταξικής εμβολιαστικής διεθνούς συνωμοσίας που σκοπό έχει να μας κάνει πλύση εγκεφάλου και να μας ξετραμουντανιάσει.
Άντε στη γενική συζήτηση και άνοιξε θέμα ξεκαρφώματος και κάνουμε εκεί το χαβαλέ μας.
1 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 14 Απρ 2020, 16:51

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 6

...Ωριωνα ....αστο το στραβωσες εντελως... να πω οτι λυπαμαι ,,χμμ,, θα ηταν ψεμα ...γιατι αποδεικνυεται ποσο ελλειπης ειναι η γενικη γνωση σου ως φυσιογνωστης αρπακολας ...και ποσο αδικο εχεις και για το αλλο θεμα με τα εμβολια ποσο κακη κι αναστροφη εινα η αντιληπτικοτητα σου σε επιστημονικα θεματα.. κριμα γιατι εισαι και κομμουνιστης ,,αλλα τελικα μερικοι κομμουνιστες αποδεικυονται πολυ πιο κλειστα ακαμπτα πνευματα και με ανυπαρκτη ερευνητικη διαθεση απο οτι καποιοι εθνικιστες .... κομμουνιστρια ειμαι κι εγω αλλα συμβαινει να μη λειτουργω ως αριστερο αληθωρο στελεχικο αρκιδι του καπταλιστικου συστηματος .. σαλαμουριαζοντας τις γνωσεις κια στηριζοντας τις πολιτικες του καπιταλισμου τις νεοταξικες ...

...κοιτα εδω το ηλεκτρομαγνητικο φασμα τις συχνοτητες και τα μηκη κυματος δεν ξερω αν το ξερεις τι ειναι αυτα τα μεγεθη παντως ειναι αντιστροφα ..δηλ. οταν αυξανει το ενα μικραινει το αλλο ..γκεεεεεεεεε?? κι επειδη εσυ εισα γαιδαρος κομμουνιστο κουνιστος αληθωρος που φλερταρει με τον καπιταλισμο κια τις πολτικες του ...οποτε πεισμων με την αμαθεια σου .... προτεινω σε πιο ανοικτα πνευματα να κοιταξουν το φασμα των η/μ ακτινοβολιων ...και πως πανε οι συχνοτητες ..αχαχ.. τι θα ακνουμε με του διαφωτιστε ςτης αρπακλιας αραγε ...θα δημιουργησουν γνωστικο χαος με την επειδικτικη τους μπερδογνωση !!
....εδω τα η/μ φασμα ΕΠΙΜΟΡΦΩνομαστε Ωριωνα πως παν οι συχνοτητες ...γκεεεεεεεεεεεεεεεε...και σταματα να μιλας για οσα δεν κατεχεις γιατι παραπλανας τους αμαθεις ....εδω βλεπουε πανω οι συχνοτητες σε Hz ( παλμοι-κυκλοι / δευτερολεπτο ) κατω τα μηκη κυματος σε m ( μετρα ) και τη σχεση τους με το ορατο φασμα και οι συχνοτητες διαφορων εφαρμογων ,, τα μετρα των δυο μεγεθων ειναι δυναμεις του δεκα

Εικόνα

...αρα λοιπον ακριβως το αντιθετο ισχυει..αχαχ.. διαβασε ΩΡΙΩΝΑ χριστιανε μου... διαδικτυο υπαρχει ... αυτα τα διδασκουμε χρονια και σε μαθητες Λυκειου ... αλλα μαλλον σαν μαθητης ησουν αλλου κι αδιαφορος για τη γνωση( ΙΕΚ εχεις τελειωσει κι εγινες νοσοκομος ??ετσι κατεχεις και τα νοσηλευτικα σου αναποδα )...λοιπον για διορθωση και για να μην παρασυρωνται οι αμαθεις που θελουν να μαθουν ομως ...ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ...

