Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Ιουν 2020, 14:08

Θανάσης έγραψε:
από ότι καταλαβαίνω θες μια σταθερότητα πάντως. να μην σε βγάλει τόσο η σχέση από την ρουτίνα, την πορεία που είσαι τώρα.

κάποιοι ας πούμε θέλουν περιπέτειες. να γνωρίσουν κάποιον που θα τους τραβήξει προς άλλη κατεύθυνση.

Στην ηλικία που είμαι θέλω ηρεμία. Και για να έχεις ηρεμία πρέπει να ταυτίζονται οι απόψεις σου στα περισσότερα θέματα με τον άλλον. Ακόμα και στο φαί που λέει ο λόγος. Μην το γελάς.
Βασικά πάντα έτσι ήμουν... πόσο μάλλον τώρα.
Ποτέ δεν ήμουν περιπετειώδες άτομο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Re: Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι σχέσεις με μικρότερες γυναίκες, η απιστία και ο γάμος

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 06 Ιουν 2020, 14:17

bizeli έγραψε:
Θανάσης έγραψε:
από ότι καταλαβαίνω θες μια σταθερότητα πάντως. να μην σε βγάλει τόσο η σχέση από την ρουτίνα, την πορεία που είσαι τώρα.

κάποιοι ας πούμε θέλουν περιπέτειες. να γνωρίσουν κάποιον που θα τους τραβήξει προς άλλη κατεύθυνση.

Στην ηλικία που είμαι θέλω ηρεμία. Και για να έχεις ηρεμία πρέπει να ταυτίζονται οι απόψεις σου στα περισσότερα θέματα με τον άλλον. Ακόμα και στο φαί που λέει ο λόγος. Μην το γελάς.
Βασικά πάντα έτσι ήμουν... πόσο μάλλον τώρα.
Ποτέ δεν ήμουν περιπετειώδες άτομο.

μακάρι να βρεις αυτό που θες. :partytime:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Ιουν 2020, 14:18

Θανάσης έγραψε:

Το έχω βρει ήδη.
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 06 Ιουν 2020, 14:19

bizeli έγραψε:
Θανάσης έγραψε:

Το έχω βρει ήδη.
:D

:thuuumbsup:
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιουν 2020, 14:44

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Αυτη η σειρα ηταν οντως για τα μπαζα. Απορω πως ειχε τοσο καλα νουμερα. Τελειως κατινιστικη.

Γενικά όλες αυτές οι σειρές τύπου "πολυκατοικία" κτλ
Μηδέν σενάριο και χιούμορ που απευθύνεται σε 5χρονα (και πολύ λέω).

Ακριβως. Καθολου σεναριο, καθολου ατακες, και ολοι οι χαρακτηρες ειναι ιδιοι, μονιμως γκρινιαρηδες. Ειναι σαν να εχεις βαλει μια καμερα μεσα σε ενα κοινο σπιτι και να βλεπεις τους ενοικους να μιλανε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιουν 2020, 14:45

bizeli έγραψε:Κι εγώ το ίδιο πιστεύω.
Τα 20χρονα είναι τελείως μωρά.
Αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι.
Τι να πω; Εφόσον δεν κάνουν κάτι παράνομο...
Εγώ ποτέ δεν ήμουν υπέρ των μεγάλων διαφορών στις ηλικίες.
Και ειδικά όταν ο άλλος είναι κάτω από 30.
Με εικοσάρηδες δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Εννοώ να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί τους σε σχέση.
Δεν εννοώ να κάνουμε παρέα. Αλλά ακόμα και στην παρέα θα δυσκολευόμουν πιστεύω.
Δε θα μπορούσα να ακολουθήσω το δικό τους lifestyle ούτε αυτοί το δικό μου.

