Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό vantono » 27 Μάιος 2020, 12:07

Αρχέλαος έγραψε:
vantono έγραψε:Δεν έχει να κάνει με ρατσιστικά και τέτοια. Αν παίχτηκε τέτοιου τύπου μαλακία, σίγουρα θα παίχτηκε εξαιτίας του νήματος με το βιτριόλι. Και αν οντως συνέβη αυτο, θα εχει σοβαρούτσικες συνέπειες, φοβάμαι.

Μία φορά έγραψα στο συγκεκριμένο νήμα με στόχο να διαγραφεί όλο όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά από όσα είχα διαβάσει ήταν άχαρος ο διάλογος και άκομψος για ένα πολύ θλιβερό ζήτημα.

Δεν νομίζω όμως να προέκυψε κάτι νομικής φύσεως, άλλωστε αυτό απαιτεί και κάποιο χρόνο, μάλλον κάτι συνέβη με τις εργασίες αναβάθμισης.

Δεν ξερω ρε φίλε, παντως ειχαν γραφτεί αισχρά πράγματα εκει μέσα, που αν ειχε πέσει εστω και καταλάθος το μάτι ατόμου του στενου κύκλου της κοπελας, θα μπορουσαν να τους κυνηγήσουν και να τους κόψουν τον κώλο. Το παράδοξο για μενα, ειναι ότι οι αντμινς γιόλαραν. Οκ, ανέκαθεν υπήρχαν καποια σκατόψυχα ψυχάκια εκεί μέσα που θα άξιζαν και ενα χεράκι ξύλο για να στρώσουν,αμα τους πετύχαινες έξω, αλλά η επέμβαση των αντμινς ηταν γεγονός, όταν το πράγμα ξέφευγε. Στο συγκεκριμένο θέμα, δεν ξερω τι παίχτηκε και αφέθηκε να τρέχει έτσι.
Εγώ δεν ειχα κανενα ποστ σε αυτό το νημα (ειμαι ιδια φάση με Λεγεων, βαρύς φόρτος εργασίας κλπ, και δεν εχω ουτε την ορεξη ουτε το χρονο να καθομαι να μιλαω για τοσο σοβαρα θεματα) αλλα οταν περασα προχτές κι εριξα καποιες ματιές, έφριξα.
0 .

Συριζαΐος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Συριζαΐος » 27 Μάιος 2020, 12:12

Κακό ψώφο να έχει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 27 Μάιος 2020, 12:20

Το λατρευω το ... - το εγραφα σε καθε ευκαιρια - παραδοξως μου εσβηναν το μηνυμα. :D
Αν εκλεισε ελπιζω να επανελθει εκ νεκρων σαν νο 3 με το ιδιο δι εν ει .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 27 Μάιος 2020, 12:24

Adminović έγραψε:Απλά κάποιος τράβηξε την πρίζα από τον σέρβερ. Και για να μην την επανέφερε σύντομα, σημαίνει ότι κάποιος λόγος υπάρχει. Όχι απαραίτητα με το βόθρουμ (αν και δεν είναι και λίγοι οι ποινικοί που κυκλοφορούν εκεί), αλλά μπορεί και με άλλα σάιτ στον ίδιο σέρβερ (πχ στυλ «κερδίστε λεφτά» και κάτι τέτοια).

Μάλλον δίκιο έχεις. Κάτι τεχνικό παίζει. Σε ένα άλλο σάιτ ( δεν το λέω γιατί δεν ξέρω αν πρέπει ) λένε πως ο Σπ ανήκε σε ένα αριστερό , προοδευτικό, κοινωνικά φιλελεύθερο κόμμα. Φυσικά μπορεί να μην ισχύει. Αλλά αν ισχύει , είναι δύσκολο να επέτρεπε παρανομίες.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Μάιος 2020, 12:28

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Adminović έγραψε:Απλά κάποιος τράβηξε την πρίζα από τον σέρβερ. Και για να μην την επανέφερε σύντομα, σημαίνει ότι κάποιος λόγος υπάρχει. Όχι απαραίτητα με το βόθρουμ (αν και δεν είναι και λίγοι οι ποινικοί που κυκλοφορούν εκεί), αλλά μπορεί και με άλλα σάιτ στον ίδιο σέρβερ (πχ στυλ «κερδίστε λεφτά» και κάτι τέτοια).

Μάλλον δίκιο έχεις. Κάτι τεχνικό παίζει. Σε ένα άλλο σάιτ ( δεν το λέω γιατί δεν ξέρω αν πρέπει ) λένε πως ο Σπ ανήκε σε ένα αριστερό , προοδευτικό, κοινωνικά φιλελεύθερο κόμμα. Φυσικά μπορεί να μην ισχύει. Αλλά αν ισχύει , είναι δύσκολο να επέτρεπε παρανομίες.