...οσο αυξανει η συχνοτητα αυξανει και η διεισδυτικοτητα της η/μ ακτινοβολιας ( στην νοσηλευτικη θα λεγαμε γινεται πιο λεπτη η βελονα και μπαινει πιο ευκολα μεσα μας γκαααααα??? τοσο απλο )

και επιπλεον

...οι ακτινες χ ειναι υψηλης συχνοτητας γιαυτο πιο διεισδυτικες ( οπως ολες αυτες που θεωρουμε ιονιζουσες )πανω απο το υπεριωδες ,,πολυ πιο υψηλης απο οτι οι 5G ακολουθουν μετα τις χ στο φασμα, οι ακτινες γ ...( ελεος με την αμαθεια καποιων που το παιζουν συστημικοι αυτο το καιρο διαφωτιστες,, ελεος καντε τουμπεκι κια παιχτε με τις καλαματιανε ςσας μυτες κι αφηστε την επμορφωση γιαυτος που το ψαχνουν κι ξερουν δυο πραγματα παραπανω )

...οι μη ιονιζουσες ειναι συχνοτητων μικροτερων απο τις συχνοτητες του ορατου φασματος αλλα αυτο δε σημανει οτι δεν εινα διαταρακτικες ,,ετσι μας λενε οι εταιρειες ,,, η διαταρακτικοτητα τους ειναι η διεγερση και παραμορφωση ποιυ προκαλουν στα μορια ( ΟΧΙ ΙΟΝΙΣΜΟς ) και τα κυτταρα και οφειλεται στις τεραστιες εντασεις τους και στο ειδος των κυματομορφων τους ( τεχνητες πολωτικες τετραγωνισμενες μορφες που τετοιες δεν υπαρχουν στη φυση )

καλο ειναι ενας νοσηλευτης-φυσιογνωστης να ξερει απο ακτινοβολιες .. και τι ειναι συχνοτητα και μηκος κυματος ..κι απο τι εξαρταται η διεισδυτικοτητα τους κια πως εξαρταται αναλογα με τη συχνοτητα...χμμμ .. θ αναρτησω πολλα για την διακριση τεχνητων και φυσικων η/μγνητικων ακτινοβολιων εξαλλου σε αυτο τον τομεα εχω κια καποι ειδικοτητα δνε ειμαι απλα αυθορμητη ερευνητρια πανεπιστημων οπωςστα θεματα τυων λοιμωξεων ( κανω κατι δεκαετιες μαθηματα φυσικης σε μαθητες Λυκειου ),, ειμαι στο ειδικο πολυ οικειο γνωστικο πεδιο μου θελω να πω και το αποδεικνυω αυτο ... χμμμμ!!

Αμόρφωτη πωλήτρια ομοιοπαθητικών σκουπιδιών, δεν είναι ούτε κομμουνιστής ούτε νοσηλευτής. Έχεις χάσει την μπάλα απο την συγχηση, επειδή αποδεικνύω τα αντιεπιστημονικά ψέματα που γράφεις.

Το λάθος που έκανα ήταν επιπόλαιο και είναι προφανές γιατί ενώ είναι λάθος τα ονόματα, οι περιγραφές των επιρροών τους είναι ορθές.

Αν είχες πάει σχολείο θα γνώριζες φυσικά ότι η μη ιονιζουσα ακτινοβολία, σε φυσιολογικές τιμές, δεν είναι βλαπτικη. Σε αντίθεση λοιπόν με το τι μάθαμε στο σχολείο και με το τι λέει η επιστήμη, εσύ για κάποιον μυστήριο λόγω λες τα αντίθετα από αυτά. Καλά όχι και τόσο μυστήριος ο λόγος. Φυσικά πάλι θα θες να προωθήσεις τίποτα ομοιοπαθητικά σκευάσματα για να μην πιάνει η ακτινοβολία και το κακό μάτι. :laugh1:
Αναμενόμενο από πλασιέ απατεωνίστικων σκευασματων.

