Ραν ταν πλαν έγραψε:NikosVy έγραψε:...............
Γιατί το 'σβησες ρε Νικόλα; Είχε κάτι από Μπουκόφσκι.
γιατί κατάλαβε ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι μαλακίες που ποστάρει

Ραν ταν πλαν έγραψε:NikosVy έγραψε:...............
Γιατί το 'σβησες ρε Νικόλα; Είχε κάτι από Μπουκόφσκι.

vallon έγραψε:nemo έγραψε:καποιος χεσμεντεν ακυρωσε την συμμετοχη του και η αντροπαρεα διαλυθηκε προτου καν συγκεντρωθει γμτ μου
η προβατινα θα ψηθει στο δικο μου τζακι γμτ μου ..αλλα....αξιζει ο κοπος η προβατινα ειναι ολη παιδακια
είχε στείλει τους διαδικτυακούς ρουφιάνους της Γκεστάπο να σε παρακολουθούν
ιδιωτικέ υπάλληάκο
χεχε

nemo έγραψε:vallon έγραψε:
είχε στείλει τους διαδικτυακούς ρουφιάνους της Γκεστάπο να σε παρακολουθούν
ιδιωτικέ υπάλληάκο
χεχε
κατσε στην γουβα σου δημοσιε κηφηνα και ανάξιε να κολλησεις ουτε ενα τοσα δα ιο![]()

vallon έγραψε:
Το αποτέλεσμα;

nemo έγραψε:απο απλη περιεργεια τοσο καιρο με τον ιο εμαθες αν κολλησε καποιος εκπαιδευτικος;
ή να ασθενησε ή να πεθανε; εσεις μεσα απο τις δικες σας σελιδες θα το ξερετε

bizeli έγραψε:nemo έγραψε:απο απλη περιεργεια τοσο καιρο με τον ιο εμαθες αν κολλησε καποιος εκπαιδευτικος;
ή να ασθενησε ή να πεθανε; εσεις μεσα απο τις δικες σας σελιδες θα το ξερετε
Πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί έχουν νοσήσει από κόβιντ και έχουν κλείσει πολλά τμήματα.
Καταρχήν να σου πω το εξής.
Η κυβέρνηση προσλαμβάνει αναπληρωτές covid τρίμηνης σύμβασης. Που σημαίνει ότι καλύπτουν αποκλειστικά κενά που προκύπτουν από εκπαιδευτικούς που νόσησαν με κόβιντ ή είναι ευπαθείς ομάδες.
Βέβαια το "αστείο" είναι ότι και αυτοί μπορούν να κολλήσουν ή έχουν νοσήσει με κόβιντ. Αυτούς ποιος θα τους καλύψει;
Δλδ παίρνεις έναν εκπαιδευτικό να καλύψει τον άλλον που έχει κόβιντ και κολλάει και αυτός κόβιντ.
Μπάχαλο

nemo έγραψε:να προσθεσω το αλλο θετικος και αλλο πραγμα ασθενης ... ξερετε με ονοματα οτι εχουν ασθενησει ;?
γιατι εγω παρολο που ψαχνω δεν εχω ακουσει κανεναν