Αρχέλαος έγραψε:vantono έγραψε:Δεν έχει να κάνει με ρατσιστικά και τέτοια. Αν παίχτηκε τέτοιου τύπου μαλακία, σίγουρα θα παίχτηκε εξαιτίας του νήματος με το βιτριόλι. Και αν οντως συνέβη αυτο, θα εχει σοβαρούτσικες συνέπειες, φοβάμαι.
Μία φορά έγραψα στο συγκεκριμένο νήμα με στόχο να διαγραφεί όλο όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά από όσα είχα διαβάσει ήταν άχαρος ο διάλογος και άκομψος για ένα πολύ θλιβερό ζήτημα.
Δεν νομίζω όμως να προέκυψε κάτι νομικής φύσεως, άλλωστε αυτό απαιτεί και κάποιο χρόνο, μάλλον κάτι συνέβη με τις εργασίες αναβάθμισης.
Δεν ξερω ρε φίλε, παντως ειχαν γραφτεί αισχρά πράγματα εκει μέσα, που αν ειχε πέσει εστω και καταλάθος το μάτι ατόμου του στενου κύκλου της κοπελας, θα μπορουσαν να τους κυνηγήσουν και να τους κόψουν τον κώλο. Το παράδοξο για μενα, ειναι ότι οι αντμινς γιόλαραν. Οκ, ανέκαθεν υπήρχαν καποια σκατόψυχα ψυχάκια εκεί μέσα που θα άξιζαν και ενα χεράκι ξύλο για να στρώσουν,αμα τους πετύχαινες έξω, αλλά η επέμβαση των αντμινς ηταν γεγονός, όταν το πράγμα ξέφευγε. Στο συγκεκριμένο θέμα, δεν ξερω τι παίχτηκε και αφέθηκε να τρέχει έτσι.
Εγώ δεν ειχα κανενα ποστ σε αυτό το νημα (ειμαι ιδια φάση με Λεγεων, βαρύς φόρτος εργασίας κλπ, και δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε το χρονο να καθομαι να μιλαω για τοσο σοβαρα θεματα) αλλα οταν περασα προχτές κι εριξα καποιες ματιές, έφριξα.

.gif)