Τέλος πάντων, αφού είδαμε ότι το 5G ανήκει στην μη ιονιζουσα ακτινοβολία και ότι είναι στα επίπεδα που δεν προκαλούν πρόβλημα, ας δούμε και ένα βίντεο όπου ένας απατεώνας, σαν εσένα, λέει τα ίδια πραγματα με εσένα για το 5G, προσπαθώντας να πουλήσει ομοιοπαθητικά σκευάσματα, όπως έχεις σκοπό να κάνεις κι εσύ. Φυσικά στο βίντεο ξεμπροστιαζεται η απάτη του, τα αντιεπιστημονικά του επιχειρήματα και ο απώτερος σκοπός του να πουλήσει ομοιοπαθητικά σκουπίδια.

Η τάπες είναι αληθινές και ατελείωτες.

Και δεν τελειώσαμε εδώ. Έχω να φέρω και άλλα επίσημα στοιχεία (κάτι που εσύ φανατικά απεχθάνεσαι να κάνεις), όπου δείχνουν ότι δεν υπάρχουν επίσημες έρευνες ότι το 5G μπορεί να βλάψει την υγεία.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι η παραφιλολογία για το 5G ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, μιας κι έχουν μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα ενώ η Κίνα είναι πρωτοπόρος.
Φυσικά οι πουθενικες εταιρίες δισεκατομμυρίων, που δουλεύει η αμόρφωτη πλαίσια οιμοιοπαθητικων σκουπιδιών, καθώς και το λόμπι τους εκμεταλλευτηκαν αυτήν την ευκαιρία για να πουλήσουν τα αναποτελεσματικά και επικίνδυνα ματζουνια τους.

Καμία έκπληξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Απρ 2020, 18:56

... προτεινω σε πιο ανοικτα πνευματα να κοιταξουν το φασμα των η/μ ακτινοβολιων ...και πως πανε οι συχνοτητες ..

Ευχαριστώ για την αναγνώριση του πνεύματος μου. Το κοίταξα το φάσμα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.
Μάλλον φταίει η ειδικότητα μου. Στη σεξολογία δε χρησιμοποιούμε ακτινοβολίες αλλά δονήσεις και τριβές.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 14 Απρ 2020, 19:11

Ραν ταν πλαν έγραψε:

... προτεινω σε πιο ανοικτα πνευματα να κοιταξουν το φασμα των η/μ ακτινοβολιων ...και πως πανε οι συχνοτητες ..

Ευχαριστώ για την αναγνώριση του πνεύματος μου. Το κοίταξα το φάσμα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.
Μάλλον φταίει η ειδικότητα μου. Στη σεξολογία δε χρησιμοποιούμε ακτινοβολίες αλλά δονήσεις και τριβές.

Εν τω μεταξύ το πρόσεξες αυτό το "πιο ανοιχτά πνεύματα";
Η γνωστή φρασεολογία πειθούς και προσηλυτισμού. Κάνουν τα ανυποψίαστα θύματα τους να αισθάνονται ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Είναι σαν τους λένε "μην πιστεύεται τους επιστήμονες, εσείς ξερετε καλύτερα από αυτούς, γιατί είστε πιο ευφυεις ως ανοιχτά πνευματα".
Έτσι έχουν κερδίσει ήδη την μάχη, καθώς στο υποσυνείδητο των θυμάτων τους έχει ήδη καταγραφή η θελκτικη αυτή πληροφορία.
Γνωστό μάρκετινγκ. Μέχρι και οι διαφορές αιρέσεις το κάνουν. Ψάχνουν πιο "ανοιχτά πνεύματα". Με απλά λόγια, ψάχνουν ευκολόπιστους και αδαείς πελάτες
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Απρ 2020, 19:42

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Εν τω μεταξύ το πρόσεξες αυτό το "πιο ανοιχτά πνεύματα";
Η γνωστή φρασεολογία πειθούς και προσηλυτισμού. Κάνουν τα ανυποψίαστα θύματα τους να αισθάνονται ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

Την ίδια μεθοδολογία χρησιμοποιούν όλοι οι απατεώνες, όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, κολακεύοντας την ματαιοδοξία των αφελών. Η δικιά μας όμως έπεσε στο λάκκο με τα φίδια. Πελάτες εδώ γιοκ.:fico:
Δεν πρόκειται όμως γι' αυτό αλλά για περίπτωση χρείας ειδικού χειρισμού. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Απρ 2020, 19:49

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν αναφερομουν σε σενα Μυθηρα, γενικα μιλαω.

