Θέλετε να ανοίξουμε Λέσχη Ανάγνωσης, να συζητάμε βιβλία που θα επιλέγουμε να διαβάζουμε, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Βιβλία λογοτεχνικά, επιστημονικά, φιλοσοφικά κλπ.

Θέλετε να ανοίξουμε Λέσχη Ανάγνωσης, να συζητάμε βιβλία που θα επιλέγουμε να διαβάζουμε, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

NAI
10
67%
OXI, δεν διαβάζω βιβλία
1
7%
ΟΧΙ, διαβάζω βιβλία μόνο για κομμουνιστικό κίνημα ή άλλα πολιτικά βιβλία ή ιστορικά (π.χ. για Waffen SS) που δεν σηκώνουν συζήτηση.
1
7%
ΟΧΙ προτιμώ προσωπικές επιθέσεις,
2
13%
ΟΧΙ
1
7%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θέλετε να ανοίξουμε Λέσχη Ανάγνωσης, να συζητάμε βιβλία που θα επιλέγουμε να διαβάζουμε, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Οκτ 2020, 21:31

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:ολα αυτα !μπιζελι ειναι μαθηματα; πρωτη φορα το ακουω αν βρεις καιρο γραψε για τους ομοιους
τα υπολοιπα λιγο πολυ τα φανταζομαι αν και τα διαβαζω οπου τα βρω

trigger ε;
Μα δεν το έβαλα τυχαία σε ένα ανδροκρατούμενο φόρουμ.
χε, χε

Δεν το ξεκίνησα ακόμα.
Τώρα διαβάζω για τις μονογονεϊκές οικογένειες όπως είπα. Βασικά χθες το ξεκίνησα.
Μου είχαν αρέσει αυτά τα δυο, για αυτό θέλω να τα ξαναδιαβάσω.

εχω την εντυπωση οτι θα τα γνωριζω ολα γιατι μπορει να μην τα ειχα σαν μαθημα αλλα τα διαβαζω χρονια σκροπια
οπου τα βρω οποσδηποτε ομως θα υπαρχουν και καταστασεις οπου θελω να τεκμηριωσω και τις δικες μου
σκεψεις πανω σε αυτα --ενα που δεν μπορω να κατανοησω ακομη
ειναι το θεμα με την αρχαια ελλαδα ..την ομοφυλοφιλια σε ενα πολεμικο λαο
ή την σχεση σωκρατη και αλκιβιαδη -αφηνω καπου στο μυαλο μου μια μικρη εκδοχη να ηταν η σχεση σαρκικη
και προσπαθω ολο αυτο να το κατανοησω ..αφου υπαρχουν και σκα#τα *επιστημονες που το λενε
γνωριζω ομως οτι αυτες οι σχεσεις δεν θα ειχαν διαρκεια ωστε να εχουν
παρελθον σε ενα πολεμικο λαο αν βρεις κατι επι του θεματος να το πεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θέλετε να ανοίξουμε Λέσχη Ανάγνωσης, να συζητάμε βιβλία που θα επιλέγουμε να διαβάζουμε, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 01 Οκτ 2020, 21:42

bizeli έγραψε:Στα 29 μου μου έκαναν δώρο στα γενέθλιά μου το βιβλίο "Δεσποινίς, ετών 29" by Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη.
Έχω φτάσει σχεδόν 39 και ακόμα δεν το έχω ολοκληρώσει.

Μάγκες ήταν λες και έβλεπα τη σειρά "υπέροχα πλάσματα" ή τους "singles" ή "sex and the city".
Μια παρέα γυναικών (και ένας γκέι εννοείται) όπου περιγράφει την καθημερινότητά τους μαζί με τα γκομενοπροβλήματά τους στην Αθήνα με τελείως αποτυχημένο χιουμοριστικό ύφος.

Έχει χάρη που ήταν δώρο από την αδερφή μου και είχε και αφιέρωση επάνω.
Αλλιώς θα το είχα πετάξει από το παράθυρο.

εχω διαβασει ελαχιστα ελληνικα βιβλια μια φορα την πατησα και πηρα ενα το η αγαπη αργησε μια μερα
με την πρωτη ευκαιρια το εδωσα στην ξαδελφη και απο τοτε δεν ξαναδιαβασα τετοιου ειδος βιβλια
και μαλιστα απο ελληνες
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Οκτ 2020, 22:59

nemo έγραψε:εχω την εντυπωση οτι θα τα γνωριζω ολα γιατι μπορει να μην τα ειχα σαν μαθημα αλλα τα διαβαζω χρονια σκροπια
οπου τα βρω οποσδηποτε ομως θα υπαρχουν και καταστασεις οπου θελω να τεκμηριωσω και τις δικες μου

Ναι μωρέ υπάρχουν ένα σωρό παρόμοια βιβλία αντίστοιχης θεματολογίας όπως και πολλά άρθρα στο νετ που ασχολούνται με τέτοια θέματα.

nemo έγραψε: σκεψεις πανω σε αυτα --ενα που δεν μπορω να κατανοησω ακομη
ή την σχεση σωκρατη και αλκιβιαδη -αφηνω καπου στο μυαλο μου μια μικρη εκδοχη να ηταν η σχεση σαρκικη
και προσπαθω ολο αυτο να το κατανοησω ..αφου υπαρχουν και σκα#τα *επιστημονες που το λενε