Τεχνικό πρόβλημα που δεν λύνεται σε τόσες πολλές ώρες δεν υφίσταται. Ο σέρβερ αυτός ανήκε σε ελληνική εταιρία και είχε κάποια λίγα σάιτ επάνω. Ή το βόθρουμ ήταν η αιτία ή κάποιο άλλο.
Είτε το κατέβασαν οριστικά είτε κοιτάνε να φυλάξουν τον κώλο τους από κάποια καταγγελία που έγινε.
Δεν γνωρίζω εγώ κάτι, απλά το κατέβασμα του σέρβερ φανερώνει πρόθεση να σβηστούν κάποια ίχνη. :pardon:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 27 Μάιος 2020, 12:35

Adminović έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Μάλλον δίκιο έχεις. Κάτι τεχνικό παίζει. Σε ένα άλλο σάιτ ( δεν το λέω γιατί δεν ξέρω αν πρέπει ) λένε πως ο Σπ ανήκε σε ένα αριστερό , προοδευτικό, κοινωνικά φιλελεύθερο κόμμα. Φυσικά μπορεί να μην ισχύει. Αλλά αν ισχύει , είναι δύσκολο να επέτρεπε παρανομίες.

Τεχνικό πρόβλημα που δεν λύνεται σε τόσες πολλές ώρες δεν υφίσταται. Ο σέρβερ αυτός ανήκε σε ελληνική εταιρία και είχε κάποια λίγα σάιτ επάνω. Ή το βόθρουμ ήταν η αιτία ή κάποιο άλλο.
Είτε το κατέβασαν οριστικά είτε κοιτάνε να φυλάξουν τον κώλο τους από κάποια καταγγελία που έγινε.
Δεν γνωρίζω εγώ κάτι, απλά το κατέβασμα του σέρβερ φανερώνει πρόθεση να σβηστούν κάποια ίχνη. :pardon:

Πάντως είχαν πει πως πριν το εξαφανίσουν , θα ενημερώσουν για να σώσουν ό,τι σώζεται. Άρα ήταν κάτι πολύ αιφνίδιο. Κρίμα . Και είχα ανοίξει ένα τεκμηριωμένο θέμα για την Υπόθεση Λουλουδιών πολύ τζαμάτο που έκανε τους οπαδούς του Θρήνου σαν τον Λεγεούνη να βγάζουν φλύκταινες . :laugh1:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 27 Μάιος 2020, 12:37

Τλαξκαλτέκος έγραψε:

Ναι, είναι πολύ σοβαρός και σώφρων άνθρωπος ο συγκεκριμένος, και κεντροαριστερών (ισως και σκετο αριστερων) πεποιθήσεων. Απο το λίγο που εχουμε μιλήσει και τον ξερω, επιβεβαιώνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λεγεώνης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Λεγεώνης » 27 Μάιος 2020, 12:42

Τον 252 λέτε ή κάποιον άλλο;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λεγεώνης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Λεγεώνης » 27 Μάιος 2020, 12:44

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Adminović έγραψε:

Πάντως είχαν πει πως πριν το εξαφανίσουν , θα ενημερώσουν για να σώσουν ό,τι σώζεται. Άρα ήταν κάτι πολύ αιφνίδιο. Κρίμα . Και είχα ανοίξει ένα τεκμηριωμένο θέμα για την Υπόθεση Λουλουδιών πολύ τζαμάτο που έκανε τους οπαδούς του Θρήνου σαν τον Λεγεούνη να βγάζουν φλύκταινες . :laugh1:

Τέκομ', για να μην ασχολήθηκα παναπεί ότι μπορούσα να το αποδομήσω σε δευτερόλεπτα και έτσι δεν άξιζε καν να δώσω σημασία.

Πήγαινε δες κάνα φιλικό κρατώντας σημαία ΝΟΠΟ, και άσε τον Θρύλο μονάχο του στην κορυφή του αθλητικού Έβερεστ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2020, 12:45

vantono έγραψε:Το παράδοξο για μενα, ειναι ότι οι αντμινς γιόλαραν.

Καθολου παραδοξο. Οταν τουλαχιστον το 50% των ποστ ειναι βοθριλα και μισος, αν μονταρεις οπως πρεπει τοτε θα το κλεισεις το μαγαζι. Ειναι σαν να πεις οτι εχεις μπουζουκια και θα απαγορευσεις τα λουλουδια και τις μπομπες.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”