δε μιλας γενικα....μιλας συγκεκριμενα. ολοι μαζι να σε χειροκροτησουμε ποσο καλα μαμας.....
μονον εσυ λες ποσο μαμικουλας εισαι...οποτε καταλαβαινω ο,τι :whatever45:

Ξουτ ξουτ, θανατος το 5G
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 04:59

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Την ίδια μεθοδολογία χρησιμοποιούν όλοι οι απατεώνες, όταν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, κολακεύοντας την ματαιοδοξία των αφελών. Η δικιά μας όμως έπεσε στο λάκκο με τα φίδια. Πελάτες εδώ γιοκ.:fico:

Η ΜΥΘΗΡΑ είναι δημοσιολόγος και όχι δημοσιογράφος. Δεν καταγράφει και αναμεταδίδει τα γεγονότα, αλλά με βάση τα εκάστοτε πολιτικά δεδομένα αναλύει και συνθέτει, κατά την προσωπική της άποψη και αντίληψη, εκείνες τις πολιτικές πιθανότητες που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το αν αυτό θα συμβεί ή όχι δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες της ΜΥΘΗΡΑς ως δημοσιολόγου, αλλά με αστάθμητους παράγοντες, μεταβλητές και παραμέτρους που καθιστούν την πολιτική μη μετρήσιμο μέγεθος, οπότε και η ΜΥΘΗΡΑ αναγκαστικά δημοσιολογεί όχι στη βάση της αναγκαιότητας αλλά του τυχαίου που καθορίζεται από μια συνεχή ασυνέχεια των πολιτικών υποκειμένων, που εκθέτει όμως τα ίδια τα υποκείμενα και όχι την ΜΥΘΗΡΑ.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δεν έχει ιδέα από πολιτική και ας συνεχίσει την φορουμική του καριέρα στο ελεύθερο στη γενική συζήτηση, που έχουμε τόσα ωραία θέματα για συζήτηση. :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 15 Απρ 2020, 09:31

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Η ΜΥΘΗΡΑ είναι δημοσιολόγος και όχι δημοσιογράφος. Δεν καταγράφει και αναμεταδίδει τα γεγονότα, αλλά με βάση τα εκάστοτε πολιτικά δεδομένα αναλύει και συνθέτει, κατά την προσωπική της άποψη και αντίληψη, εκείνες τις πολιτικές πιθανότητες που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το αν αυτό θα συμβεί ή όχι δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες της ΜΥΘΗΡΑς ως δημοσιολόγου, αλλά με αστάθμητους παράγοντες, μεταβλητές και παραμέτρους που καθιστούν την πολιτική μη μετρήσιμο μέγεθος, οπότε και η ΜΥΘΗΡΑ αναγκαστικά δημοσιολογεί όχι στη βάση της αναγκαιότητας αλλά του τυχαίου που καθορίζεται από μια συνεχή ασυνέχεια των πολιτικών υποκειμένων, που εκθέτει όμως τα ίδια τα υποκείμενα και όχι την ΜΥΘΗΡΑ.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δεν έχει ιδέα από πολιτική και ας συνεχίσει την φορουμική του καριέρα στο ελεύθερο στη γενική συζήτηση, που έχουμε τόσα ωραία θέματα για συζήτηση. :fico:

:sgrat: :sgrat: :sgrat:

Κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. :fico:
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”