Το συγκεκριμένο βιβλίο που έβαλα δε θυμάμαι να κάνει τέτοιες αναφορές αλλά πάνε πολλά χρόνια που το διάβασα.
Πιο πολύ θα το πρότεινα σε γονείς που μεγαλώνουν αγόρια!
:D
Πάντως σχετικά με την ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα υπάρχουν πλείστες αναφορές.
Για περισσότερα ίσως θα μπορούσε να σε κατατοπίσει ο micro που έχει κάνει διατριβή στον Σωκράτη.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Οκτ 2020, 23:02

nemo έγραψε:εχω διαβασει ελαχιστα ελληνικα βιβλια μια φορα την πατησα και πηρα ενα το η αγαπη αργησε μια μερα
με την πρωτη ευκαιρια το εδωσα στην ξαδελφη και απο τοτε δεν ξαναδιαβασα τετοιου ειδος βιβλια
και μαλιστα απο ελληνες

Κι εμένα η σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία με απωθεί λίγο. Όχι ότι την απορρίπτω αλλά μου τη σπάει λίγο το στυλ γραφής.
Δεν ξέρω μου βγάζει κάτι ψεύτικο και απομίμηση.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2020, 09:48

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:εχω την εντυπωση οτι θα τα γνωριζω ολα γιατι μπορει να μην τα ειχα σαν μαθημα αλλα τα διαβαζω χρονια σκροπια

Ναι μωρέ υπάρχουν ένα σωρό παρόμοια βιβλία αντίστοιχης θεματολογίας όπως και πολλά άρθρα στο νετ που ασχολούνται με τέτοια θέματα.

nemo έγραψε: σκεψεις πανω σε αυτα --ενα που δεν μπορω να κατανοησω ακομη

Το συγκεκριμένο βιβλίο που έβαλα δε θυμάμαι να κάνει τέτοιες αναφορές αλλά πάνε πολλά χρόνια που το διάβασα.
Πιο πολύ θα το πρότεινα σε γονείς που μεγαλώνουν αγόρια!
:D
Πάντως σχετικά με την ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα υπάρχουν πλείστες αναφορές.
Για περισσότερα ίσως θα μπορούσε να σε κατατοπίσει ο micro που έχει κάνει διατριβή στον Σωκράτη.

σε παρακαλω! δεν εννοω να εχουν αναφορες στην αρχαια ελλαδα αλλα απο αποδεδειγμενα στοιχεια οπου μπορει
ο καθενας να βγαλει τα δικα του συμπερασματα πανω στην φυση των ομοφ.
οταν λες για τον mικρο τον παρομοιαζω με ενα ιαπωνα που παρακολουθει την ανοιξη μια ανθισμενη κερασια
προσπαθωντας να προβλεψει το μελλον απο τα φυλλα που πεφτουν
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Οκτ 2020, 12:21

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Κάτσε ρε βιαστικέ που έβγαλες ετυμηγορία κιόλας. Έχουμε και δουλειές να κάνουμε.
Και μη σβήνεις τα ερωτήματα που βάζεις. Θα απαντήσει όποιος θέλει όταν βρει το χρόνο να το κάνει.

τι θες να μας πεις τωρα; οτι διαβασες και βιβλια μη κομμουνιστικα!!!!
θες να μας πεθανεις !!!

Δεν είναι ευγενικό να με προσβάλλεις επειδή έχεις διαβάσει 500.000 σελίδες περισσότερες από εμένα.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Οκτ 2020, 12:23

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:εχω διαβασει ελαχιστα ελληνικα βιβλια μια φορα την πατησα και πηρα ενα το η αγαπη αργησε μια μερα
και μαλιστα απο ελληνες

Κι εμένα η σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία με απωθεί λίγο. Όχι ότι την απορρίπτω αλλά μου τη σπάει λίγο το στυλ γραφής.
Δεν ξέρω μου βγάζει κάτι ψεύτικο και απομίμηση.

Η σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία πάσχει από το σύνδρομο του ακραίου και ψιλο-περιθωριακού ψευτο-αστισμού.
Δύο σαφή παραδείγματα ανέφερα στο αρχικό μου ποστ στο θέμα.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2020, 14:08

ποιος σκληρος *καριολης ψηφισε το τριτο;
και ποια *λουλου το τεταρτο;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Οκτ 2020, 18:07

Τελικά τι θα γίνει;
Θα την ανοίξουμε τη λέσχη ανάγνωσης;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Οκτ 2020, 19:51

bizeli έγραψε:Τελικά τι θα γίνει;
Θα την ανοίξουμε τη λέσχη ανάγνωσης;

καταρχην ειναι κατι που δεν το εχω κανει ποτε και περιμενε να βρω κατι μου μου εγραψε
ο λαχου για να με βοηθησεις στην μεταφραση εσυ που τα καταφερνεις οπου θα ειναι και για δοκιμη
στα υπολοιπα που θα ακολουθησουν διαβασε το και πεσμου
πως πρεπει να του απαντησω σε ποια βαση
υσ...φαντασου μια τεχνικη νοημοσυνη που καλειται να δωσει απαντηση σε αυτα που γραφει

αν εχω αδικο που δεν καταλαβαινω τι απαντηση να δωσω ...να μου το πεις οπωσδηποτε

Οπως τωρα βριζετε τους μουσουλμανους ετσι βριζατε και τους αλβανους οταν ηρθαν. Στην Αμερικη οι ομοιδεατες κραζουν τους μεξικανους. Η μονη λογικη πισω απο ολα αυτα ειναι οτι καθε φορα θελετε να στοχοποιειτε μια μειονοτητα.
0 .

Επιστροφή σε “Βιβλία”