Ε καλα, για την εμφανιση μπλεκουν με τα 20χρονα οχι για το μυαλο τους.

bizeli έγραψε:Πάντως ξέρετε τι σκεφτόμουν;
Τα σημερινά κορίτσια είναι πολύ άτυχα.
Γιατί ζούνε πολύ στην εποχή της εμφάνισης και της εικόνας και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός αναμέσά τους ποια θα είναι η περισσότερο όμορφη, μοδάτη και περιποιημένη.
Στα δικά μας τα χρόνια, όταν ήμασταν στην ίδια ηλικία, τα πράγματα ήταν πιο απλά.
Δε χρειαζόταν να είσαι και το πρώτο μοντέλο για να ρίξεις κάποιο αγόρι.
Αυτό που γίνεται σήμερα πρέπει να είναι πολύ αγχωτικό για τα σημερινά κορίτσια να επενδύουν τόσο πολύ στην εμφάνισή τους.

Ουτε τωρα χρειαζεται. Ο μεσος αντρας δεν κοιταει την ποιοτητα, αλλα την ποσοτητα :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Ιουν 2020, 14:50

Λαχουρένιος έγραψε: Ειναι σαν να εχεις βαλει μια καμερα μεσα σε ενα κοινο σπιτι και να βλεπεις τους ενοικους να μιλανε.

Μα ούτε αυτό δεν είναι.
Οι διάλογοι και γενικά το όλο στυλ δεν είναι καθόλου φυσικοί.
Δεν ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας.

Γενικά είναι ένα σίριαλ που το τραβάνε από τα μαλλιά για να γεμίσουν τις σκηνές και να βγει το 30λεπτο.
Ανούσιο τελείως.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Ιουν 2020, 14:55

Λαχουρένιος έγραψε:Ε καλα, για την εμφανιση μπλεκουν με τα 20χρονα οχι για το μυαλο τους.

Προσωπικά δε μου αρκεί μόνο η εμφάνιση.
Μη σου πω ότι με αποθαρρύνει κιόλας η τελειότητα στον άλλον.

Λαχουρένιος έγραψε: Ουτε τωρα χρειαζεται. Ο μεσος αντρας δεν κοιταει την ποιοτητα, αλλα την ποσοτητα :fico:

Εμένα μη μου το λες.
Πες το στα κοριτσάκια που σπαταλούν ατελείωτες ώρες και χρήμα για την εμφάνισή τους σήμερα.
Και φυσικά και για να ανεβάσουν καμιά φωτό στο ίντστα ή στο face.
Και μου λέτε ρε παιδιά τώρα ότι μπορώ να επικοινωνήσω εγώ με αυτή τη γενιά που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να πάρουν κανένα like?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιουν 2020, 15:14

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ε καλα, για την εμφανιση μπλεκουν με τα 20χρονα οχι για το μυαλο τους.

Προσωπικά δε μου αρκεί μόνο η εμφάνιση.
Μη σου πω ότι με αποθαρρύνει κιόλας η τελειότητα στον άλλον.

Λαχουρένιος έγραψε: Ουτε τωρα χρειαζεται. Ο μεσος αντρας δεν κοιταει την ποιοτητα, αλλα την ποσοτητα :fico:

Εμένα μη μου το λες.
Πες το στα κοριτσάκια που σπαταλούν ατελείωτες ώρες και χρήμα για την εμφάνισή τους σήμερα.
Και φυσικά και για να ανεβάσουν καμιά φωτό στο ίντστα ή στο face.
Και μου λέτε ρε παιδιά τώρα ότι μπορώ να επικοινωνήσω εγώ με αυτή τη γενιά που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να πάρουν κανένα like?

Τι να σου πω, παντα ετσι θυμαμαι τις γυναικες απλως τα ΜΚΔ προσεθεσαν νεα διασταση στον ναρκισσισμο τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 06 Ιουν 2020, 15:20

πάντως, από την άλλη, είναι πολλές γυναίκες πλέον, που πιο απελευθερωμένες πια, βγάζουν κάτι όμορφο. και σε εμφάνιση, και στυλ και τα πάντα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”